Merhaba canım bende 15 gündür 30 dk ile başladım bazen akşamlarıda 30 dk yapaıyorum bebiş durursa son 3 gündür 40 dkya çıkardım yememe dikkatte ediyorum kilo veriyorum.senin arkadaş tek seferdeni 1 saat yapıyomuş acaba bide uyguladığı diyet nasıldı acaba.benimde15 kg vermem lazım 2 aya kadarHerkese Merhaba,
1 hafta önce eliptik bisiklet aldım, tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım, inşallah motive edici sonuçlar alabilirim bende :)
Bisikleti neden almaya karar verdim buyurunuz :)
Bir arkadaş grubumuzda, yeni bir arkadaşla tanıştık, aynı kiloda olduğumuzu söyledi 61 Kg. fakat ben 38-40 beden aralığında o ise 34-36 beden aralığında.. Basen yok, kol yok, popo yok, göbek yok incecik.. inanılır gibi değil.. Aynı boyda olmamıza rağmen arada çok fark vardı.. O Arkadaşımızın daha önce 105 kg. olduğunu da ayrıca belirtmek isterim.. Diyet ve sporla 71 kg kadar düşmüş.. Günde 1 saat eliptik yaparak ta en son 61 kg düşmüş.. 53 kg gibiydi ince, narin, zayıf, su gibi..
İşte böyle..
Sevgiler..
Merhaba canım bende 15 gündür 30 dk ile başladım bazen akşamlarıda 30 dk yapaıyorum bebiş durursa son 3 gündür 40 dkya çıkardım yememe dikkatte ediyorum kilo veriyorum.senin arkadaş tek seferdeni 1 saat yapıyomuş acaba bide uyguladığı diyet nasıldı acaba.benimde15 kg vermem lazım 2 aya kadar
Merhaba canım bende ilk hafta 30 dk ile başladım yememe dikkat ediyorum akşam en geç 8den sonra bişey yememeye dikkat ediyorum son 3 gündür 40 dk + akşamlarıda 30 dk yapmaya çalışıyorum benimde alalı 2 hafta oldu zaten 2.5 kg verdim şimdi regli yaklaştı durdu gibi.plav makarna yemiyorum.aslında karatay menüsünü bulsam onu yapcam.şimdilik bukadar yaptıklarınBen daha sonra o arkadaşla hiç görüşmedim.. Ama özel bir diyet yapmadığını sadece, yediklerine dikkat ettiğini söylemişti.. Şekerli içecekleri tamamen bıraktığını meyve suyu vs. önceden çok içtiğini onları çok çok azalttığını söylemişti.. Yanlış hatırlamıyorsam 1 saat kesintisiz yapıyordu.. Ben o ara 105 kilodan bir insan nasıl bu kadar zayıflar ve güzelleşir onun tesiri etkisinde tam dinlememişim..
Sen ne kadar zayıfladın nasıl bir diyet yapıyorsun yazarsan sevinirim.. Ben 1 haftadır kullandığım için henüz bir etki göremedim zaten en fazla 30 dk. yapabiliyorum.. Sanırım 1 saat yapmak şart!
Diyetisyenin tartısıyla(benimki fazla tartıyor)
20 ağustos 73.2 kg
3 eylül 71.5
15eylül 70.3
fark 2.9 biraz yavaş ilerliyor ama yeter ki gitsin, bu arada belimi sakatladım, şu an bacağıma vurdu ağrısı. Eliptiğe ara verdim.[/QUOTE
1 aydan daha önce bir sürede 2,9 kg çok iyi aslında çabuk verilen çabuk alınıyor..
Merhaba canım bende ilk hafta 30 dk ile başladım yememe dikkat ediyorum akşam en geç 8den sonra bişey yememeye dikkat ediyorum son 3 gündür 40 dk + akşamlarıda 30 dk yapmaya çalışıyorum benimde alalı 2 hafta oldu zaten 2.5 kg verdim şimdi regli yaklaştı durdu gibi.plav makarna yemiyorum.aslında karatay menüsünü bulsam onu yapcam.şimdilik bukadar yaptıkların
Geçmiş olsun canım.Diyetisyenin tartısıyla(benimki fazla tartıyor)
20 ağustos 73.2 kg
3 eylül 71.5
15eylül 70.3
fark 2.9 biraz yavaş ilerliyor ama yeter ki gitsin, bu arada belimi sakatladım, şu an bacağıma vurdu ağrısı. Eliptiğe ara verdim.
Menün neydi bide nekadar sürede verdin kilonu ben emzirdiğim için o mantıklı geliyo bana2 Yıl önce Karatay diyetiyle 52 kg kadar düşmüştüm 9-10 Kg. verdim ve her şey çok güzeldi.. Başlarda Karatay diyeti çok mantıklı ve kolay geliyordu ama sonrasında sıkıntı.. Karatay bizim yaşadığımız düzene uygun değil.. Bir süre sonra insan badem yemek istemiyor.. Her gün iki yumurta 5 ay -10 ay tamam ama sonra yenmiyor.. Sürekli yapabilen var ise takdir ediyorum ama ben 1,5 yıl devam edebildim.. Karatay diyetinden sonra 63 kiloya çıktım hem de çok aşırı yemeden.. Demem o ki; hayat boyu sürdüreceksen Karatay olabilir.. Bırakırsan hemen alıyor ve çok zor veriyorsun.. Vücut protein den dolayı hızlı çalışıyor, bıraktın mı dengen şaşıyor.. Bu benim tecrübem.. Yaparsam 10 kg verebileceğime eminim ama iki yumurta ve ceviz i duyunca bile midem bulanıyor..
Menün neydi bide nekadar sürede verdin kilonu ben emzirdiğim için o mantıklı geliyo bana
sağolasın.Geçmiş olsun canım.
bazen kilo durup sonra geriliyor, ben de şu an onu yaşıyorum. benim tartıda sabah 70.9. 1 haftada 100 grGünaydın herkese.sabah tuvalet ve tartı sonuç 77 geldim .200 gr gitmiş bu hafta regli olcam ondan herhalde olup bitince gider inş.hadi kızlar başlayın bildirimlere
Merhaba canım bende son 4 gündür filan 40 dkya çıkardım süper ter attırıyo.Buraya kimse uğramaz oldu. Artık 30 dk yapıyorum, okul açılana kadar...bugün 70.5
merhaba bende kilolarımdan muzdaribim, bayramdan sonra eliptik alıcam,kullanıcı olarak sizden yardım istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Herkese Merhaba,
1 hafta önce eliptik bisiklet aldım, tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım, inşallah motive edici sonuçlar alabilirim bende :)
Bisikleti neden almaya karar verdim buyurunuz :)
Bir arkadaş grubumuzda, yeni bir arkadaşla tanıştık, aynı kiloda olduğumuzu söyledi 61 Kg. fakat ben 38-40 beden aralığında o ise 34-36 beden aralığında.. Basen yok, kol yok, popo yok, göbek yok incecik.. inanılır gibi değil.. Aynı boyda olmamıza rağmen arada çok fark vardı.. O Arkadaşımızın daha önce 105 kg. olduğunu da ayrıca belirtmek isterim.. Diyet ve sporla 71 kg kadar düşmüş.. Günde 1 saat eliptik yaparak ta en son 61 kg düşmüş.. 53 kg gibiydi ince, narin, zayıf, su gibi..
İşte böyle..
Sevgiler..
merhaba bende kilolarımdan muzdaribim, bayramdan sonra eliptik alıcam,kullanıcı olarak sizden yardım istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
1-bazılarında oturma yeri ve bisiklet gibi pedal yeri var bunlar ne kadar gerekli sizce
2-voit pixel 10, voit d30 ve dynamic e16 aklıma yatan lar bunları kullananlar varmı?
şimdiden teşekkür ederim iyi bayaramlar...