Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

dün iftarım: (çorba sebzeden sonra ara verdim, kalanları saat 10a kadar yedim)
1 kepçe şehriye çorba
1,5 tabak semizotlu taze fasulye
2 yk yoğurt
1 su bardağı az şekerli komposto
1-2 tk bal
3 yk kaymak
1 çay bardağı süt
çayın yanında 140 kalorilik form kraker

sahur: 1 tabak semizotlu taze fasulye
1/2 dilim peynir/5 çatal karpuz
.............en az 30 dk bisiklet çevirdim tabi oturduğum yerden:KK14:

semizotlu taze fasulye nasıl yapılıyor.

ay ben yemek de yapamıyom ki diyet yemek yapayım yaaa.

millet ne yaratıcı.

benim bahçemde semizotu oluyor kendiliğinden.ne yapacağımı bilmiyorum ööff öff.

semizotlu taze fasulye nasıl yapılıyor.

ay ben yemek de yapamıyom ki diyet yemek yapayım yaaa.

millet ne yaratıcı.

benim bahçemde semizotu oluyor kendiliğinden.ne yapacağımı bilmiyorum ööff öff.
uydurdum gitti:)
taze fasulye az almıştım, semizotundan da yrmek olarak pek hoşlanmıyorum, ikisini karıştırdım.
ben sebzeleri hep aynı şekilde pişriyorum
soğan, ayıklanmış sebzeler, domates biber salçası,sıvı yağ hepsini doldurup tencereye kısık ateşte pişiriyorum. elektrikli tencerem var güveç modunda 1 saatte pişiyor.su koymuyorum veya yarım çay bardağı...

• Beğen
Reactions: s u
uydurdum gitti:)
taze fasulye az almıştım, semizotundan da yrmek olarak pek hoşlanmıyorum, ikisini karıştırdım.
ben sebzeleri hep aynı şekilde pişriyorum
soğan, ayıklanmış sebzeler, domates biber salçası,sıvı yağ hepsini doldurup tencereye kısık ateşte pişiriyorum. elektrikli tencerem var güveç modunda 1 saatte pişiyor.su koymuyorum veya yarım çay bardağı...

hıııım .buharda pişen yemek de güzel olur...

çiğden koyuyorsun yani...soğanı kavurma falan yok.daha sağlıklı ...

hıııım .buharda pişen yemek de güzel olur...

çiğden koyuyorsun yani...soğanı kavurma falan yok.daha sağlıklı ...
Ben de önceleri soğanı ve diğer sebzeleri sırayla kavurur öyle hazırlardım tenceremi, son olarak ta pişme aşaması olurdu.
Kayınvalidem hedef52 gibi pişiriyor yemekleri, tuhaf geldi önceleri. Ama artık ben de öyle yapıyorum. :KK48:Daha pratik daha lezzetli :KK54:

oooo yazan olmamış
ramazandı oruçtu derken bisiklete veda ettik herhalde:KK17:

• Beğen
oooo yazan olmamış
ramazandı oruçtu derken bisiklete veda ettik herhalde:KK17:

ben yürüyüşe de başladım.yürüdüğüm gün kondisyon bisikletini kullanmıyorum..

bir de bisiklet aldım yarın geliyor normal bisiklet dışarıda süreceğim akşamları.

77.5 bu sabahki kilom.

79' a çıkmıştım ve tekrar inmeye başladım şükürler olsun ki.

durma döneminde panik olmuştum.şimdi hızla verecekmişim araştırdım.durma dönemini geçersen hızla vermeye başlıyormuşsun.bakalım................

bir de bisiklet aldım yarın geliyor normal bisiklet dışarıda süreceğim akşamları.

77.5 bu sabahki kilom.

durma döneminde panik olmuştum.şimdi hızla verecekmişim araştırdım.durma dönemini geçersen hızla vermeye başlıyormuşsun.bakalım................
Ayyy inşallah canım böyle bişey vardır.
Dışarda bisiklet sürme keyfi.... Sürecek ortam varsa çok şanslısın demektir. Ayyyyyy çok imrendim yaaa:KK66:

• Beğen
Yoooo etmedik. Hergün yapıyorum valla :KK5:

77.5 bu sabahki kilom.

Dışarda bisiklet sürme keyfi.... Sürecek ortam varsa çok şanslısın demektir. Ayyyyyy çok imrendim yaaa:KK66:

o zaman ikinize de benden kocaman birer maşallah:nazar::nazar:
h e i d i h e i d i bisiklet aldım diyince eyvah dedim, eliptik yetmedi mi ki bir de normal kondisyon bisikleti aldı,Allah tan normal bisikletmiş:KK48:

ben bisikleti misafir gelecek diye salondan yatak odasına taşıdım, ramazan gelelei sporumu yapmaz oldum
ramazanın ilk 3 günü iyi gitti diyetim 64,4 oldum, 10 gün oruca ara verdim, şehşir dışına çıktım 66,4 ile döndüm malesef. 2 gündür oruçluyum kilom 65,5 civarı...gene aynı şeyi yapıyroum 64-67 arasına gidip geliyorum. ben de bu git gellerden kurtulmam lazım.
değşik olarak pazartesi günü bir diyetisyenden online diyet listesialdım. haftalık liste göderim takip edecek.
biraz aksaklıkla başlasım, oruçlistesi aldım 2 gün oruca başlayamadım falan...
neyse gene düzene giriyorum inşallah

o zaman ikinize de benden kocaman birer maşallah:nazar::nazar:
h e i d i h e i d i bisiklet aldım diyince eyvah dedim, eliptik yetmedi mi ki bir de normal kondisyon bisikleti aldı,Allah tan normal bisikletmiş:KK48:

ben bisikleti misafir gelecek diye salondan yatak odasına taşıdım, ramazan gelelei sporumu yapmaz oldum
ramazanın ilk 3 günü iyi gitti diyetim 64,4 oldum, 10 gün oruca ara verdim, şehşir dışına çıktım 66,4 ile döndüm malesef. 2 gündür oruçluyum kilom 65,5 civarı...gene aynı şeyi yapıyroum 64-67 arasına gidip geliyorum. ben de bu git gellerden kurtulmam lazım.
değşik olarak pazartesi günü bir diyetisyenden online diyet listesialdım. haftalık liste göderim takip edecek.
biraz aksaklıkla başlasım, oruçlistesi aldım 2 gün oruca başlayamadım falan...
neyse gene düzene giriyorum inşallah

mahalleden genç kızlarla sürecez bisikleti.

5 yıldır oruç tutmuyorum.tuttuğum dönemlerde oruçken hep kilo alırım ben.

duraklama dönemini atlatmamız şart.

burada bir bayan var esnaf.1 yıldır görmedim.geçenlerde gördüm şok geçirdim inanamıyorum hala.o şişko ve çirkin kadın gitmiş zayıf,zarif,güzelbir kadın gelmiş.

naptın dedim ,karatay diyeti dedi.13 ayda 20 kilo vermiş.ama hiç yorulmadan ve doyana kadar yiyerek.sonra yürüyüşte tekrar karşılaştık.dedim benim zayıflamam durdu dedi ki bir dönem duruyor asla pes etme bu dönemi atlarsan hızla vermeye başlıyorsun.çok sevindim.

mahalleden genç kızlarla sürecez bisikleti.

5 yıldır oruç tutmuyorum.tuttuğum dönemlerde oruçken hep kilo alırım ben.

duraklama dönemini atlatmamız şart.

burada bir bayan var esnaf.1 yıldır görmedim.geçenlerde gördüm şok geçirdim inanamıyorum hala.o şişko ve çirkin kadın gitmiş zayıf,zarif,güzelbir kadın gelmiş.

naptın dedim ,karatay diyeti dedi.13 ayda 20 kilo vermiş.ama hiç yorulmadan ve doyana kadar yiyerek.sonra yürüyüşte tekrar karşılaştık.dedim benim zayıflamam durdu dedi ki bir dönem duruyor asla pes etme bu dönemi atlarsan hızla vermeye başlıyorsun.çok sevindim.
Ay bende oruç tuttum mu kilo alıyorum. Hergün tutamıyorum zaten. Bu yaz sıcaklarında haftada 1 gün ancak tutabiliyorum :oops:
Sandoloz sakızı diye bişey varmış. Bileniniz deneyeniniz var mı? Kavitasyon da yaptırıyorum. Bu sakızı da denesem mi ki :KK34:

bu sabah 76.9 geldim.çok mutluyum yaaa.

artık yavaş yavaş diyetteyim psikolojisinden çıkıyorum.hayat tarzım oluyor gibi.

mesela baklava yedim bir dilim.ama ertesi gün telafi ettim.hedefim 55-56 inşallah.

Merhaba bende geldim kararli bir eliptik kullanicisi olarak.bugun edinmis oldugum bisikletimle dort set yapmayi planliyorum iki setimi yaptim ilk olarak on dk ile basladim bir iki saat sonra yirmi dk daha yaptim hemen arkalarindan 50mekik 30 mekik cektim. Lutfen bana gercekten saglam bir kanka lazim gaz verop alabilecgim yardim lutfen

X