Elimde kına gibi leke ile uyandım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
Kızlar ciddi anlamda korktum ben sabah sabah. Nedir bu? Ben hayatımda böyle şey görmedim ki hiç. Hamileyim birde hepten korktum. Bunu yaşayan var mı? Geçer mi acaba? Mune lütfen konu buaraya mı açılacak bilemedim ama ciddi korktum o yüzden sormak istedim. Hassas bir dönemdeyim birde hepten etkilendim. Kına gibi bir leke ve kına kokuyor.

Eskiden cok olurdu bende.sabah uyandigimda kina lekesi olurdu elimde veya ayagimda ve dediginiz gibi ayni kina gibi de kokardi.neden oluyor nasil oluyor hic bir fikrim yok.simdi hatirlayamasam da bilimsel aciklamasini da okumustum ama kafama cok yatmadi o da.

Mantar enfeksiyonu
Cildiyeye gidin

Bulaşıcı falan değildir dimi? Yani hiç bulaşma durumu yaşandı mı kızım var küçük çekindim biraz. Birde dini bir durum var yazıyor hamileyim birde oradan dolayı korktum.

bır cesıt mantar o bukadar korkacak bırsey yok cıldıyeye gıdersenız sıze tıbbı olarak nedenını acıklayacak ıkna olacaksınız emın olun :)
Böyleydi yine iyi gerçi bulaşma konusu biraz korkutuyor bu durumda da. Nette araştırdım da orada da ruhani bir şeyler deniyor hepten korktum

Bu bi çeşit mantar dinle iliskilendirilsede bunun bilimsel açıklaması var

Yok bulasici degil rahat olun.kendi kendine geciyor bir sure sonra.dini durumunu da bilemiyorum ama İlginc bir durum bence kina kokmasi falan.

Benim de hamileyken ayağımda olmuştu sonra kendi kendine geçti

Mantar derler ama inanmam o ayrı bendede bikac sefer oldu Akşama kendiliğinden geçer bulaşma vs olayı olmaz

Benim oğluma da olmuştu bebekken. 2-3 gün sonra geçmişti. Çok araştırdım ama hiç tatmin edici bir bilgi bulamadım. Hurafe var bir sürü ama onlara asla İnanmam.

Böyleydi yine iyi gerçi bulaşma konusu biraz korkutuyor bu durumda da. Nette araştırdım da orada da ruhani bir şeyler deniyor hepten korktum
oyle bırsey yok
netde burun kanaması yazıyorsunuz beyın tumoru cıkıyor netden bılgı sorgulanmaz :)
bırcok kısıde olan bırsey bu gecıyor cıldıyeye dermotologa gıdın sız

Geçen yıl ciddi anlamda sıkıntı yaşadığım bir dönemde bana da olmuştu aynı dediğiniz gibi kına kokuyordu ...Tabi bakınca bende oyle bende bir irkildim kotu kötü rüyalar filan görüyodum buhranlı bir dönem olunca :))
Arkadaşların dediği gibi bir mantar cesidiymis ben doktora gittim bulaşıcı olmadığını kendiliğinden 2-3 gün içinde geçtiğini söyleyip birşey vermedi .Oğluma filan geçmedi .Ama yine de sizde gidin

Ya birde hamileyim böyle bir şey yaşayınca korktum. Diyorum hastalıksa 1 yaşındaki kızıma bulaşır mı? Diniyse bebeğime bir wşy oldu mu baya endişe ettim

Bulaşabilir canım çünkü yeğenim bizde kalıyordu onun da ayağında gördüm. Çorapsız gezme bence geçene kadar. Ben de korkmuştum endişeni anlıyorum ama tamamen cildin bir reaksiyonuymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…