• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eliminasyon Diyeti Yolculuğum

Maşallah 3 ay çok iyi yapmışsınız . Hangi şikayet ile yapmistiniz geçti mi ? Baklagil ben de haftada 1 serbest , keçi eti serbest ama tavuk yasak . Daha 3 hafta oldu benim de eski yediğim şeyleri çok özledim özellikle peynir ,yoğurt bunları hala yemiyor musunuz ?
Keçi sütü alıp evde mayaligordum. Keçi peyniri keçi tereyağı tuketiyorsun.uc ay sonra sırayla tüketmeye başlamıştım. İlk sırada yumurta ve tam buğday ekmegiyle, en son yer fistigini dahil et bezlenmene demişti.guliten duyarlılığı şüphesi oluştu doktorumda o yüzden bu diyeti vermisti

Keçi sütü alıp evde mayaligordum. Keçi peyniri keçi tereyağı tuketiyorsun.uc ay sonra sırayla tüketmeye başlamıştım. İlk sırada yumurta ve tam buğday ekmegiyle, en son yer fistigini dahil et bezlenmene demişti.guliten duyarlılığı şüphesi oluştu doktorumda o yüzden bu diyeti vermisti
Teşekkür ederim cevabınız için . Bana şu an hepsi yasak 3 hafta sonra kontrole gideceğim eklemeler olacak . Umarım ishalden bir an önce kurtulabilirim.

Bugün 87 ucundan da olsa görmek istiyordum ama 88.05 çıktım . Olsun yine de 1 ay oldu ve giden kilo 7.5 :KK49:
Asıl meselem kilo vermekten ziyade ishalimin tedavisi idi . 1 aydır hemen hemen her gün eliminasyon yaptığım halde ishal devam ediyordu. Doktoru arayıp söyledim diyete devam dedi . 2 gündür çok şükür ishal bitti inşallah bu hastalık kilolarla beni terk eder :dua::dua:

13 Mart 86.75 🌿
85.45i görürsem 10 kilo gitmiş olacak .
Başlayalı 5 hafta bitti . Toplamda 8.7 kilo gitti çok şükür . İshalimin arası baya açıldı inşallah tamamen bittiğini de görürüm. 😌

Doktor kontrolüm vardı . Değerlerim o kadar düzelmiş ki eliminasyon Diyeti hayatimda mucize oldu şükürler olsun . Kan değerlerim düzene girmiş ,insülin direnci düşmüş. Kilom da bu arada 86.0 devam bakalım bir sonraki kontrol 10 hafta sonra :KK76:

Eliminasyonda deneme asamasina geçtim. İlk basladigimda buraya kadar gelebileceğimi bile düşünmüyordum. İlk kez peynir denedim çok şükür bir tepki yaşamadım . Sırada haftaya yumurta var bakalım 🙏

Eliminasyonda deneme asamasina geçtim. İlk basladigimda buraya kadar gelebileceğimi bile düşünmüyordum. İlk kez peynir denedim çok şükür bir tepki yaşamadım . Sırada haftaya yumurta var bakalım 🙏
Merhabalar bende bu diyete egzama için basladim. Nette araştırıyorum da bazilari saglikli bir diyet değil yazmis tedirgin oldum. Ben 6. Gündeyim benim geçen gün şekerim dustu. Sizde de yan etki oldu mu

Merhabalar bende bu diyete egzama için basladim. Nette araştırıyorum da bazilari saglikli bir diyet değil yazmis tedirgin oldum. Ben 6. Gündeyim benim geçen gün şekerim dustu. Sizde de yan etki oldu mu
Merhaba tabiki çok zor bir diyet o yüzden hastalıklar için yapılmalı sadece . Kan şekerim de düştü tansiyonum felan da . Ama şu an başlayalı 2.5 ay oldu hatta geri tanıtma dönemine geçtim bana çok iyi geldi . Hem kilo verdim hem ishalim geçmeye başladı

Ne zamandır güncelleme yapmamisim 13 Nisan kilo 82.85 geri tanıtma da 3 besin tanıttım 1 hafta arayla .
Peynir , yumurta ve yoğurt denedim . Peynirden sonra ishal oldum yoğurt yediğimden sonraki iki gün boyunca midem ağzımda gezdim o da dokundu.
Sadece yumurta dokunmadı buna şükür 🌿 ben yumurta kesin dokunacak derken peynir en sevdiğim şeydi 😑

Merhaba tabiki çok zor bir diyet o yüzden hastalıklar için yapılmalı sadece . Kan şekerim de düştü tansiyonum felan da . Ama şu an başlayalı 2.5 ay oldu hatta geri tanıtma dönemine geçtim bana çok iyi geldi . Hem kilo verdim hem ishalim geçmeye başladı
İnsallah bende egzamalarimdan kurtulurum. Bugünde tansiyonum yükseldi. Ac kalmıyorum zorlanmiyorim ama bu etkileri olunca tedirgin oldum. Cok farklo bir diyet şişlikler indi bu kadar şiş olduğumun farkında değilmişim. Vede daha sakin oldum çabuk sinirlenen biriydim 😃

Ne zamandır güncelleme yapmamisim 13 Nisan kilo 82.85 geri tanıtma da 3 besin tanıttım 1 hafta arayla .
Peynir , yumurta ve yoğurt denedim . Peynirden sonra ishal oldum yoğurt yediğimden sonraki iki gün boyunca midem ağzımda gezdim o da dokundu.
Sadece yumurta dokunmadı buna şükür 🌿 ben yumurta kesin dokunacak derken peynir en sevdiğim şeydi 😑
Çok geçmiş olsun 💐

Ramazan'ın başından beri ishal ataklarim devam ediyor. Çok zorlanıyorum. Allah affetsin artık 2 yıl olacak çok yoruldum kilom hâlâ 82.85 devam bakalım 1 ay sonra kontrol var

Uzun süredir yazmamışim. Eliminasyonda bı hayli yol aldım . Kilom 79 . Peynir ve yoğurt hassasiyeti sonrası yeni listemde tam buğday ekmeği ve bulgur eklendi. Özlemedim sanıyordum ama ekmek tarzı şeyleri yemeyi öyle özlemişim ki . Bu arada son kan testimde enfeksiyonda da azalma var . İnşallah tamamen biter bi gün hastalığım

Back
X