- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
InsallahYok gerçekten iyi oğlun seni teselli etmek için söylemiyorum
gelişimi iyi gayet kiloyu alır ileride
benim oğlumda yemez seçerdi şimdi çok şükür her şeyi yiyor
Ben de bu konuda cok cekmiş biri olarak sizi anlayabılıyorumSagolun arkadaslar
Ben neredeyse niyeti bozmustum, "bir sekilde" kilo aldirmayi dusunuyordum artik.
Konuya Yazdığınız ilk mesajı yeni okudum, eğer günlük süt ihtiyacından fazlasını tüketiyorsa biberonla, biberonu bıraktırın, sebebini de hemen yazacağım, benim kızımda yeme konusunda mızmızdı ve maalesef biberon olmazsa asla hiçbirşey yemiyordu, 2 Yaşından itibaren doktorumuz 1 bardak süt yeterli dediği halde kızım içi dışı süt olana kadar içiyordu ve maalesef aşırı süt tüketimi kansızlık, ateşli havale ve bağışıklık sisteminin çökme noktasına getirdi biziInsallah
Iyi ki acmisim bu konuyu.
Esimin yuzune tukurucem simdi
Boyu nasıl oldu :)Konuya Yazdığınız ilk mesajı yeni okudum, eğer günlük süt ihtiyacından fazlasını tüketiyorsa biberonla, biberonu bıraktırın, sebebini de hemen yazacağım, benim kızımda yeme konusunda mızmızdı ve maalesef biberon olmazsa asla hiçbirşey yemiyordu, 2 Yaşından itibaren doktorumuz 1 bardak süt yeterli dediği halde kızım içi dışı süt olana kadar içiyordu ve maalesef aşırı süt tüketimi kansızlık, ateşli havale ve bağışıklık sisteminin çökme noktasına getirdi bizi
Bende bari biberonla yiyor deyip kıyamıyordum ama o aşırı içilen sütler az kalsın çocuğumu sağlığından ediyordu, 40 derece ateşliyken aldım elinden biberonu, zalim bile dendi bana ama kızımın sağlığı önemliydi, biberonu bırakınca yemeye başladı, öyle tombiş tombiş bir kız olmadı ama sağlığına kavuştu çok şükür.
Şimdi 20 Yaşında ve gayette Gelişimini tamamlamış bir kız
MaşallahhKonuya Yazdığınız ilk mesajı yeni okudum, eğer günlük süt ihtiyacından fazlasını tüketiyorsa biberonla, biberonu bıraktırın, sebebini de hemen yazacağım, benim kızımda yeme konusunda mızmızdı ve maalesef biberon olmazsa asla hiçbirşey yemiyordu, 2 Yaşından itibaren doktorumuz 1 bardak süt yeterli dediği halde kızım içi dışı süt olana kadar içiyordu ve maalesef aşırı süt tüketimi kansızlık, ateşli havale ve bağışıklık sisteminin çökme noktasına getirdi bizi
Bende bari biberonla yiyor deyip kıyamıyordum ama o aşırı içilen sütler az kalsın çocuğumu sağlığından ediyordu, 40 derece ateşliyken aldım elinden biberonu, zalim bile dendi bana ama kızımın sağlığı önemliydi, biberonu bırakınca yemeye başladı, öyle tombiş tombiş bir kız olmadı ama sağlığına kavuştu çok şükür.
Yorumunuz ve desteginiz icin tesekkurler.Ben de bu konuda cok cekmiş biri olarak sizi anlayabılıyorum
Bunca zaman anladıgım bişey var kı elınızde kaşık arkasından gezmeyeceksınız
Artık yaptıgım yemeyeceğım doydum dedıklerınde tamam demek
Hiç ısrar etme koy önüne yemıyorsa al bır sure sonra tekrar koy
Esınle anlasın ama
Ben de yemeyen bır cocukmusum tam 3 gun aç gezmesim
Sonra kendım yemeye başlamısım
Bırde vaktınız varsa eger çocugunuz yüzmeye fılan götürün evde yorulmuyorsada acıkmıyordur
Yoğurt yemedıklerı zaman ben muz elma ve yoğurttu blendırdan gecırıp meyvelı yoğurt yapardım severek yerlerdı
Günlük 1 litre den fazla süt içilir bizim evde
4 yasındakı oğlum 16 kılo 115 cm
5 bucuk yasındakı oğlumda 25 kılo 128 cm
Senın kızın yasında iken aynı zayıflıktaydılar
Ben de çok üzüldüğümü biliyorum bakın hepsı gecıyor
Bir ara asiri icti, kayinvalidemin evindeydik tam 2 yasina denk geldigi zamanlardi. Hastalik atlatmisti daha dogrusu atlatamamisti HICBIR SEY yemiyordu sadece sut iciyordu. Yavas yavas azalttik. Simdi kahvaltida ve yatmadan once 200 ml ogleden sonra da 150 ml iciyor.Konuya Yazdığınız ilk mesajı yeni okudum, eğer günlük süt ihtiyacından fazlasını tüketiyorsa biberonla, biberonu bıraktırın, sebebini de hemen yazacağım, benim kızımda yeme konusunda mızmızdı ve maalesef biberon olmazsa asla hiçbirşey yemiyordu, 2 Yaşından itibaren doktorumuz 1 bardak süt yeterli dediği halde kızım içi dışı süt olana kadar içiyordu ve maalesef aşırı süt tüketimi kansızlık, ateşli havale ve bağışıklık sisteminin çökme noktasına getirdi bizi
Aynen benimki de belli sekillerde ister. Kirilmis biskuviyi bile yemez.Benim kızım da 4 yaşı 3 ay geçti 17 kilo. Aynı seninki gibi bişey yemez hiç
.yediği şeyler de belli biçimde ve kıvamda falan olacak. Örneğin karpuz küçük vr küp şeklinde kesilecek çekirdek olmadığı gibi çıkan çekirdeğin boşluğu da olmayacak vs. Ama 2 yaşına kadar ne versen yerdi hatta fazla yerdi. Zorlamazdım hiç. Birdenbire böyle oldu suç bende mi bilmiyorum
Benimki yakında altı olacak hala biberon kullanıyo. Utanıyo hemde. Süte balda katıyoruz biz. Bıldırcın yumurtasını da deneyin .Yorumunuz ve desteginiz icin tesekkurler.
Onune koyup kaldirmayi denemek istiyorum. Iste ana yuregi dayanmiyor
Bir ara asiri icti, kayinvalidemin evindeydik tam 2 yasina denk geldigi zamanlardi. Hastalik atlatmisti daha dogrusu atlatamamisti HICBIR SEY yemiyordu sadece sut iciyordu. Yavas yavas azalttik. Simdi kahvaltida ve yatmadan once 200 ml ogleden sonra da 150 ml iciyor.
Gunluk 500 mle kadar sorun olmaz diye dusunuyorum. Ama biberon kullanmasi hem de dislerine zarar. Yine de birakmaktan korkuyorum
Disleri nasil peki curudu mu?Benimki yakında altı olacak hala biberon kullanıyo. Utanıyo hemde. Süte balda katıyoruz biz. Bıldırcın yumurtasını da deneyin .
Uzun sure bıberon kullanımı diş çürüğüne sebep oluyor mu bilmiyorum ama konusma bozukluklarına neden oluyorDisleri nasil peki curudu mu?
Su an asiri takintili zaten. Ama bazilarini birakti. Belki donemseldir.Evet benimki de yemez öyle. Kilo falan sorun değil de ilerde takıntılı vs olursa diye korkuyorum
O emzik icin gecerli degil mi? Sonucta biberonu 5 dk da bitiriyorlar. Gunde 3 kez 5 er dk maruz kaliyor biberona.Uzun sure bıberon kullanımı diş çürüğüne sebep oluyor mu bilmiyorum ama konusma bozukluklarına neden oluyor
Ve dişlerin yamuk çıkmasına damak sorununa filan
Çok şükür bi çürük olmadı. Sütten sonra su verebilirsiniz başka biberonla. Ben vermedim gerçi.fahri konsoolmasıost: 41624850 .!.:Disleri nasil peki curudu mu?
Evet benimki de yemez öyle. Kilo falan sorun değil de ilerde takıntılı vs olursa diye korkuyorum[/QUOTE]TE="fahri konsolos, post: 41624801, member: 250316"]Aynen benimki de belli sekillerde ister. Kirilmis biskuviyi bile yemez.
Dil terapistşne gitmiştiO emzik icin gecerli degil mi? Sonucta biberonu 5 dk da bitiriyorlar. Gunde 3 kez 5 er dk maruz kaliyor biberona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?