Bebek İkinci El elimden çıksınlar istiyorum fiyatları düşürdüm kız bebek kıyafetleri..

şortlar denendi giyilmedi lcw ve ca marka 9 12 ay:tanesi 2.5 tl
pembe tavşanlı tulum crazy baby 0 3 ay 1 kere giydi: 4tl
mavi çizgili yelek 6 9 ay pembe çift kat penye hırka 3 6 ay ikiside giyilmedi crazy baby ikiside :yelek 3 hırka 6 tl
beyaz gömlek ve kot elbise 6 ay blue key ykmden 80 tl almıştım 1 kere denedim giydiremedim:20tl
sevi bebe bel desteği kullanılmadı:3tl
köpüklü banyo filesi kullanılmadı:5tl
garmasatn pomad ve lierac jel yarısından fazlası duruyor: 20 tl
kıyafetlerin hepsi 1 kere yıkanmış ve etiketleri kesilmiştir bilginiz olsun toplu alımda tekrar indirim yapabilirim

Eklentiler

• $CAM00416.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $CAM00415.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $CAM00422.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $CAM00412.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $CAM00409.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 47
  • $CAM00423.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $CAM00408.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
ben teşekkür ederim:) güle güle kullanın..bebeğinizle sağlıklı mutlu bir hayatınız olur inşallah...

kaç gündür yazıcam yazamıyordum.nette sorun var. yastık taş gibi battaniyelerde çok kaliteli imiş .keşke kargo parası yerine sana verebilseydim! :). teşekkür ediyorum .birde bişey merak ettim. mail de

çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim:) insan korkuyor çünkü alanlar beğnmezse pişman olursa falan diye böyle olumlu mesajlara çok seviniyorum..güle güle kullanın bebeğinizle sağlıklı mutlu günlerde...

iyi günler kot elbise gömlek ve yeleklereson ne dersiniz? ikizlerim var ben uygunsa alabilirim.

kot elbise gömlek yelek ve penye hırka 4 parça 25 olsun şimdi dışarı çıkıyorum akşam gelicem umarım anlaşabiliriz iyi günler..

tuuhh uzuldum şimdi sizin bebeğiniz bayya bi tombik heralde :)mor olan benim kıza çook büyük geliyor diğerleri biraz küçük 1 yaşında benim bebeğim...

tuuhh uzuldum şimdi sizin bebeğiniz bayya bi tombik heralde :)mor olan benim kıza çook büyük geliyor diğerleri biraz küçük 1 yaşında benim bebeğim...

OLsun srun değil aynı fiyattan satışa koydum satılır umarım mor rahat olur tam değil tabide giydirilebilir ama
Gri şortun bacakları sıkıyor üstünde kol bilekleri sıkıyor diğer kadife elbise kısa geldi sweati zaten hiç olmadı

maşallah o zaman sizin küçük tosbiğe:) azcık rejim yapsın:) şaka bi yana benim kızım da 8 aya kadar falan tombuldu çok şimdi 3 4 zydır çok az kilo alıyo zamanla ayına göre giysiler giye sizde rahat edersiniz:)

Evet dişte başlamadı henüz bu ara iştahı kapandı ve mızmızlanmaya başladı diş başlayıncada kilo alımını etkiliyor sanırım.

kilo alımı bide malesef uyku biz 1 haftadır hiç uyumuyoruz köpek dişleri patlıyorda en zoru onlarmış galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…