- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Ben halanızın altınlarını merak ettim :) ne yaptınız? Bi de bu zamanda neden o kadar masraf yapıyorsunuz? Paranızı çok harcamayın derim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bu kararsızlıkla çok yaşamazsın varya karşıdan karşıya geçerken de böyle on kere fikir değiştirmiyorsun dimi
Canım malesef ödemek zorundasınız .Sorayım benen iyisi bizimkilerin ödeyceklerini hiiç sanmıyorum
Hahaa maalesef hızlı karar verip sonradan pişman olanlardanımSen bu kararsızlıkla çok yaşamazsın varya karşıdan karşıya geçerken de böyle on kere fikir değiştirmiyorsun dimi
İnanmıyorum sizin ki de bayağı fenaymış yalnız ama artık siz alışmışsınız boşvermişlik seviyesi görüyorum sizde en güzeli olabilecek herseye hazırın modundasınız
Bende öyleyim merak etme. Sen bileğine falan dikkat et kırmaHahaa maalesef hızlı karar verip sonradan pişman olanlardanım
Zaten kendi kendime yazık ediyorum bu kadar düşnmekle
Çok teşekkürler maalesef tezgahı yaptırıdk sayılır yani yarısı bizim evde :) oda beyaz olacaktı ama kirli beyaz yapmışlar sağolsunlar beyefendiler keşke siyah yaptırsaydık diyorum şimdi de
Hahaa maalesef hızlı karar verip sonradan pişman olanlardanım
Zaten kendi kendime yazık ediyorum bu kadar düşnmekle
Halam babamdan köyde arsa istedi onların yerineBen halanızın altınlarını merak ettim :) ne yaptınız? Bi de bu zamanda neden o kadar masraf yapıyorsunuz? Paranızı çok harcamayın derim.
Güldürdünüz beniBende öyleyim merak etme. Sen bileğine falan dikkat et kırma
Çook tesekkür ederim içimi ferahlatıyorsunuz Sizden bunu duymak beni mutlu ettibir marangoz kızı ve eşi olarak biraz anlarım bu işlerden bence güzel olmuş dolaplarınız şimdi bişeye benzemez de tezgah koyulup eşyası girince içinize sinecek eminim güzel günlerde kullanın şöyle düşünün ev sizin bir kere oluyor herşey
Zaten benim ruh halim normal değil şu aralarSende ki bu sorun bence 1 saat önce açtığın konuyu oku birde 5 dk önce yazdığın yorumu normal değil bu
kendinizi sıkmayın yeter ki herşey hallolur tabi ki şükür bunların fazlasıyla lüks olduğu insanlarda var hayattaÇook tesekkür ederim içimi ferahlatıyorsunuz Sizden bunu duymak beni mutlu etti
Bende herşey bir kere oluyo niyetiyle en güzeli olsun istedm ama napayım artık olduğu kadar buna da şükür
Yapacak bişey yok inan ki , hayat böyle şeylere takılmaya değmeyecek kadar kısa ama insan yaşarken düşünemiyo tabi, bende senin gini olduğum için sana benim yaptığımı yapma diyorum işte. En azından ailenden birilerini kırma evi boşver çözülür ama sonra zaman geçiyor ve bugünler geride kalıyor sorunlar bişekilde çözülmüş oluyor işte...Güldürdünüz beni
Kendimi atasım geliyo camdan aşağı bazen
HayırO değil de exle barıştın mı onu merak ediyorum ben
Şimdi şöyle bir durum var bizim içmimar zaten başlı başına projeyi yanlış çizmiş normal de fırınla bulaşık makinası yan yana yapmış evye kısmı da balkonun orda olacak şekildeBulaşık makinesi nereye konacak? Makine ve evye yan yana olmalı.
Buradan güzel görünüyor mutfağınız.Zaten benim ruh halim normal değil şu aralar
Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim hayırlısı bakalım