• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elinde ben olursa yemek daha lezzetli olurmu?

Bende duymuştum bu ben olayını:D bende elimde ki bu benden dolayi mi lezzetli yemek yapıyorum diye düşünüyordum:_p

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: bu konu gectiginde orta 1 ogrencisi falandim :KK53::KK53:sen nerelerde kaldin yahuu :KK70: :KK70: :KK70:

Iki elimin ustunde de var olurmu kio_Obenim yemeklerim ondan lezzetli demek ki :D
:KK53::KK53::KK53::KK53:

Bende duymuştum bu ben olayını:KK70: bende elimde ki bu benden dolayi mi lezzetli yemek yapıyorum diye düşünüyordum:_p
Kesin bendendir.yetenek ve tecrübenin alakası yok:KK70:Eşimin elinde beni var demek bu zamana kadar beni kandırmış.yarından tezi yok yemekleri eşime itekleyeceğim:KK70::KK70:

Dogrumu bilmemde elimde ben var yemeklerim cok begenilir 16 yasimdan beri yapiyorm 24 yasindayim ama yapamauacagim yemek yoktur ssvgiyle ilgiyle yaparim cokda lezzetli olur normalde mutavaziyimdir ama bu konuda olamiyorm :KK53: icli kofteye sekil vermek haric :KK45:

Benimde yuzuk parmagimda var ben....
yemekten anlamasam da...tuttururum guzelce....

ama ben cok benliyim ya....ayagimda gogsumde kolum her yerim ben kisaca :)...

hiç duymamıştım
hurafe konusunda yeni bir şey öğrendik

Sonucu yazmamışım.
Herkes hayatta kimse zehirlenmesi.
Kurabiyem çok beğenildi :)
Amaaa benim yok :KK70:
:KK70:

Son düzenleme:
Az önce haberlerde spiker kadın söyledi bunu :) :)

Back