Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Destek ve kabul mjinizi bekliyorum. Iki cocuk annesiyim suan 79 kiloyum boyum 171 cm. hedefim 68 insallah sizce gunde bir bucuk saat eliptik 200 mekik ile bu hedefime varabilirmiyim. Tabi biraz bogazimi kismak sartiyla. Ne kadar zamanda varabilirim

Siz nasil yapiyorsunuz kurban. Ben dort set yaptim dun basladim toplamda 70dk eliptge bindim 180 mekik cektim

Reactions: s u
Siz nasil yapiyorsunuz kurban. Ben dort set yaptim dun basladim toplamda 70dk eliptge bindim 180 mekik cektim
Eliptikle başlıyorum en az 30dk. En fazla 1 saat yapıyorum (enerjime bağlı)
Hızım 20-35 arasında değişiyor. Katettiğim mesafe en az 10-20km arası değişiyor.
Sonra mekik aletimle 100-150 mekik
Sonra 100twist
Son olarak dambılla çalışıyorum. Özellikle enseye doğru çalışınca kol altı sarmaları yok oluyor.
Esneme hareketleriyle bitiriyorum.
Tüm bunlar 1-1,5 saat sürüyor.
Çok detaylı yazdım be
Spor yaparken suyumu da eksik etmiyorum.
Kolay gelsin cannn

Destek ve kabul mjinizi bekliyorum. Iki cocuk annesiyim suan 79 kiloyum boyum 171 cm. hedefim 68 insallah sizce gunde bir bucuk saat eliptik 200 mekik ile bu hedefime varabilirmiyim. Tabi biraz bogazimi kismak sartiyla. Ne kadar zamanda varabilirim

yediklerine de dikkat edersen bence 2 -3 ayda verirsin.

ben 76.4 şu anda yavaş veriyorum ama veriyorum.mutluyum devam edeceğim.85 'ten indim çoooooooook mutluyum

Sizler
masallah sen baya guzel calisiyorsun canim. Ben dort set yapiyorum 10+20+30+30 seklinde eliptige biniyorum. Sonra bunlarin arkasindan 50 ser mekik cekiyorum. Ben gunde bir lt den fazla kola iciyordum suan onu biraktim ekmekle. Bugun bir bardak ictim sadece zaten beni bitiren kolaydi bunun farkindaydim su icmiyirdum dusunun artik. Suan onu birakijca ve sporda yapinca gidecek gibi hissediyorum

Vallahi spor iyi hoş ta, bölgesel incelme zor oluyor.
Zayıfım ama göbek
Bölgesel incelme metodlarını deniyorum bu ara.
Şu inatçı göbek yağlarımdan acilen kurtulmam gerek, beni çok mutsuz ediyor!
Bu arada vücutta ilk önce kollar kaslanıyor. Pazularım süper
Göbekte gidecek

Neee nasil gitmez ben bu govekten kurtulmak icin ugrasiyorm. Valla iki gun oldu baslayai eliptige su ayak bileklerim varya acayip agriyor nezamana gecer ki acaba ya

Neee nasil gitmez ben bu govekten kurtulmak icin ugrasiyorm. Valla iki gun oldu baslayai eliptige su ayak bileklerim varya acayip agriyor nezamana gecer ki acaba ya
Ben 4 yıldır düzenli olarak spor yapıyorum canım, iştahı açık biri de değilimdir, akşam yemeği yemem mesela.
İyi kilo verdim ama göbek kalıyor bende, biraz bişey yiyim gör sen beni 3 aylık sanırsın. Karnımı içeri çekmekten usandım, elbisede de kötü duruyor.
Ben de 3 gece spor yaptım bacaklarım bugün ağrıdı.
Gün aşırı en iyisi biliyon mu? Ben genelde öyle yapıyorum, kasları dinlendirmek lazım
Aspir yağı kapsülü kullanıyorum, istersen bi dene. Netten detaylı bilgi al, merak
ettiğini sor yanıtlarım. Eczaneden al alırsan, iyi geceler....

Aspir yagi linkini buldum kadinlar kulubunun ama cok reklam gibiydi pek icime sinmedi. Ben dogadan form kayisi cayini kullaniyorum ve etkilide bence

Cok sukur 45 dkya ciktim ilk setimde. Sizde durumlar nasil ikinci sette 20 ucuncude 30 dorduncude 25 dk yapmayi planliyorum bakalim neolacak

ben bu sabah 75 oldum arkadaşlar.bu ay sonu tatile gidiyoruz ailemin yanına.

tekrar kilo alacağım ,yedirecekler biliyorum.bu yüzden biraz huzursuzum.

ama orada her yere yürüyerek gitmeyi düşünüyorum bari yediklerimi eriteyim off ..

yani 85-10=75 10 kilo verdim ya gııı

mutluyum.dahada vereceğim inşallah...

kızlar gram gram veriyorum.

bu sabah 74.7 geldim.

zeyıfladıkça kendimi normal insan gibi hissediyorum.

ne güzel bir duyguymuş...

mutluyum.

inşallah hedefim 57-60 arası..

62 de yeter de tekrardan kilo alma payı bırakayım.aldığım da hemen geri vereyim diye.kilo koruması da önemli.

74.4

bu ay sonuna kadar 1,5 - 2 kilo daha verirsem çok mutlu olacağım.

yani ağustosa 73 ile gireyim istiyorum....

kilom 74.0 sporumu günde 30 dakika yapıyorum.

ekmeğimi kendim yapıyorum.kepekli un aldım.hazır satılan diyet ve kepekli ekmeklere güvenmiyorum.sadece sabahları ekmek yiyorum.

en büyük zaafım olan ekmeği bu şekilde hallettim.meyve sevmeyen ben diyetim sürecinde meyveye alıştım sevmeye başladım.

akşam yemeğini yemeyip meyve yiyorum.yatana kadar da yiyorum.bazen gece uyanıp karpuz kavun da yiyorum içim yanıyor.

suyu da bol içiyorum zaten yaz günü sıcak susuyorum.

şeker yememeye çok özen gösteriyorum ama bazen çayla bisküvi istiyor canım alıp yiyorum biraz.

tek kesemediğim şey çayımdaki şeker.

Meyveyi çok yeme canımmmm
Meyvedeki şeker hiç masum değil, üstelik yatana kadar ve uykudan uyanıp yemeler
Dikkat et! Spor yapıyoruz bi de yazık bize

Merhaba arkadaşlar bende eliptik bisiklete başlayıp yediklerime dikkat edicem yarından itibaren, tartılıp güncel kilomuda eklerim.Umarım hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz

73.8 oldum ama yine takıldım.ayda bir defa aynı kiloda duruyorum 15-20 gün devam ediyor sonra direnç kırılıp hızla veriyorum.sistem bu.

işte o duraklama dönemini sabırla atlatmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…