• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elimizde olup kullanmadığımız parfumleri paylaşalım....

incirlibitter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
1.181
20
158
47
elimizde olup kullanmaktan sıkıldığımız parfumler hangılerı... ve vazgecılmez parfumlerınız gangılerı..paylasalım...... mesela benim suana kadar vazgecılmez dedıgım bı koku olmadı ona yanarım :1:

elimizde olup kullanmaktan sıkıldığımız parfumler hangılerı... ve vazgecılmez parfumlerınız gangılerı..paylasalım...... mesela benim suana kadar vazgecılmez dedıgım bı koku olmadı ona yanarım :1:

Aynı şekilde benim de öyle hep kullandığım bir parfüm yok.Şöyle koşa koşa gidip yenisini aldığım:((

vaz geçilmez parfumum hypnotic poison paris hilton can can şimdi dior tendre poison aday oldu bıtsın gene alıcam elımde cok fazla kullanmadıgım parfum var
gıvenchy be amerıkadan almıştım 2 şişe almıştım ve bu son şişe artık kullanmak ıstemıyorum myfair fleur çiçek bahçesı gıbı kokuyor cıcek kokusu sevenler ıcın ıdeal ben pek sevmem o yuzden kullanmıyorum parfumu bır sıkıyorsun 2 gun kokuyo buram buram
burberry weekend artık onuda sevmıyorum sıkıldım
amerıkadan orjınal tester olarak aldıgım ck euphoria artık onuda hıc sewmıyorum buram buram kokuyo sıkıldım
vee avon soft musk sayılı sürmüşümdür fazla kalıcı değil ama çok sabun kokuyor
şimdi havalar ısındı yenı parfumler arayısındayım oldukça hafıf oldukça yumuşak kokular arıyorum

bende de şekerli kokular kaldı elimde.havalar ısındıkça çekilmeyecek.Buzdolabına kaldırıp kışın tekrar kullanırım:1:
kızlar çiçek kokularını sevmem ama nedense bugün kazağımda duydum.tester olarak sıkmıştım bir yerde. ve çok hoşuma gitti. neler önerebilirsiniz? bu arada 31 yaşındayım ve esmerim. lacoste touch of pink nasıl? ya da başka neler olabilir? bariz çiçek değil de pudra çiçek kokusu olabilir.....

Son düzenleme:
bendede lola ve dior cherry kaldi bende tatli kokulara donmdum yaz geldi diye angel , wish ve eternity kullandim bu hafta

Benim kullanmadığım Davidoff Cool Water 50ml var, yine Davidoff Cool Water Happy Summer 50ml Birkaç tane daha var işte :)

Ben en son Carolina Herrera 212 VIP aldım, bi süre sonra kokusu hoşuma gitmemeye başladı :( o nedenle kullanamıyorum, bana göre değilmiş.

Fotoğrafı:

img5141d.jpg

By melancholien at 2011-04-12

img5142u.jpg

img5143u.jpg

Bunlarda son zamanlarda aldıklarım:)

Bunlarda benim yeni aldıklarım :)

Esteé Lauder - Pleasures Delight Bloom 100ml EDP

img5146e.jpg

img5145k.jpg

Carolina Herrera - 212 VIP EDP

img5143u.jpg

img5142u.jpg

img5141d.jpg

Clinique - Happy Heart 100ml EDT

img5140.jpg

Chloe Love 75ml EDP

img5139u.jpg

img5138l.jpg

img5137.jpg

Chloé Intense Collector 75ml EDP

img5134c.jpg

img5133g.jpg

Chloé Signature EDP 75 ml

img5132.jpg

img5131e.jpg

Amor Amor 1001 Nights

img5130v.jpg

img5129xt.jpg

Givenchy Absolutely Irresistible 75ml EDP

img5126r.jpg

img5128m.jpg

Chanel Coco Mademoiselle 50ml EDP

img5125r.jpg

Versace Bright Crystal 100ml EDT

img5123es.jpg

Givenchy Yeni çıktı :)

img5121n.jpg

Lalique Emere Noir

img5117l.jpg

Gucci EDP 2

img5114.jpg

Narciso Rodriguez Essence 100ml EDP

img5107.jpg

Gucci Rush 75ml EDP

img5113.jpg

Narciso Rodriguez For Her EDP

img5110.jpg

Narciso Rodriguez For Her EDT

img5120lw.jpg

mell kusura bakma ama elindekı parfumlerın orjinal oldugunu düşünmüyorum önceden takas konusunuda zıyaret ederdım orayada en az 60 tane parfum eklıyordun ve aynı parfumun 50ml 100ml ayrıca bır parfumun bır ınsan hem edp hem edt olarak almaz emınım benım gıbı düşünen ınsanlar vardır bunu dile getirmeyen orjınal değiller bence benım 14 tane parfumum var hepsı orjinal ama birtane bıle elımde bır parfumun hem edt hem edp hem 50ml hem 100ml şeklınde yok parfumlerın dediğim gibi ya sahte yada tester kı tester oldugunuda düşünmüyorum çünkü bir çoğu ambalajlıbu benım fikrim sadece

mell kusura bakma ama elindekı parfumlerın orjinal oldugunu düşünmüyorum önceden takas konusunuda zıyaret ederdım orayada en az 60 tane parfum eklıyordun ve aynı parfumun 50ml 100ml ayrıca bır parfumun bır ınsan hem edp hem edt olarak almaz emınım benım gıbı düşünen ınsanlar vardır bunu dile getirmeyen orjınal değiller bence benım 14 tane parfumum var hepsı orjinal ama birtane bıle elımde bır parfumun hem edt hem edp hem 50ml hem 100ml şeklınde yok parfumlerın dediğim gibi ya sahte yada tester kı tester oldugunuda düşünmüyorum çünkü bir çoğu ambalajlıbu benım fikrim sadece

Fikrine saygı duymakla beraber, sendeki parfümlerin orjinalliğinin beni alakadar etmediğini belirtmek isterim. Parfüm ve makyaj malzemesi benim tutkum, çok parfümüm olması parfümlerimin sahte olması anlamına gelmez ki sahte ürün asla kullanmam! Ayrıca hem EDT hem EDP hemde 50ml şeklinde bir parfümümü söyle bende sana hediye edeyim bütün parfümlerimi. Ok?
Ayrıca koyduğum parfümlerden çoğu parfümün sahtesi falanda yok. Örneğin 212 VIP, Narciso Rodriguezler, Lalique, Yeni Çıkan Givenchy, Chloe Love vs vs...

1.si, parfümleri yakından görmeden, kokusuna bakmadan nasıl sahte olduğuna karar veriyorsun??

2.si, ben parfümlerimin kutularını asla atmam çünkü hem şişelerini hemde kutularını koleksiyon yapıyorum.

Bu şekilde zırvalamaları sevmiyorum bu yüzden bana saldırmaktan vazgeç ok? :)

Seni hiçmi hiç ilgilendirmez benim parfümlerim.

Son düzenleme:
Fikrine saygı duymakla beraber, sendeki parfümlerin orjinalliğinin beni alakadar etmediğini belirtmek isterim. Parfüm ve makyaj malzemesi benim tutkum, çok parfümüm olması parfümlerimin sahte olması anlamına gelmez ki sahte ürün asla kullanmam! Ayrıca hem EDT hem EDP hemde 50ml şeklinde bir parfümümü söyle bende sana hediye edeyim bütün parfümlerimi. Ok?
Ayrıca koyduğum parfümlerden çoğu parfümün sahtesi falanda yok. Örneğin 212 VIP, Narciso Rodriguezler, Lalique, Yeni Çıkan Givenchy, Chloe Love vs vs...

1.si, parfümleri yakından görmeden, kokusuna bakmadan nasıl sahte olduğuna karar veriyorsun??

2.si, ben parfümlerimin kutularını asla atmam çünkü hem şişelerini hemde kutularını koleksiyon yapıyorum.

Bu şekilde zırvalamaları sevmiyorum bu yüzden bana saldırmaktan vazgeç ok? :)

Seni hiçmi hiç ilgilendirmez benim parfümlerim.

benım fikrim benım düşüncem senı neden bu kadar sinirlendırdi ne kadar agresifsin makyaj takas topiğine koyduğun makyjalarda sahteydı mac koymussun sıkıbır mac kullanıcısıyım koydugun tek bır ürünü macda görmedım bırtek elf ler orjınal olda olsun zatn 1$
narcisonun sahtesı yok deme heryerde dolu pekı orjınal aldın o zaman narcısoyu hem edp hem edt almandakı amac neydi hypnotic poisonları neden 2 tane 3 tane aldın hiç kusura bakma ama bu ürünler orjınal değil orjınalse bıze ıspatla çek faturalarını göster yada ben yarın sana gıdıp tekın acardan orjinal narciso alıp göndereyım sende bana sendekı narcısoyu gönder gidip teyyit ettireyim

bAK MELL BU SENİN PARFÜM LİSTEN SENIN MSJLARINDAN BULDUM

Manel Coco Mademoiselle 100ml EDT
Givenchy Play EDP 75ml
Givenchy Play Intense EDP 75ml
Jennifer Lopez Live Lux 30ml EDP
Paco Rabanne Black Xs 80ml EDT
Agent Provocateur 100ml EDP
Agent Provocateur 50ml EDP
Christian Lacroix Rouge 50ml
Marc Jacobs Daisy
Dolce Gabbana The One
5 adet Doğal Saf Parfüm
Body Shop Amorito
Chloe by Chloé 75ml EDP
Estee Lauder Emerald Dream
Christian Dior Hypnotic Poison 100ml EDT
Christian Dior Hypnotic Poison 50ml Special Edition
Christian Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle 100ml EDT
Angie Hot 50ml EDT
Escada Magnetism 50ml EDP
Lacoste Love Of Pink 50ml EDT
Body Shop Vanilla 3 adet 30ml
Body Shop Strawberry 60ml EDT
Davidoff Cool Water Happy Summer EDT 100ml
Valentino Rock'n Rose EDP 90ml
Paco Rabanne Lady Million 80ml EDP
Paris Hilton Heiress 100ml EDP
DP DKNY Be Delicious
DP Christian Dior Jadore

Agent Provocateur 100ml EDP
Agent Provocateur 50ml EDP
GÖRDÜÜGÜN GİBİ AGENT 2 TANE BIRI 50ML DİERI 100 ML VEEE NARCISO BİRİ EDT BİRİ EDP

EE MELLL ADRESIMI VEREYIM MI GÖNDERECEKMISIN BANA TÜM PARFUMLERINI SÖZUNUN ERİMİSİN bakalım gönderecekmısın yoksa bahanemı bulacaksın

Son düzenleme:
bu konu yine karışmış:26:

melcim bana gönderdiğin birparfümaşığı blogu daha önce bu konuda çok tartışıldı, sahte olduğu konuşuldu dikkat et cnm

hatta bir üyenindi sanırım o bog tam hatırlamıyorum:18:

Mell in bir ara blogu vardı parfum blogu ben ıncelemıstım parfumlerının bır kısmının tester bir kısmının da orjınal oldugunu ıdda edıyordu nereden bılıyosun dersen ısmının altında rütbesıne yazmıştı oradan görup girmiştim bloguna

Kızlar bu konu takas konusuna benzerse kapatırım haber vereyim dedim.. Buradan asla satış takas gibi durumlara girilmesin lütfen.. Böylece parfümlerin orjinal olup olmaması kimseyi ilgilendirmez değil mi:34:

Kızlar bu konu takas konusuna benzerse kapatırım haber vereyim dedim.. Buradan asla satış takas gibi durumlara girilmesin lütfen.. Böylece parfümlerin orjinal olup olmaması kimseyi ilgilendirmez değil mi:34:

Kesinlikle, parfümlerimin orjinal olup olmaması kimseyi ilgilendirmez. Hepside orjinal, aksi yorum yapanlar kıskanıyor demektir o halde değil mi;) Yoksa kime ne benim parfümlerimin orjinalliğinden (:

Back