- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
:)) Artık konunun cahili değilsiniz, engin bilgilerimle aydınlattım sizi.konuşmamıştım sustum![]()
Neyse ki varım da yetiştim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) Artık konunun cahili değilsiniz, engin bilgilerimle aydınlattım sizi.konuşmamıştım sustum![]()
Yemeden katiyyyyyyyyyen inanmam, adresi yolluyorum içli köfte ya da sarımsaklı köfte bekliyorumeveet yeni bir hurafe ile karşı karşıyayız
benim elimde ben yok ama yemeklerimin güzel olduğunu söylerler.
bu arada tek derdin bu olsun İnşallah :)
içli köfteyi süper yaparım ne de olsa eşimin memleketinin yemeği gel buyurBen çocukken duymuştum bunu, ama doğruluk payı yok. Severek yaparsanız güzel olur her şey.
Yemeden katiyyyyyyyyyen inanmam, adresi yolluyorum içli köfte ya da sarımsaklı köfte bekliyorum![]()
Yemiş kadar olmasam da (çünkü söz konusu içli köfte boru değil), gülümsedim, teşekkür ederimiçli köfteyi süper yaparım ne de olsa eşimin memleketinin yemeği gel buyur![]()
teşekkürler:)) Artık konunun cahili değilsiniz, engin bilgilerimle aydınlattım sizi.
kıızları bilmem ama ayıpBi git ablacım bişi dicem de kızlar topa tutar .O ben kı...ında olunca da daha istekli oluyosun![]()
Ci:)) Artık konunun cahili değilsiniz, engin bilgilerimle aydınlattım sizi.
Bunu duydun inandın ve araştırma yaptın sonuç alamadın o da yetmedi kk ya konu açtın öyle miDün duydum az araştırdım ama tam sonuç alamadım bilen vardır belki dedim oda herkes çok şaşırdı![]()
Ne demek, KK'nın yarısı gibi öğretim görevlisiyim. Kalan yarıyı bilgilendirmek vazifemiz.teşekkürlerherkes de dalga geçmiş canım..
Ciddi şaşırdım bukadar tuhaf olan neUOTE="aclya, post: 43130326, member: 73766"]Başlığa anlam veremedim sandım ki seni bir yere çağırdı sen olursan lezzetli olacak dedi
![]()
Ha yani böyle cevap verin sizi seviyim canımAnnemde ben yok enfes yapar, bende var ama pek yemek bilmem yinede guzel yaparim yani alakasi yok benle falan hurafe