- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Kemik gibi sert ama oynuyor yuvarlak bastırdıkça hareket ediyor acımıyor bu nedir ve nasıl geçer 1 aydır falan var geçmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçti mi sizinki nasıl geçiyormuşBende de oldu bu doku sıvısı. Ama sizinki aşırı büyük bir hekime görünmeniz gerek sinirlere baskı yapma ihtimali var
Bi kere daha çıkmıştı kapıyı elimin tersiyle itince yerine oturmuş gibi içeri girdi kayboldu ama gene çıktı doktora gidicem de randevu bulabilsekdoktora gidin öncelikle. tahminen ganglion kisti olabilir, küçükken büyüklerimiz eline demir para koyup sarardı hani insin diye. ama nedir bilemeyiz, 1 ay olmuş yani gidip mr röntgen çektirin kötü bir şeyse de bilin yani bir an önce, geciktirmeye gerek yok.
Evet yag bezesi gibi ama sert biraz ganglion kisti yazmışlar o uyuyo benimkine o olabilir. Ağrısız ama gitsin istiyorumYag bezesinede benziyor google yazip bakin bence agrisiz olur ve zararsizdir diye biliyorum
Evet gangilion kistinede benziyormuş elde çikmiş benim gözümün kenarinda da ufak top gibi şiş var yag bezesine benziyor ameliyatla aldirmam gerekiyormuş ama gözüme zarar gelir diye çekiniyorum ondan sizinki de öyledir belki dedimEvet yag bezesi gibi ama sert biraz ganglion kisti yazmışlar o uyuyo benimkine o olabilir. Ağrısız ama gitsin istiyorum
aa aynı benim gözümün yanında da var ama kendiliğinden indi gitti çok az kaldı yalnız olmadığımı görünce sevindimEvet gangilion kistinede benziyormuş elde çikmiş benim gözümün kenarinda da ufak top gibi şiş var yag bezesine benziyor ameliyatla aldirmam gerekiyormuş ama gözüme zarar gelir diye çekiniyorum ondan sizinki de öyledir belki dedim
Başka bi doktora daha danışın belki farklı bi şey söylerEvet gangilion kistinede benziyormuş elde çikmiş benim gözümün kenarinda da ufak top gibi şiş var yag bezesine benziyor ameliyatla aldirmam gerekiyormuş ama gözüme zarar gelir diye çekiniyorum ondan sizinki de öyledir belki dedim
Yaa kendiliginde geçiyomu benmkine epeyce zaman oldu inmiyo rahatsiz edici bir görüntü anca ameliyatla geçermişaa aynı benim gözümün yanında da var ama kendiliğinden indi gitti çok az kaldı yalnız olmadığımı görünce sevindim
Yarin gitmeyi düşünyorum siz bakdirdinizmi sorun neymiş
bende bebeklikten beri var bebekken daha belirginmiş ama şu an baya indi ve hiçbi zararı olmadı gözün yanında olduğundan ameliyat riskli gibi benceYaa kendiliginde geçiyomu benmkine epeyce zaman oldu inmiyo rahatsiz edici bir görüntü anca ameliyatla geçermiş
Yaa dogru bende de kendimi bildigimden beri var ama eskiden rahatsiz olmuyordum artik aynaya bakinca kötü bir görüntü oluyor bana büyüyormuş gibi geliyor siz hiçbir şey yapmadiniz mi kendiliginden mi geçdibende bebeklikten beri var bebekken daha belirginmiş ama şu an baya indi ve hiçbi zararı olmadı gözün yanında olduğundan ameliyat riskli gibi bence
hiçbi şey yapmadımYaa dogru bende de kendimi bildigimden beri var ama eskiden rahatsiz olmuyordum artik aynaya bakinca kötü bir görüntü oluyor bana büyüyormuş gibi geliyor siz hiçbir şey yapmadiniz mi kendiliginden mi geçdi