Elimde kına gibi leke ile uyandım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyleydi yine iyi gerçi bulaşma konusu biraz korkutuyor bu durumda da. Nette araştırdım da orada da ruhani bir şeyler deniyor hepten korktum
Yok yok korkma benimde olmstu yok melekler kina yakmjstir su bu dedilerdi internetten arastirmistrim ozmanlar tam hatirlayamjyorm ama vucudun yaptgi bisey iste

Bulaşıcı falan değildir dimi? Yani hiç bulaşma durumu yaşandı mı kızım var küçük çekindim biraz. Birde dini bir durum var yazıyor hamileyim birde oradan dolayı korktum.
Geçen bir iftar programında hocaya sordular bunu.
Dini hiç birşey değilmiş, mantar enfeksiyonu dedi oda.
Bende de olmuştu bir kaç, iki güne geçmişti

Korkma... Ewet ruhani birşey ama anlatmıcam kendi kendine o leke geçecek. İki üç güne. Sıkıntı yok :)

Geçen yaz bana olmuştu korkudan napıcağımı şaşırmıştım melekler kına yaktı vs vs..
Ama işin gerçeği; kayısı yiyip elimi yıkamadan yatmıştım meğer ondan olurmuş :) 1-2 ay sonra aynı şey yine olmuştu o gece de kayısı yemiştim :) korkmayın bişey değil 2-3 güne geçiyor

Muzdan arkadaşım muzdan. Ben sık sık yerim muz fakat o gün yediğim biraz daha ergindi. Doktor arkadaş ondan dedi. Kına dediğin şeye dikkat edersen muzu tuttuğun parmakların ya da elin avcunda vardr

Yok yok korkma benimde olmstu yok melekler kina yakmjstir su bu dedilerdi internetten arastirmistrim ozmanlar tam hatirlayamjyorm ama vucudun yaptgi bisey iste
Şuan geçti çok şükür ya baya takılmıştımö. İyi ki buaraya yazmışım çünkü nette baktım ruhani ve kötü şeyler yazıyordu. Bir de anneme dedim annem komşuya demiş ay demiş bol bol okusun falan iyice korktum

Karaciğer sorunu lütfen doktora gidin

Kona örüntüsünlekeleri karaciğerden gelir lütfen doktora gidin el ayak ve kollarda çok olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…