Eliptik bisikletle sikilasma

en 2 saat spor yapman gerekiyor sadece yediğin ekmeği eritmen için ben ortalama 1/ 1.5 saat spor yapıyorum 370 kalori yazıyor bantta düşün artık
Hatta 1 buçuk ekmek yiyorum ben 1 saat spor yapıyorum 160 yazıyor en fazla ekmekten nasıl vazgecicem bilmiyorum yarin azalticam ama yarısını yerim en azindan

Gecersin bende cok yiyordum bak simdi sadece oglen is yerinde 1 dilim yada 2 dilim yiyorum o teloransi kendime haftasonu veriyorum kahvalti icin sadece oda

Bugün ekmek orucumun birinci günü
Elma yedim
Kahve içtim
34 dakika eliptik
7 dakika ağırlık çalıştım

Aksam 34 dakika eliptik 7 dk ağırlık çalıştım yarin kiloma bakabilir merak ediyorum

Hemencik istediğim gibi vücudum olsun istiyorum ve bu olmayınca bazen diyorum boşuna mi yapıyorum ama asla boşuna değil etkisini hissediyorum ama platesle daha çabuk incelmistim sanki bilemiyorum biraz geçsin haftada 2 kere felan plates yaparım belki

Bu sabah 35 dakika eliptik 8 dakika ağırlık çalıştım

Ekmek orucumun 3. Günündeyim

Bu sabah 36 dakika eliptik 9 dakika ağırlık çalıştım

Birde ne kadar plates aletlerim olmasada yarim yamalak yapabildigim kadar plates yapacağım

ebru sallı ile 21 günde yağlardan kurtul 1. Günü ilk 1 saatini yapiyorum birde bebekli olduğum için ara vererek yapmak zorunda kalıyorum

Aksam 20 dakika eliptik yaptım

Bu sabah 37 dakika eliptik
45 dakika plates
5 dakika ağırlık çalıştım
Misafirlerim gelecek hazırlık yapmam gerek şimdi

Bu arada 2 haftada 2 beden incelt videosu beni daha çok yoruyor bu yüzden plates olarak onu yapicam inşallah

Ekmek orucumun 4. Günündeyim

Ekmek orucumun 5. Günündeyim
Su anda 48 dakika plates yaptım
Bir şeyler yedim bebeğim uyusun 38 dakika eliptik yapicam 5 dakika ağırlık çalışırım heralde

2 kilo 300 gram gitmiş çoğu ödemdir muhtemelen haftaya ölcücem vücut ölçülerimi sanki ölçülerde pek değişme yok gibi bakalım ancak belim 1 cm incelmiş ama.göbek 4 cm felan incelmiş galiba neyse haftaya bakarız

Bugün 39 dakika eliptik 45 dakika plates yaptim

Merhabalar, ben de size katılmak isterim eliptiğim var.Sabah akşam 15 dk ile başlarım ekmek benim de en büyük sorunum bugün öğlen 1 ekmeği git gel yedim kaşar ve nutellayla hemdee bazen böyle oluyor ayda 1 kez mesela jendimi kaybediyorum, ne bulsam yiyorum ama vermem lazım kilomu çünkü, beni çok üzüyor. 75 kiloyum şimdi.

Tabiki birlikte yapalım eliptiki her gün mutlaka ben yaklaşık 10 gündür yapiyorum he rgun 1 dakika daha fazla yapmaya çalışıyorum saat 18.00 den sonra bir şey yememeye dikkat ediyorum ekmegide yaklaşık 1 haftadır yemiyorum ... tabi 18.00 den sonra ara sıra küçük kacamaklarim oluyor bakalım hayırlısı

Dün 40 dakika eliptik 45 dakika pilates yaptım

Bende leslie 1 mile yapıp ısındıktan sonra eliptiğe geçiyorum kahvaltımı yaptım ama yine ekmek yedim sadece kahvaltıda yiyorum ekmek, ama onu da bırakmaya çalışacağım inşaAllah
Ekmek yemek lazım azda olsa kahvaltıda yemeye devam et bence ben 21 gün yemicem ekmeği sonra sadece kahvaltıda yiyeceğim ekmeğinde faydali olduğunu düşünüyorum çünkü

Ekmek yemek lazım azda olsa kahvaltıda yemeye devam et bence ben 21 gün yemicem ekmeği sonra sadece kahvaltıda yiyeceğim ekmeğinde faydali olduğunu düşünüyorum çünkü
Ekmek te b12 vitamin olduğunu okumuştum dediğiniz gibi az da olsa özellikle tahıllı ekmek yiyebiliriz ben de kansızlık ve demir eksikliği de var bunlar da kilo vermeyi zorlaştırıyormuş kk da okumuştum

bende haşimato var. her sabah boyun ödemi ile kalkıyorum.spor yapmak isterim diyet isterim gel görelim ki icraat 0.öyle kötü söz kavga dövüşte motive etmiyor beni.inşallah bi yerden başlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…