- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
hayırlı olsun benim de koşu bandım var hergün 90 dk yapıyorum ocak ayında 99 kiloydum şimdi 94,7 daha da vermem lazım
Evet aksam işten eve geliyorum yarım saat dinleniyorum 90 dk boyunca kosu bandında 5 - 5.5- 6 km aradinda hizli tempolu kosu olarak toplam da 6.50 km bitiriyorum 1 lt su iciyorum yediklerime ozen gosteriyorum fakat bazen tutamiyorum kendimiYavaş yavaş olsun tam olsun bende 80 kilodan indim bu kiloya 6 ay gibi bir sürede 90 dakika super bir anda mi yapiyorsunuz acaba
Bende diyet yapamam sadece saat 18.00 den sonra bir şey yememeye ve bebeğim uyuduğu müddetçe geceleri uyumaya özen göstereceğim yoksa bende dayanamıyorum sadece yediklerimi yazayım dedim ne var ne yok görmek için yoksa diyet amaçlı değil... suyu spordan önce içiyorsun degilmi spordan sonra zararliymisBen sadece ekmegi oglenleri 1 dilim olarak yiyorum sonradi yok ama tum yemeklerden azar azar alirim diyetteyim demem cunku yapamiyorum o zaman
spor esnasında içiyorum yarım litre suları koyuyorum koşu bandının yanına hem koşuyorum hem içiyorum birde ben sauna esofmanı giyiyorumBende diyet yapamam sadece saat 18.00 den sonra bir şey yememeye ve bebeğim uyuduğu müddetçe geceleri uyumaya özen göstereceğim yoksa bende dayanamıyorum sadece yediklerimi yazayım dedim ne var ne yok görmek için yoksa diyet amaçlı değil... suyu spordan önce içiyorsun degilmi spordan sonra zararliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?