• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elinde ben olursa yemek daha lezzetli olurmu?

Elimde ben yok hiç uğraşmayayım yemeğim güzel olmaz

Ya da elimde ben var ne yapsam lezzetli olur zaten makarnayı soğuk suda haşlayayım mesela

Bunlara inanıp bir de burda konu açıyorsunuz

Ben de neden ülkenin geleceğinden endişeliyim diyorum

Tabi ki de elinde ben olanin yemegi temizlgi her bir isi harika olur; hatta ayaginda da ben varsa ooo kimse eline su dokemez :D

Kızlar elinde ben olursa yemek daha lezzetli olurmu? Olursa benim elimin içinde benyok ddışında iki küçük ben var fark ederim ki benim yemekelimin beyenilir genelde böyle bişey varmı merak ediyorum doğrusu:KK64:

Senin elinde ben var ve iyi yemek yapıyosun böyle tesadüf olmaz kesin teorin doğru..
Başka iyi yaptığın neler ve vücudunda ben gibi sıradışı neler var? Belki başka bağlantıda kurarız..

Bende poposunda beni olanın wc de daha iyi...neyse

Basligi gorunce kinayeli bir seyler demek istediniz sandim :KK70:
Valla benim elimde hic ben yok ben simdi kotu mu yemek yapmaliyim aslinda cok guzel yaparim ben de bir sorun var demek ki :KK70:

Ya madem bukadar saçma mantıksız siz niye böyle mantıksız şeylere yorum yapıyorsunuz sizde mantık yokmu gereksiz şeylere yorum yapıyorsunuz gerçek olmayabilir düzgün espili yapacaksanız yorumunuzu yapın kimse mecbur deyil yazmaya ama cıvık ve terbiyesiz yorum yapmak çok mu mantıklı :KK20:

Ayrıca arkadaşlar yazım genel deyil saçma sapan konuyla alakasız yorum yapan arkadaşlara:KK15:

E="ve_sen, post: 43134833, member: 489973"]Eli kaşık tutan gerkes çok güzel yemek yaparmışş :)))[/QUOTE]
Mantıklı:KK76:

la havleee :D benim elimde var ben yemeklerim de güzeldir ama annemin yok onunkilerse fevkalededir. batıllardan uzak durmak gerek :))

Back