Keçi sütü alıp evde mayaligordum. Keçi peyniri keçi tereyağı tuketiyorsun.uc ay sonra sırayla tüketmeye başlamıştım. İlk sırada yumurta ve tam buğday ekmegiyle, en son yer fistigini dahil et bezlenmene demişti.guliten duyarlılığı şüphesi oluştu doktorumda o yüzden bu diyeti vermistiMaşallah 3 ay çok iyi yapmışsınız . Hangi şikayet ile yapmistiniz geçti mi ? Baklagil ben de haftada 1 serbest , keçi eti serbest ama tavuk yasak . Daha 3 hafta oldu benim de eski yediğim şeyleri çok özledim özellikle peynir ,yoğurt bunları hala yemiyor musunuz ?
Teşekkür ederim cevabınız için . Bana şu an hepsi yasak 3 hafta sonra kontrole gideceğim eklemeler olacak . Umarım ishalden bir an önce kurtulabilirim.Keçi sütü alıp evde mayaligordum. Keçi peyniri keçi tereyağı tuketiyorsun.uc ay sonra sırayla tüketmeye başlamıştım. İlk sırada yumurta ve tam buğday ekmegiyle, en son yer fistigini dahil et bezlenmene demişti.guliten duyarlılığı şüphesi oluştu doktorumda o yüzden bu diyeti vermisti
Merhabalar bende bu diyete egzama için basladim. Nette araştırıyorum da bazilari saglikli bir diyet değil yazmis tedirgin oldum. Ben 6. Gündeyim benim geçen gün şekerim dustu. Sizde de yan etki oldu muEliminasyonda deneme asamasina geçtim. İlk basladigimda buraya kadar gelebileceğimi bile düşünmüyordum. İlk kez peynir denedim çok şükür bir tepki yaşamadım . Sırada haftaya yumurta var bakalım
Merhaba tabiki çok zor bir diyet o yüzden hastalıklar için yapılmalı sadece . Kan şekerim de düştü tansiyonum felan da . Ama şu an başlayalı 2.5 ay oldu hatta geri tanıtma dönemine geçtim bana çok iyi geldi . Hem kilo verdim hem ishalim geçmeye başladıMerhabalar bende bu diyete egzama için basladim. Nette araştırıyorum da bazilari saglikli bir diyet değil yazmis tedirgin oldum. Ben 6. Gündeyim benim geçen gün şekerim dustu. Sizde de yan etki oldu mu
İnsallah bende egzamalarimdan kurtulurum. Bugünde tansiyonum yükseldi. Ac kalmıyorum zorlanmiyorim ama bu etkileri olunca tedirgin oldum. Cok farklo bir diyet şişlikler indi bu kadar şiş olduğumun farkında değilmişim. Vede daha sakin oldum çabuk sinirlenen biriydimMerhaba tabiki çok zor bir diyet o yüzden hastalıklar için yapılmalı sadece . Kan şekerim de düştü tansiyonum felan da . Ama şu an başlayalı 2.5 ay oldu hatta geri tanıtma dönemine geçtim bana çok iyi geldi . Hem kilo verdim hem ishalim geçmeye başladı
Çok geçmiş olsunNe zamandır güncelleme yapmamisim 13 Nisan kilo 82.85 geri tanıtma da 3 besin tanıttım 1 hafta arayla .
Peynir , yumurta ve yoğurt denedim . Peynirden sonra ishal oldum yoğurt yediğimden sonraki iki gün boyunca midem ağzımda gezdim o da dokundu.
Sadece yumurta dokunmadı buna şükürben yumurta kesin dokunacak derken peynir en sevdiğim şeydi
Eliminasyon diyeti işe yaramadı mıRamazan'ın başından beri ishal ataklarim devam ediyor. Çok zorlanıyorum. Allah affetsin artık 2 yıl olacak çok yoruldum kilom hâlâ 82.85 devam bakalım 1 ay sonra kontrol var
Merhaba kilo olarak 81.29 gördüm en son . İshal olarak ise azalma var ama tam anlamıyla geçmedi maalesefEliminasyon diyeti işe yaramadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?