• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elimizde olup kullanmadığımız parfumleri paylaşalım....

melcim kusura bakma ama pleasures delight kutusundan pleasures bloom çıkmaz resimde çıkmış gördüğün gibi, aldığın yere dikkat et asla amacım seni suçlamak değil ama o blogda sarılan parfümler orjinal değil,

Son düzenleme:
melcim kusura bakma ama pleasures delight kutusundan pleasures bloom çıkmaz resimde çıkmış gördüğün gibi, aldığın yere dikkat et asla amacım seni suçlamak değil ama o blogda sarılan parfümler orjinal değil,

O pleasures delight kutusu değil, pleasures delight bloom kutusu yani yeni çıkan bir parfüm, önce öğrenin sonra gelin ;)

pleasures delight bloom diye bir parfüm yok mel,

pleasures delight ve pleasures bloom ayrıdır, yaz bak google a bakalım, ya da bunu okuyon arkadaşlar yazsın baksın bakalım, yeni parfüm deyince yazdım baktım bende böylee bir parfüm hiç yok
birde öğrenin demişssin güldürme beni, plasures delight var bende ve o kutuyla aynı, tek fark içinden bloom çıkmadı

pleasures delight bloom diye bir parfüm yok mel,

pleasures delight ve pleasures bloom ayrıdır, yaz bak google a bakalım, ya da bunu okuyon arkadaşlar yazsın baksın bakalım, yeni parfüm deyince yazdım baktım bende böylee bir parfüm hiç yok
birde öğrenin demişssin güldürme beni, plasures delight var bende ve o kutuyla aynı, tek fark içinden bloom çıkmadı

AYNI MI? SANA SADECE "YUHHHHHH" DİYORUM. CAHİLLİKTE SON NOKTA :) pleasures delıght ve pleasures bloom aynı demedim ben zaten. yuh yani

öncelikle kelimelerini düzgün seç, sana ılımlı yaklaştım seninle kavga etmek istemedim hiçbir zaman...

aynı olduğundan bahsetmiyorum, sen neden lafları evirip cevirip istediğin kalıplara sokuyorsun ve sorulara net cevaplar veremiyorsun ?

bahsettiğim şey pleasures delight bloom diye bir parfüm yok, senin koyduğun fotoda delight kutusu var ama şişe bloom şişesi ve sen bize pleasures delight bloom diye bir parfüm olduğunu iddia ediyorsun, yok böyle bir şey, o blogta satılanlarda sahte bunu daha önce burada tartıştık biz

ayrıca cahilde değilim emin ol, çene cerrahisi asistanıyım ben bunu kimi küçük gördüğünü bil diye söylüyorum, senin anlayacağın doktorum

ve dünyada bu konulardan daha önemli şeyler var melll, benimde uğraşacak çok şeyim var tanımadığım insanın parfümünü kıskanacak değilim ben bu kadar basit değil herşey sadece ortada bir yanlış var sen inanıp o blogtan alışveriş yapmış olabilirsin ki ben seni asla suçlamadım uyardım ama olayı çirkinleştiren sensin

Back