- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Bende çok korkmaya başladım bir anda ama şuan rahatım çünkü geçiyor lekeBana da oldu hamileyken. Birkac haftaya gecmisti. Valla hic netten arastirmak aklima gelmemisti. Allahtan yapmamisimben cok korkarim ruhani seylerden
Yok yok korkma benimde olmstu yok melekler kina yakmjstir su bu dedilerdi internetten arastirmistrim ozmanlar tam hatirlayamjyorm ama vucudun yaptgi bisey isteBöyleydi yine iyi gerçi bulaşma konusu biraz korkutuyor bu durumda da. Nette araştırdım da orada da ruhani bir şeyler deniyor hepten korktum
AynenAy keşke fotoğraf koysaydınız çok merak ettim.
Geçen bir iftar programında hocaya sordular bunu.Bulaşıcı falan değildir dimi? Yani hiç bulaşma durumu yaşandı mı kızım var küçük çekindim biraz. Birde dini bir durum var yazıyor hamileyim birde oradan dolayı korktum.
Stajer doktorken dahiliye hocamıza sormuştum bri sey yok canım demişti gecicek cok büyük ihtimal ama bir hafta bekle geçmezse bir cildiyeye gözük demistiBir doktora soracağım geçmezse Cildiyeye giderim dedim inşallah geçer ya çok garip bir durum
AtayımAy keşke fotoğraf koysaydınız çok merak ettim.
Şuan geçti çok şükür ya baya takılmıştımö. İyi ki buaraya yazmışım çünkü nette baktım ruhani ve kötü şeyler yazıyordu. Bir de anneme dedim annem komşuya demiş ay demiş bol bol okusun falan iyice korktumYok yok korkma benimde olmstu yok melekler kina yakmjstir su bu dedilerdi internetten arastirmistrim ozmanlar tam hatirlayamjyorm ama vucudun yaptgi bisey iste
Ay ne tuhaf gerçekten de kına gibi duruyor.Atayımgeçti şuan ama şükür
Ben baktım Nihat hatipoğlu falan anlatmış ben baya korktum anlamak istemedim hatta ama dediğin gibi medikal bir sorunmuşGeçen bir iftar programında hocaya sordular bunu.
Dini hiç birşey değilmiş, mantar enfeksiyonu dedi oda.
Bende de olmuştu bir kaç, iki güne geçmişti
Karaciğer sorunu lütfen doktora gidinKına gibi olan görüntüyü görünce beyin otomatikman lekeleri kınayla bağdaştırıyor ve koku olarak da kına kokusu geliyor burnunuza, kına kokusununda bilimsel bir açıklaması vardır mutlaka beynimiz çok karmaşık ve bilim adamları için hala çok bilinmezlikleri olan bir organ, alt beyinde sakladığımız bazı şartlanmışlıklarla da bir takım görüntüleri ona ait olan kokularla bağdaştırıyor olabiliriz çünkü beyin hafızası olan bir organ ve koku hafızamız var.
Hamileymişsiniz sanırım sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim, bazen yakınınızda olmayan hiç aklınızda olmayan bir meyvenin kokusu da gelmiyor mu burnunuza? Oysa o meyve veya yiyecek etrafta olmuyor, uykudan o gıdayı aşererek kalktığınız olur, sebebi beynimizdeki koku hafızası:)
Karaciğer sorunu doktora gidin lütfenBen baktım Nihat hatipoğlu falan anlatmış ben baya korktum anlamak istemedim hatta ama dediğin gibi medikal bir sorunmuş
Kona örüntüsünlekeleri karaciğerden gelir lütfen doktora gidin el ayak ve kollarda çok olurDoğru aslında her şeye inanıyoruz. Bende sabah kalkıp okuyunca baya bir inandım ve korktum fakat iyice bilen bir uzmana sormak lazım aksi sürekli korkutur. Dini içeriğe dikkat edelim o halde ben şahsen bilmiyordum uyarmanız iyi oldu teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?