• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eliptik bisiklet kullanıpta zayıflayanlar lütfen yardım

Arkadaşlar tebrik ederim, darısı bizim kiloların başına :) umarım istikrarlı bir şekilde devam edersiniz, hepimizin kandili mübarek olsun bu arada.

Merhabaalaar. Ben uc haftadir iftarlardan sonra 30 dk haftanin 6 gunu biniyorum. Onun dışında gunluk hareketim basit ev isleri disinda sifir malum ramazan 160 boyunda 52 kiloyum. Cok ince belli bir kizim. Hep basenden cekiyorum. Su uc haftada belim 2 cm inceldi ki bunun az yemekten oldugunu dusunuyorum acikcsi. Baeenlerimse 4 cm inceldi. Bugün itibariyle basenlerim 91 cm. İki hafta sonra tekrar yazarim meydana gelen incelmeyi herkese keyifli zayiflamalar
Merhabalar.. Bende eliptik biskklet almayi dusunuyorum. 160 boyum. 56 kilodayim. Basen veya bacakla ilgili bi sikintim yok ama maalesef belim ve gobegim var:(:( belim nerdeyse 80 falan gogus olcum de 83 dusunun nerdeyse bel ve gogus ayni kalinlikta bu aleti genellikle bacak basen sorunu olanlar kullaniyor. Hic gobek icin kullanana fazma denk gelmedim. Bu urunu kullanmis biri olarak bana tavsiye edermisiniz?

Merhabalar.. Bende eliptik biskklet almayi dusunuyorum. 160 boyum. 56 kilodayim. Basen veya bacakla ilgili bi sikintim yok ama maalesef belim ve gobegim var:KK43::KK43: belim nerdeyse 80 falan gogus olcum de 83 dusunun nerdeyse bel ve gogus ayni kalinlikta bu aleti genellikle bacak basen sorunu olanlar kullaniyor. Hic gobek icin kullanana fazma denk gelmedim. Bu urunu kullanmis biri olarak bana tavsiye edermisiniz?
Merhabalaar. Oncelikle geçmiş bayraminiz mubarek olsun. Benim bel sorunum hic yok ama yazali baya oldugu icin soyleyebilirim belim 65 ti bir bir bucuk ay gibi surede belim 60 oldu benim. Hareket alani belide inceltiyor. Benimde ustum 85 cm. Kalcam da 95 ti su an 90 oldu. Ama boy kisa diye hala fazla duruyor tabi. Ustelik kilom bu kadar sikilasmaya ragmen hala 52 zayitlamaadim nerdeyse hic. Ama benim etlerim salık. Bu aletle beraber gercekten etlerimin dirilestigini toparlandigini canlandigini soyleyebilirim. Ben muhakkak tavsiye ediyorum acikcasi. Hem onunde twister aleti de var benimkinin. Ben hic yapmiyorum. Ama onunde Twister olanlardan alirsaniz daha da ise yarayacaginaa eminim umarim yardimci olmusumdur

Merhabalaar. Oncelikle geçmiş bayraminiz mubarek olsun. Benim bel sorunum hic yok ama yazali baya oldugu icin soyleyebilirim belim 65 ti bir bir bucuk ay gibi surede belim 60 oldu benim. Hareket alani belide inceltiyor. Benimde ustum 85 cm. Kalcam da 95 ti su an 90 oldu. Ama boy kisa diye hala fazla duruyor tabi. Ustelik kilom bu kadar sikilasmaya ragmen hala 52 zayitlamaadim nerdeyse hic. Ama benim etlerim salık. Bu aletle beraber gercekten etlerimin dirilestigini toparlandigini canlandigini soyleyebilirim. Ben muhakkak tavsiye ediyorum acikcasi. Hem onunde twister aleti de var benimkinin. Ben hic yapmiyorum. Ama onunde Twister olanlardan alirsaniz daha da ise yarayacaginaa eminim umarim yardimci olmusumdur
Twister ne oluyor? Umarim ise yarar. Teskkur ederim. Yemenize dikkat ettinizmi? Benim tum yediklerim bel gobek cevremde toplanmis bulunmakta sinirlerim bozuliyor gordukce. Istikrarli biriyim alirsam aleti 1 sene inmem ustunden:))

Twister ne oluyor? Umarim ise yarar. Teskkur ederim. Yemenize dikkat ettinizmi? Benim tum yediklerim bel gobek cevremde toplanmis bulunmakta sinirlerim bozuliyor gordukce. Istikrarli biriyim alirsam aleti 1 sene inmem ustunden:))
Twister sey hani yuvarlak bise var ya dönen belediyenin yaptigi aletlerde de vae tutunuyosun ustune binip kendini donduruyosun ayakta. Simit bolgesi cabuk eriyor ya sanslisiniz. Ben 65 kiloydum 3 yil oncesine kadar. Bu arada 20 yasindayim ben :) cok olmadi vereli 15 kilo vermistim. Ondan beridir ekmek cok yemiyorum hatta nerdeyse hic yemiyorum. Cips iki haftada bi kere yiyorum ama cikolata makarna ve en onemlisi pilavi cok severek baya baya tuketiyorum

Twister sey hani yuvarlak bise var ya dönen belediyenin yaptigi aletlerde de vae tutunuyosun ustune binip kendini donduruyosun ayakta. Simit bolgesi cabuk eriyor ya sanslisiniz. Ben 65 kiloydum 3 yil oncesine kadar. Bu arada 20 yasindayim ben :) cok olmadi vereli 15 kilo vermistim. Ondan beridir ekmek cok yemiyorum hatta nerdeyse hic yemiyorum. Cips iki haftada bi kere yiyorum ama cikolata makarna ve en onemlisi pilavi cok severek baya baya tuketiyorum
15 kiloyu bu aletle mi verdiniz?

15 kiloyu bu aletle mi verdiniz?
Yok hayir bir bir buçuk aydir bu aleti kullaniyorum. Yemek cok fazla yiyorum kilo vermekte istemiyorum yedigime dikkat etmiyorum derdim sadece sikilasmak basen kucultmek çünkü ustum cok cok ince altima gore cirkin duruyor. Bir de 15 kiloyu verirken ben yesil kahve ictim. İstahi kapatiyor arastirin dilerseniz tavsiye ederim

Ben 24 yasindayim 2 yasinda da kizim var. Hamile kaldigimda 52 kiloydum ve calisiyordum dogum olunca calismayi biraktim 54 kiloya indim. 2 kilom kalmisti dogumdan bana. Ama evde otur otur gunlere katilip pasta borekleri yiye yiye ekmek aralari patates kizartmasi yagli kizartmalar yiye yiye bi 2 3 kilo daha aldim. Bide doymak bilmiyom esimden fazla yiyorum. E haliyle tum kilom bel bolgesinde toplamdi simdi olctum de gogus 90 (goguslerim o kadar buyuk zannetme sirtim genisledi) bel 83 basen 95 olmus. Goruntumden kendim igrendim:( evlenmeden onve 48 kiloydum. Acayip hamlamisim. Ilk bas beni yorar bu bisiklet ama sonra alisir vucudum. Ins bi an once duzelir bu durum:(

Spora baslayinca alirim yesil kahve gunde kac bardak ictiniz? Yaklasik 3 ay sonra alicaz aleti zira kapatmamiz gereken bi kredi borcumuz var sikiyoruz su ara bircu kapatinca coook rahatlicaz hemen alicam

Spora baslayinca alirim yesil kahve gunde kac bardak ictiniz? Yaklasik 3 ay sonra alicaz aleti zira kapatmamiz gereken bi kredi borcumuz var sikiyoruz su ara bircu kapatinca coook rahatlicaz hemen alicam
Aslinda ustunuz altiniz cok uyumlu allah bagislasin bu arada bebiside ya cabucak erir insallah hiiic sıkıntı yapmayin. Yesil kahveyi sabah aksam ac karnina iciyordum. Ancak yesil kahve ictiginizde gunde iki litre su icmenoz lazim en az. Kilosu 25-30 lira arasi degisiyor. Ben 5 tl lik aliyordum malum ogrenciyiz. O bana 2.5 hafta yetiyordu

Aslinda ustunuz altiniz cok uyumlu allah bagislasin bu arada bebiside ya cabucak erir insallah hiiic sıkıntı yapmayin. Yesil kahveyi sabah aksam ac karnina iciyordum. Ancak yesil kahve ictiginizde gunde iki litre su icmenoz lazim en az. Kilosu 25-30 lira arasi degisiyor. Ben 5 tl lik aliyordum malum ogrenciyiz. O bana 2.5 hafta yetiyordu
Fiyati normalmis. Sekersiz mi icilecek? Uyumlu olsa ne olacak ortada kocaman bi gobek duruyor:( eliptik bisikleti ne kadara aldiniz? Marka ne onerirsiniz?

Fiyati normalmis. Sekersiz mi icilecek? Uyumlu olsa ne olacak ortada kocaman bi gobek duruyor:KK43: eliptik bisikleti ne kadara aldiniz? Marka ne onerirsiniz?[/QUOTE
Eveet sekersiz icilecek. Sey ben gitti gidiyordan ikinci el aldim urunu kiyamadim parama memnunum ama

Bayagi arastirdim eliptik bisikleti kullanirken elleri belimize koyarsak gobek eriyormus. Daha fazla etki ediyormus

Ne kadar zamandır yapıyorsunuz ne kadar farketti peki
Ya ben diyet yapamiyorum. Annem izin vermiyor. Yaz dolayisiylada evdeyim kilo olarak 2-3 kilo ama ekmek haric bol miktarda yiyorum. Bir bucuk aydir yapiyorum. 53 kiloydum su an 50-51bandindayim. Benim sorunum basenlerim. Bir bucuk ayda yaklasik 5-6 cm inceldigini soyleyebilirim basenlerimin. Ama benim etlerim cok yumusak 15 kilo vermistim 2 yil once. Ayni zamanda belim cok ince olmasına ragmen 4 cm da o inceldi

Anladım ölçüleriniz gayet iyi bence benimde basenim oldukça geniş kilo sorunumda var maalesef Hergün bildiri yapalım o halde ben bi koşu spor yapmaya gidiyorum hoşçakalın :)

Anladım ölçüleriniz gayet iyi bence benimde basenim oldukça geniş kilo sorunumda var maalesef Hergün bildiri yapalım o halde ben bi koşu spor yapmaya gidiyorum hoşçakalın :)
Tamamdir ben bugun 50 dakika eliptik yaptim ama dunyalar yedim nr siz sorun ne ben soyleyeyim

Tamamdir ben bugun 50 dakika eliptik yaptim ama dunyalar yedim nr siz sorun ne ben soyleyeyim
Bende 45 dakika kadar yaptım :) sağlıklı şeyler yemedim ama 16:00 dan beri bişey yemedim belki birazdan kahve içerim günü böyle kapatacağım inşallah ,yarın az yersin dengelenir ;)

Back
X