Elin Oğlu ATV

Aynen danilo simarmis koreli harika

Aynen danilo simarmis koreli harika
Ben sevmedim o adamı yakışıklı ama çok bir şey yok hani italyan erkekleri diye ölüyor ya kezolar
Şaka bir yana slovakta egoist en iyisi iki asyalı canlarım zaten koreye hayranım iyice sevdım

Ben sevmedim o adamı yakışıklı ama çok bir şey yok hani italyan erkekleri diye ölüyor ya kezolar
Şaka bir yana slovakta egoist en iyisi iki asyalı canlarım zaten koreye hayranım iyice sevdım
Daniloya beyaz sey demisti sen türkce konusmayi pazarcidan mi ogrendin ne böyle esnaf gibi konuşuyorsun surekli gel abi gel abi diyecek gibi konusuyor gercentende sevmiyorum onu gitse keşke

Daniloya beyaz sey demisti sen türkce konusmayi pazarcidan mi ogrendin ne böyle esnaf gibi konuşuyorsun surekli gel abi gel abi diyecek gibi konusuyor gercentende sevmiyorum onu gitse keşke
Saf ayağına yatıyorda çok fena eşide pek şeker ama adam çok gevşek güzel kadın gördümü cım cim konuşuyor
Korelinin türkçesi benden iyi

Evet cogu evli nerdeyse Burcu da bilmiyorum yaa surekli saciyla falan oynuyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…