- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Kızlar ciddi anlamda korktum ben sabah sabah. Nedir bu? Ben hayatımda böyle şey görmedim ki hiç. Hamileyim birde hepten korktum. Bunu yaşayan var mı? Geçer mi acaba?Mune lütfen konu buaraya mı açılacak bilemedim ama ciddi korktum o yüzden sormak istedim. Hassas bir dönemdeyim birde hepten etkilendim. Kına gibi bir leke ve kına kokuyor.
Bulaşıcı falan değildir dimi? Yani hiç bulaşma durumu yaşandı mı kızım var küçük çekindim biraz. Birde dini bir durum var yazıyor hamileyim birde oradan dolayı korktum.Eskiden cok olurdu bende.sabah uyandigimda kina lekesi olurdu elimde veya ayagimda ve dediginiz gibi ayni kina gibi de kokardi.neden oluyor nasil oluyor hic bir fikrim yok.simdi hatirlayamasam da bilimsel aciklamasini da okumustum ama kafama cok yatmadi o da.
Şimdi her yerde tatil. Acaba bulaşır mı ki? Kızım var küçük.Mantar enfeksiyonu
Cildiyeye gidin
Böyleydi yine iyi gerçi bulaşma konusu biraz korkutuyor bu durumda da. Nette araştırdım da orada da ruhani bir şeyler deniyor hepten korktumbır cesıt mantar o bukadar korkacak bırsey yok cıldıyeye gıdersenız sıze tıbbı olarak nedenını acıklayacak ıkna olacaksınız emın olun :)
Bu bi çeşit mantar dinle iliskilendirilsede bunun bilimsel açıklaması varKızlar ciddi anlamda korktum ben sabah sabah. Nedir bu? Ben hayatımda böyle şey görmedim ki hiç. Hamileyim birde hepten korktum. Bunu yaşayan var mı? Geçer mi acaba?Mune lütfen konu buaraya mı açılacak bilemedim ama ciddi korktum o yüzden sormak istedim. Hassas bir dönemdeyim birde hepten etkilendim. Kına gibi bir leke ve kına kokuyor.
oyle bırsey yokBöyleydi yine iyi gerçi bulaşma konusu biraz korkutuyor bu durumda da. Nette araştırdım da orada da ruhani bir şeyler deniyor hepten korktum
Bilimsel bir açıklamasının olmasına sevindim. Çünkü okuyunca biraz korktum çok.Bu bi çeşit mantar dinle iliskilendirilsede bunun bilimsel açıklaması var
Mesela şuan kokmuyor yıkayınca geçti koku ama değişik geldi çokYok bulasici degil rahat olun.kendi kendine geciyor bir sure sonra.dini durumunu da bilemiyorum ama İlginc bir durum bence kina kokmasi falan.
Ya birde hamileyim böyle bir şey yaşayınca korktum. Diyorum hastalıksa 1 yaşındaki kızıma bulaşır mı? Diniyse bebeğime bir wşy oldu mu baya endişe ettimBenim de hamileyken ayağımda olmuştu sonra kendi kendine geçti
Peki sen neden olduğuna inanıyorsunMantar derler ama inanmam o ayrı bendede bikac sefer olduAkşama kendiliğinden geçer bulaşma vs olayı olmaz
Ya birde hamileyim böyle bir şey yaşayınca korktum. Diyorum hastalıksa 1 yaşındaki kızıma bulaşır mı? Diniyse bebeğime bir wşy oldu mu baya endişe ettim
Bende ne düşünsem bilemedim ama korktum çok nedense.Benim oğluma da olmuştu bebekken. 2-3 gün sonra geçmişti. Çok araştırdım ama hiç tatmin edici bir bilgi bulamadım. Hurafe var bir sürü ama onlara asla İnanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?