• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eliptik bisikletle sikilasma

bende haşimato var. her sabah boyun ödemi ile kalkıyorum.spor yapmak isterim diyet isterim gel görelim ki icraat 0.öyle kötü söz kavga dövüşte motive etmiyor beni.inşallah bi yerden başlarım.
Bi adim at istersen bugün diyet yapamiyorum ben yaparsam ertesi gün herşeyi yemek istiyorum kıtlıktan çıkmış gibi bu yüzden 18.00 den sonra yememeye çalışıyorum sadece ama spor yapıyorum

Ekmek te b12 vitamin olduğunu okumuştum dediğiniz gibi az da olsa özellikle tahıllı ekmek yiyebiliriz ben de kansızlık ve demir eksikliği de var bunlar da kilo vermeyi zorlaştırıyormuş kk da okumuştum

Bendede demir eksikliği var aslında bu hafta kilo veremeyecek gibiyim üstelik spor yapmama rağmen yinede devam edecegim

Ebru sallinin dümdüZ karin videosunu yapiyorum ama zor bir video 1 buçuk saat şimdiye kadar en fazla 32 dakika yapabildim hergun dakikasini artıracağım inşallah...
Toplam 45 dakika plates yaptım bugün ve bebeğimi uyutayim 42 dakika eliptik yapmayı planlıyorum inşallah

Yeni bir yöntem deneyecegim tartılma günüm geliyor ve bende inceldigimi hissetmeme rağmen kilo artışı görünüyor sanki...neyse

1 Kase yoğurta Aşağıda saydıklarımı aynen yoğurtla karıştırıp "sabah öğle akşam" yiyoruz. ( Yemeklerden 30-45 dk önce yiyelim. )

1 Çay Kaşığı Zencefil

1 Çay Kaşığı Zerdeçal

1 Çay kaşığı Tarçın

Haydi bakalım

Yeni bir yöntem deneyecegim tartılma günüm geliyor ve bende inceldigimi hissetmeme rağmen kilo artışı görünüyor sanki...neyse

1 Kase yoğurta Aşağıda saydıklarımı aynen yoğurtla karıştırıp "sabah öğle akşam" yiyoruz. ( Yemeklerden 30-45 dk önce yiyelim. )

1 Çay Kaşığı Zencefil

1 Çay Kaşığı Zerdeçal

1 Çay kaşığı Tarçın

Haydi bakalım
ben yapıyorum bunu sabah akşam. Bi arkadaşım 1 ayda baya incelmişti sorunca o verdi bu tarifi bende başladım ama istikrarsızlık var bende 2 gün yapıp 3 gün yapmama:(

ben yapıyorum bunu sabah akşam. Bi arkadaşım 1 ayda baya incelmişti sorunca o verdi bu tarifi bende başladım ama istikrarsızlık var bende 2 gün yapıp 3 gün yapmama:KK43:
Light yoğurt alicam evde yok şimdilik normal yoğurtla yapicam tarifi inşallah ise yarar

Evet yoğurt kürüne başlıyorum bugün ama yemegimden kismayacagim hatta bugün abur cubur yerim esim almış bir sürü ..18.00 den sonra yemem ama vücut ölçülerimi aldım

Kalça=88
Bel=72
Bacak=52

Belim 2 cm incelmiş göbeğim ise 3 cm incelmiş bakalim bu yoğurt kürü daha çok inceltecekmi

Evet yoğurt kürüne başlıyorum bugün ama yemegimden kismayacagim hatta bugün abur cubur yerim esim almış bir sürü ..18.00 den sonra yemem ama vücut ölçülerimi aldım

Kalça=88
Bel=72
Bacak=52

Belim 2 cm incelmiş göbeğim ise 3 cm incelmiş bakalim bu yoğurt kürü daha çok inceltecekmi
Ben hazır yoğurt yiyemiyorum kendim mayalıyorum sütü kaynatıp ılıma aşamasında 5 dk da bir üzerindeki kaymağı alıyorum eşim onu balla tüketiyo daha az yağlı bi yoğurt oluyo bir de ben kavanozlara mayalıyorum ek bilgi :)

Kalça=88
Bel=72
Bacak=52

Ölçü alma olayını bende yapıcam bir de foto çekerim öncesi sonrası için sırttan çekimler daha net gösteriyo sonuçları

Çok iyi bende egzersiz bisikleti war her gün yapıyorum 20 30dk felan
ama.diyet yapmadığım için sonuç alamıyorum sanırım. senin gibi bugün bi ölcü alayim de sonuç alabilecek miyim bakalım

Ben pilates yapmaya başladım günde 40 dakika kilo verme acısından bende fazla sonuç alamıyorum aslında bende yiyorum çünkü ama 18.00 den sonra yemiyorum o vakte kadar istediğimi yiyorum ekmeği azalttım birde veya hic yemiyorum... ama sikilasiyorum kesinlikle

Ben hazır yoğurt yiyemiyorum kendim mayalıyorum sütü kaynatıp ılıma aşamasında 5 dk da bir üzerindeki kaymağı alıyorum eşim onu balla tüketiyo daha az yağlı bi yoğurt oluyo bir de ben kavanozlara mayalıyorum ek bilgi :)
Süpersin sütçü gelse bende ev yoğurdu severim ama sütçü bazen gelmiyor şimdilik hazır yoğurt tuketicem bu yuzdeb

Ölçü alma olayını bende yapıcam bir de foto çekerim öncesi sonrası için sırttan çekimler daha net gösteriyo sonuçları
Sirtimda bıngıldak hic kalmadı sayılır ama birazdaha sıkılaşması gerek lakin alt karinim var sezaryandan ötürü oda 3 cm küçüldü iste gidecek dümdüZ olacak inşallah gerekirse 1 sene sürsün

Bu sabah 40 dakika pilates yaptım 30 dakika eliptik ama gün icerisinde

13 dakika daha eliptik yapacağım inşallah

Ve yoğurt kürümü yedim biraz yaramazlık yapip hoş-beş yedim 3 karede bitter bugün abur cubur yiyeceğim çünkü esim almış ve ben dayanamam :)

Yoğurt kurumu yedim ve bedenimde hissetigim degisiklikleri soyleyim spor yaparken daha çok terledim ve tok tu tu yor baya acıkmadım ben sabahları ac kurt olurum normalde yinede simdi kahvaltı yapicam gecikmesin

Bu sabah 40 dakika pilates yaptım 30 dakika eliptik ama gün icerisinde

13 dakika daha eliptik yapacağım inşallah

Ve yoğurt kürümü yedim biraz yaramazlık yapip hoş-beş yedim 3 karede bitter bugün abur cubur yiyeceğim çünkü esim almış ve ben dayanamam :)
Ah bu eşler benim ki de çikolata almış dün bari bitter alsaydın dedim :)

Ah bu eşler benim ki de çikolata almış dün bari bitter alsaydın dedim :)
Yine biz aza indirdik ilk evlediğimizde 2 ayda 8 kilo almıştım düşün hep abur cubur ve dışarda yemek yerdik hep sağlıksız şeyler üstelik sonra hamile kalmıştım söyleye söyleye azalttim sağlıksız şeyleri çok şükür :)

Ben pilates yapmaya başladım günde 40 dakika kilo verme acısından bende fazla sonuç alamıyorum aslında bende yiyorum çünkü ama 18.00 den sonra yemiyorum o vakte kadar istediğimi yiyorum ekmeği azalttım birde veya hic yemiyorum... ama sikilasiyorum kesinlikle

Ekmek tüketmemeye çalışıyorum ben. normal ekmek hiç yemiyorum. pilatese yarın baslarım inş spor malzemelerinden eksiklerimi tamamlayim inş. pilates önceden cok yaptım. iyi sıkılastirmisti beni.

Back