• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elin Oğlu ATV

danilo çok şımarık bi başladı mı konuşmaya susmuyor hiç sevmiyorum, benim favorim koreli olan adını unuttum hani beyaz çerçeve gözlükleri var ya :KK37: yerinde çok iyi espriler yapabiliyor ve nedense bana çok edepli geliyor :KK30:
Aynen danilo simarmis koreli harika

Aynen danilo simarmis koreli harika
Ben sevmedim o adamı yakışıklı ama çok bir şey yok hani italyan erkekleri diye ölüyor ya kezolar :D
Şaka bir yana slovakta egoist en iyisi iki asyalı canlarım zaten koreye hayranım iyice sevdım :D

Ben sevmedim o adamı yakışıklı ama çok bir şey yok hani italyan erkekleri diye ölüyor ya kezolar :KK70:
Şaka bir yana slovakta egoist en iyisi iki asyalı canlarım zaten koreye hayranım iyice sevdım :KK70:
Daniloya beyaz sey demisti sen türkce konusmayi pazarcidan mi ogrendin ne böyle esnaf gibi konuşuyorsun surekli gel abi gel abi diyecek gibi konusuyor gercentende sevmiyorum onu gitse keşke:KK53:

Daniloya beyaz sey demisti sen türkce konusmayi pazarcidan mi ogrendin ne böyle esnaf gibi konuşuyorsun surekli gel abi gel abi diyecek gibi konusuyor gercentende sevmiyorum onu gitse keşke:KK53:
Saf ayağına yatıyorda çok fena eşide pek şeker ama adam çok gevşek güzel kadın gördümü cım cim konuşuyor :D
Korelinin türkçesi benden iyi :D

Evet cogu evli nerdeyse Burcu da bilmiyorum yaa surekli saciyla falan oynuyor sanki

Back
X