- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Hatta 1 buçuk ekmek yiyorum ben 1 saat spor yapıyorum 160 yazıyor en fazla ekmekten nasıl vazgecicem bilmiyorum yarin azalticam ama yarısını yerim en azindanen 2 saat spor yapman gerekiyor sadece yediğin ekmeği eritmen için ben ortalama 1/ 1.5 saat spor yapıyorum 370 kalori yazıyor bantta düşün artık
Tabiki birlikte yapalım eliptiki her gün mutlaka ben yaklaşık 10 gündür yapiyorum he rgun 1 dakika daha fazla yapmaya çalışıyorum saat 18.00 den sonra bir şey yememeye dikkat ediyorum ekmegide yaklaşık 1 haftadır yemiyorum ... tabi 18.00 den sonra ara sıra küçük kacamaklarim oluyor bakalım hayırlısıMerhabalar, ben de size katılmak isterim eliptiğim var.Sabah akşam 15 dk ile başlarım ekmek benim de en büyük sorunum bugün öğlen 1 ekmeği git gel yedim kaşar ve nutellayla hemdee bazen böyle oluyor ayda 1 kez mesela jendimi kaybediyorum, ne bulsam yiyorumama vermem lazım kilomu çünkü, beni çok üzüyor. 75 kiloyum şimdi.
Bende leslie 1 mile yapıp ısındıktan sonra eliptiğe geçiyorum kahvaltımı yaptım ama yine ekmek yedimDün 40 dakika eliptik 45 dakika pilates yaptım
Ekmek yemek lazım azda olsa kahvaltıda yemeye devam et bence ben 21 gün yemicem ekmeği sonra sadece kahvaltıda yiyeceğim ekmeğinde faydali olduğunu düşünüyorum çünküBende leslie 1 mile yapıp ısındıktan sonra eliptiğe geçiyorum kahvaltımı yaptım ama yine ekmek yedimsadece kahvaltıda yiyorum ekmek, ama onu da bırakmaya çalışacağım inşaAllah
Ekmek te b12 vitamin olduğunu okumuştum dediğiniz gibi az da olsa özellikle tahıllı ekmek yiyebiliriz ben de kansızlık ve demir eksikliği de var bunlar da kilo vermeyi zorlaştırıyormuş kk da okumuştumEkmek yemek lazım azda olsa kahvaltıda yemeye devam et bence ben 21 gün yemicem ekmeği sonra sadece kahvaltıda yiyeceğim ekmeğinde faydali olduğunu düşünüyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?