Eliptik bisikletle sıkı bacaklar

ahbelinda

gülümse
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
296
82
Merhaba arkadaşlar. Uzun araştırma sonraki eliptik bisiklet aldim ve bugün gelecek. Değişimi buradan paylaşmakistiyorum kendime 1 ay veriyorum. Resimli olarak farki sizinla paylasicam hhem de bu benim günlüğüm olsun. Bana katılmak isteyen varsa süper olur. İnanılmaz sonuçlar alanlar var kaybedicak tek şey kilolar diyorum. An itibariyle ölçülerim
Kilo: 54.5
Bel: 66
Göbek: 74
Kalça: 91
Ü.baldir:53
A.baldir:34
Hadi bakalim...

Dün aksam 20 dk yaptim değişik hızlarda ve 8 dk kadar twister yaptim bu sabah 54.2 ciktim yediklerimede dikkat ediyorum kalori sayiyorum 1000 kaloriyi gecmiycem su an 210 oldu. Simdi oğlumu uyutuyorum sonra eliptigime koşuyorum :KK49::KK76:

merhaba canim benimde eliptik bisikletim var suan da diyetteyim sana katilmak isterim ben eliptik bisikletle 6 kilo verdim cok da iyi oluyo ben haaftada 4 5 gun 15 + 15 seklinde yapiyorum sen nasil yapiyosun

Canim çok sevinirim bana katilirsan. Dun ilk gündü 20 dk yaptim 20km hız civarinda. Bugün 30 dk yaptim 21 22 km hızda. Tek seferde yapiyorum ben firsat bulamazsam diye. Diyette yapiyorum kalori sayma diyeti. 1000 gecmiycem bakalim su ana kadar 500 oldu aksam yiycemide hesaplattim 805 le bitircem inşallah Senin diyetin ne bi de ben yarim saatte göstergeye gore 110 kalori yaktım senin gösterge kaç gösteriyove son soru 6 kiloyu ne kadar zaman içinde nasil kullanarak verdin ben kilo vermekte istiyorum ama daha çok sıkılasmak istiyorum işe yarar dimi

Canim çok sevinirim bana katilirsan. Dun ilk gündü 20 dk yaptim 20km hız civarinda. Bugün 30 dk yaptim 21 22 km hızda. Tek seferde yapiyorum ben firsat bulamazsam diye. Diyette yapiyorum kalori sayma diyeti. 1000 gecmiycem bakalim su ana kadar 500 oldu aksam yiycemide hesaplattim 805 le bitircem inşallah Senin diyetin ne bi de ben yarim saatte göstergeye gore 110 kalori yaktım senin gösterge kaç gösteriyove son soru 6 kiloyu ne kadar zaman içinde nasil kullanarak verdin ben kilo vermekte istiyorum ama daha çok sıkılasmak istiyorum işe yarar dimi

canim benim eliptik bisikletle yaklasik iki ayda alti kilo verdim ve tabiki diyet yaptim sadece tatli ve ekmegi keserek yaptigim bi diyetti kacamaklarim cok du simdi daha siki bi diyet yapiyorum ayni zamanda eliptik bisikletle spor yapiyorum benim eliptik bisikletimle yaklasik 15 dk boyunca 80 kcal ve 2 km oluyo bunu iki sefer yapinca ikiye katliyo iste senin eliptik bisiklet nasil ki anlayamadim 21 km hiz baya cok ben 6 7 km hizla 2 km oluyo 15 dk da

Valla ben yarim saatte 12 km yaptim bugün iyi gidiyor ayrıca 1 kilo gitti. Ödem olduğunu bilsemde mutluyum. Peki bacaklarin kalcan sikilastimi ayrıca hizin çok az bence kendini zorlamazsan yağ yakamazsin

senin eliptik bisikletin nasil resmini gosterebilirmisin benimki baya hizli oluyo 7 km hizla daha hizli denicem

kızlar bende de var bu bisikletten ama hiç düzenli kullanmadım o_O
benim merak ettiğim bu bisiklet basenleri inceltir mi
benim sorunum basen ve üst bacak :KK22:
alt bacaklarım normal ama üst bacaklarım biraz kalın. ama özellikle basenimin incelmesini istiyorum
sizce bu bisiklet basenleri inceltmeye yarar mı?

senin eliptik bisikletin nasil resmini gosterebilirmisin benimki baya hizli oluyo 7 km hizla daha hizli denicem
benim goodman210 n senin nasıl resim buluyum eklerim ya ses yapıyomu benimki tak tuk gıcır gucur ses yaptı bugün keyfim kaçtı
alt bacaklarım normal ama üst bacaklarım biraz kalın. ama özellikle basenimin incelmesini istiyorum
sizce bu bisiklet basenleri inceltmeye yarar mı?[/QUOTE canım zaten en çokişe yaradığı bölge bacak ve basenmiş aa incelmek için en düşük viteste tempolu ve bittim dediğin yerde bi 5 dk daha zorlayarak oluyomuş çok araştırdım ordan biliyorum bi kullan bakalım dene kendini kaç kilosun

th.jpg

evet kesinlikle ise yariyo toparliyo sikilastiriyo tabi duzenli bi calismayla mumkun bunlar bence faydasini gorursen

benim goodman210 n senin nasıl resim buluyum eklerim ya ses yapıyomu benimki tak tuk gıcır gucur ses yaptı bugün keyfim kaçtı

yok canim benimki boyle degil oturma yeri yok ayaktasin hep bide ic tekerleri seninki kac kilo resim nasil eklendigini cozebilirsem koyarim resmini yok benimkinde hic ses yapmiyo onun yagi var arada bi o yagdan eklemek gerekiyo demisti aldigimiz yer seninkinde de yag varmi belki o yuzden ses yapiyodur

mrb arkadaşlar. bende kilomdan ötürü eliptik bisiklet aldım. temmuzda doğum yaptım ve hamileyken aldığım kilolarla başım dertte. burayı görünce motivasyonumu yükseltmek adına aranıza katılmak istedim. eliptik bisikleti kullanarak ne kadar sürede nasıl değişimler gördünüz merak ediyorum. burada hep beraber bir programa başlasak ve değişimlerimizi paylaşarak ilerlesek eminim daha motive edici olur :) görüşlerinizi bekliyorum :)

Merhaba arkadaşlar. Uzun araştırma sonraki eliptik bisiklet aldim ve bugün gelecek. Değişimi buradan paylaşmakistiyorum kendime 1 ay veriyorum. Resimli olarak farki sizinla paylasicam hhem de bu benim günlüğüm olsun. Bana katılmak isteyen varsa süper olur. İnanılmaz sonuçlar alanlar var kaybedicak tek şey kilolar diyorum. An itibariyle ölçülerim
Kilo: 54.5
Bel: 66
Göbek: 74
Kalça: 91
Ü.baldir:53
A.baldir:34
Hadi bakalim...

yok canim benimki boyle degil oturma yeri yok ayaktasin hep bide ic tekerleri seninki kac kilo resim nasil eklendigini cozebilirsem koyarim resmini yok benimkinde hic ses yapmiyo onun yagi var arada bi o yagdan eklemek gerekiyo demisti aldigimiz yer seninkinde de yag varmi belki o yuzden ses yapiyodur

mrb arkadaşlar. bende kilomdan ötürü eliptik bisiklet aldım. temmuzda doğum yaptım ve hamileyken aldığım kilolarla başım dertte. burayı görünce motivasyonumu yükseltmek adına aranıza katılmak istedim. eliptik bisikleti kullanarak ne kadar sürede nasıl değişimler gördünüz merak ediyorum. burada hep beraber bir programa başlasak ve değişimlerimizi paylaşarak ilerlesek eminim daha motive edici olur :) görüşlerinizi bekliyorum :)
Merhaba,
Ben de 3 akşamdır eliptik bisiklet ile çalışıyorum. Paylaşımda bulunarak devam etmek isterim.
Kilom 52 ile 53 arası gidip geliyor, ölçülerimi almaya cesaretim yok fakat.

X