Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Herkese Merhaba,
1 hafta önce eliptik bisiklet aldım, tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım, inşallah motive edici sonuçlar alabilirim bende :)

Bisikleti neden almaya karar verdim buyurunuz :)
Bir arkadaş grubumuzda, yeni bir arkadaşla tanıştık, aynı kiloda olduğumuzu söyledi 61 Kg. fakat ben 38-40 beden aralığında o ise 34-36 beden aralığında.. Basen yok, kol yok, popo yok, göbek yok incecik.. inanılır gibi değil.. Aynı boyda olmamıza rağmen arada çok fark vardı.. O Arkadaşımızın daha önce 105 kg. olduğunu da ayrıca belirtmek isterim.. Diyet ve sporla 71 kg kadar düşmüş.. Günde 1 saat eliptik yaparak ta en son 61 kg düşmüş.. 53 kg gibiydi ince, narin, zayıf, su gibi..

İşte böyle..
Sevgiler..

Reactions: s u
Merhaba canım bende 15 gündür 30 dk ile başladım bazen akşamlarıda 30 dk yapaıyorum bebiş durursa son 3 gündür 40 dkya çıkardım yememe dikkatte ediyorum kilo veriyorum.senin arkadaş tek seferdeni 1 saat yapıyomuş acaba bide uyguladığı diyet nasıldı acaba.benimde15 kg vermem lazım 2 aya kadar

Ben daha sonra o arkadaşla hiç görüşmedim.. Ama özel bir diyet yapmadığını sadece, yediklerine dikkat ettiğini söylemişti.. Şekerli içecekleri tamamen bıraktığını meyve suyu vs. önceden çok içtiğini onları çok çok azalttığını söylemişti.. Yanlış hatırlamıyorsam 1 saat kesintisiz yapıyordu.. Ben o ara 105 kilodan bir insan nasıl bu kadar zayıflar ve güzelleşir onun tesiri etkisinde tam dinlememişim..

Sen ne kadar zayıfladın nasıl bir diyet yapıyorsun yazarsan sevinirim.. Ben 1 haftadır kullandığım için henüz bir etki göremedim zaten en fazla 30 dk. yapabiliyorum.. Sanırım 1 saat yapmak şart!

Merhaba canım bende ilk hafta 30 dk ile başladım yememe dikkat ediyorum akşam en geç 8den sonra bişey yememeye dikkat ediyorum son 3 gündür 40 dk + akşamlarıda 30 dk yapmaya çalışıyorum benimde alalı 2 hafta oldu zaten 2.5 kg verdim şimdi regli yaklaştı durdu gibi.plav makarna yemiyorum.aslında karatay menüsünü bulsam onu yapcam.şimdilik bukadar yaptıkların

Diyetisyenin tartısıyla(benimki fazla tartıyor)
20 ağustos 73.2 kg
3 eylül 71.5
15eylül 70.3
fark 2.9 biraz yavaş ilerliyor ama yeter ki gitsin, bu arada belimi sakatladım, şu an bacağıma vurdu ağrısı. Eliptiğe ara verdim.

2 Yıl önce Karatay diyetiyle 52 kg kadar düşmüştüm 9-10 Kg. verdim ve her şey çok güzeldi.. Başlarda Karatay diyeti çok mantıklı ve kolay geliyordu ama sonrasında sıkıntı.. Karatay bizim yaşadığımız düzene uygun değil.. Bir süre sonra insan badem yemek istemiyor.. Her gün iki yumurta 5 ay -10 ay tamam ama sonra yenmiyor.. Sürekli yapabilen var ise takdir ediyorum ama ben 1,5 yıl devam edebildim.. Karatay diyetinden sonra 63 kiloya çıktım hem de çok aşırı yemeden.. Demem o ki; hayat boyu sürdüreceksen Karatay olabilir.. Bırakırsan hemen alıyor ve çok zor veriyorsun.. Vücut protein den dolayı hızlı çalışıyor, bıraktın mı dengen şaşıyor.. Bu benim tecrübem.. Yaparsam 10 kg verebileceğime eminim ama iki yumurta ve ceviz i duyunca bile midem bulanıyor..

Geçmiş olsun canım.

Menün neydi bide nekadar sürede verdin kilonu ben emzirdiğim için o mantıklı geliyo bana

Menün neydi bide nekadar sürede verdin kilonu ben emzirdiğim için o mantıklı geliyo bana

Merhaba,
3,5 - 4 ay da 9 -10 kg kadar verdim.. Standart menü diye bir şey yok Karatay diyetinde.. Yemeyeceklerin belli, kalanlardan bir menü yapacaksın kendine, temel prensip bu.. (un içeren karbonhidratlar yasak, işlenmiş gıdaların tümü yasak, paketlenmiş yiyeceklerin tümü yasak meyve neredeyse yasak,ben 4 ayda 1 ya da 2 defa yemiştim..) Meyve yemeden, en azından sabahları 1-2 dilim tam tahıllı ekmek yemeden diyet olmaz.. O yüzden Karatay a hiç bulaşma derim.. Bıraktığın anda hemen alıyorsun ve bu sefer veremiyorsun.. Tecrübeyle sabittir.. Tabi ki senin kararın.. İlla ki Karatay dersen, kitabını almanı tavsiye ederim, hem tarifler var hem yemeyeceklerinin listesi..
Sevgiler..

Birde her öğün arası mutlaka 4-5 saat olmalı benin en dikkat etiğim detay buydu.. Çünkü Zayıflama hormonunun çalışması için iki öğün arası 4-5 saat ağzına susam tanesi girmemeli.. O zaman leptin hormonu (yağ yakmaya yarar) devreye giriyor.. Zayıflıyorsun..

Günaydın herkese.sabah tuvalet ve tartı sonuç 77 geldim .200 gr gitmiş bu hafta regli olcam ondan herhalde olup bitince gider inş.hadi kızlar başlayın bildirimlere

Günaydın herkese.sabah tuvalet ve tartı sonuç 77 geldim .200 gr gitmiş bu hafta regli olcam ondan herhalde olup bitince gider inş.hadi kızlar başlayın bildirimlere
bazen kilo durup sonra geriliyor, ben de şu an onu yaşıyorum. benim tartıda sabah 70.9. 1 haftada 100 gr

merhaba bende kilolarımdan muzdaribim, bayramdan sonra eliptik alıcam,kullanıcı olarak sizden yardım istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
1-bazılarında oturma yeri ve bisiklet gibi pedal yeri var bunlar ne kadar gerekli sizce
2-voit pixel 10, voit d30 ve dynamic e16 aklıma yatan lar bunları kullananlar varmı?
şimdiden teşekkür ederim iyi bayaramlar...

Merhaba,
Voit D30 kullanıyorum, oldukça sessiz ve kullanışlı.. Tavsiye ederim.. Oturma yeri yok, zaten bu kilolar oturarak gitmiyor ayakta olunca daha fazla kalori harcandığını düşünüyorum.. Günde 45 dk. - 1 saat düzenli yapılırsa kesinlikle ve kesinlikle fayda görüleceğine eminim.. Hele ki diyet yapılırsa..

Bana gelince;
1 ay süresince, günde 30 dk dan fazla yaptığım bir gün mlsf olmadı.. Diyette yapmadım.. Eliptik bisiklet geldiği gün ölçülerimi almıştım.. Kol, bacak, baldır dahil.. Göğüs ve baldırlardan 2 cm incelmiş.. Mlsf kilo kaybı olmadı zaten sürekli yedim, almamış olmam bile mucize.. Fakat pantolon larımın içinde daha bir rahat eder hale geldim.. Bir hafiflik hissediyorum.. Bu gün diyete de başladım.. Ayrıca, son iki akşam yoğurt kürü yapıyorum ardından eliptikle yapıyorum, bakalım sonuçlar ne olacak.. mutlaka paylaşacağım.. Sayfayı ziyaret eden pek yok ama ben yazmaya devam edeceğim.. Eliptik almadan önce birileri tecrübelerini yazsa da okusam diye heyecanla beklerdim.. Belki birisine yardımcı olurum.. Sevgiler..

yanıtınız için teşekkürler, bende ayın 2 si gibi kredi kartımın ödemesi diğer aya dönünce alıcam gelmesi kurulması başlamam birdahaki haftayı bulur sanırım.

bu arada voit almaya karar verdim:
d30 sadece 2 yerde vardı 2sinede mesaj yazdım biri hemen stokta yok dedi satışı kapamış diğerinden daha yanıt yok, yanıt gelirse d30 alıcam yoksa voit ec370 alıcam galiba
çünkü pixel 10 daki kollar dışa dönük boyumda 1,60 beni zorlar gibi geldi vazgeçtim o yüzden.

bende makinam gelip kullandıktan sonra tecrübelerimi buraya yazarım umarım beklediğime aldığıma değer bir ürün olur...

Kızlar selam, ben de dün itibariyle eliptik bisiklet alarak aranıza katılmış bulunmaktayım, fırsat buldukça yazarım.
Dün ilk denememdi henüz 1. seviyede 16 dk. yürüyebildim. Kısa süre kullanmama rağmen aşırı derecede terletiyor. Heycanla bekliyorum bakalım 1 hafta sonunda azıcık da olsa bir değişim olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…