- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- Konu Sahibi halacocuksun
2. Programım.
Evet arkadaşlar ilk 15 günlük programimda 13 gün spor yapıp 2 gün ara verdim ve sonuçları aşağıda simdi yeniden bir 15 günlük program yapıyorum kendime bana katılmak isteyenler buyursun gelsin
1) sabah erkende en az 40 dakika pilates (ebru sallinin süper bir karin videosu)
2) öğlen en az 30 dakika ara vermeden eliptik yapmak
3) zumba dance workout beginners videosunun en az 30 dakikasını yapmak
4) hafif dizimi bükerek elime oklava alarak günde 10 dakika twister hareketi yapmak
5) 18.00 den sonra bir şey yememek
6)en az 2 litre su bol bitki çayları
7) günde 1 adet elma ve sabah kalkar kalkmaz 1 adet sekersiz türk kahvesi içmek
8) her gün cevizli su içmek
9) yoğurt kurunu günde 1 kere yapmak mutlaka zencefili tarçınlı zerdacalli
8 kasım beden ölçülerim
Bel =72 cm
Bacak=51 cm
Kalça =87 cm
Kilo= 52.9 kg
Saat 18.00 den sonra bir şey yememek
Gunde en az 2 litre su içmek
En az 1 adet elma yemek
Veeee
En az 20 dakika eliptik yapmak
Katilmak isteyenler ayni benim yaptığım gibi ölçülerini yazsınlar bende sayfaya kopyalayıp yapistiririm
halacocuksun
Vücut ölçülerim başlangıç
Bacak: 53
Bel: 74
Kalça: 89
Kilo: 55
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
15. Gün sonu
Bel =72 cm ( 2 cm incelmiş)
Bacak=51 cm (2 cm incelmiş)
Kalça =87 cm ( kalçamda incelmiş 2 cm)
Kilo= 52.9 kg ( 2 kilo 100 gram gitmiş ama ödemliyim yarına daha çok gider gibi )
Gobegimdende yani karnimin en büyük olduğu kisimdan 4 cm küçülmüş :) yarin başka bir 15 günlük programa başlayabilirim
Vücudum baya sıkılastı kendimi çok iyi hissediyorum yarın farkli bir 15 günlük program daha yapacağım isteyen katılabilir
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Evet arkadaşlar ilk 15 günlük programimda 13 gün spor yapıp 2 gün ara verdim ve sonuçları aşağıda simdi yeniden bir 15 günlük program yapıyorum kendime bana katılmak isteyenler buyursun gelsin
1) sabah erkende en az 40 dakika pilates (ebru sallinin süper bir karin videosu)
2) öğlen en az 30 dakika ara vermeden eliptik yapmak
3) zumba dance workout beginners videosunun en az 30 dakikasını yapmak
4) hafif dizimi bükerek elime oklava alarak günde 10 dakika twister hareketi yapmak
5) 18.00 den sonra bir şey yememek
6)en az 2 litre su bol bitki çayları
7) günde 1 adet elma ve sabah kalkar kalkmaz 1 adet sekersiz türk kahvesi içmek
8) her gün cevizli su içmek
9) yoğurt kurunu günde 1 kere yapmak mutlaka zencefili tarçınlı zerdacalli
8 kasım beden ölçülerim
Bel =72 cm
Bacak=51 cm
Kalça =87 cm
Kilo= 52.9 kg
Saat 18.00 den sonra bir şey yememek
Gunde en az 2 litre su içmek
En az 1 adet elma yemek
Veeee
En az 20 dakika eliptik yapmak
Katilmak isteyenler ayni benim yaptığım gibi ölçülerini yazsınlar bende sayfaya kopyalayıp yapistiririm
halacocuksun
Vücut ölçülerim başlangıç
Bacak: 53
Bel: 74
Kalça: 89
Kilo: 55
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
15. Gün sonu
Bel =72 cm ( 2 cm incelmiş)
Bacak=51 cm (2 cm incelmiş)
Kalça =87 cm ( kalçamda incelmiş 2 cm)
Kilo= 52.9 kg ( 2 kilo 100 gram gitmiş ama ödemliyim yarına daha çok gider gibi )
Gobegimdende yani karnimin en büyük olduğu kisimdan 4 cm küçülmüş :) yarin başka bir 15 günlük programa başlayabilirim
Vücudum baya sıkılastı kendimi çok iyi hissediyorum yarın farkli bir 15 günlük program daha yapacağım isteyen katılabilir
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Son düzenleme: