Elimde kına gibi leke ile uyandım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nette değişik şeyler yazıyor. Malum varlıkların düğününe katılıp kınalarındam bulaştığı var sonra melekler sürdü var sonra ani uh uyanması sonları falan öyle şeyler insan ürküyor 🤣
Çok geçmiş olsun, elinizdeki kına gibi lekeler bir çeşit mantar, lakin lütfen siz dahil herkes nette yazan herşeye inanmasın, evet internette çok yararlandığımız bilgiler de var ama bir o kadar da bilgi kirliliği var.
Zamanında ABD'de yapılan bir balmumu heykeli sergisinden alınan bir kare fotoğrafla korkunç bir hikaye uyduruldu ve insanlar yıllarca bu hikayeye inandırıldı, nette aratsanız hala o uydurma hikayeye denk gelebilirsiniz, bu sebeple herşeye iyice araştırmadan inanmayın.
Bu arada konu farklı yerlere kaymasın lütfen, malum dini içerik yasak.

Ahahahah
Ben de benim büyük kıza başına ne gelirse gelsin “e tabi gece geç yatıyorsun” diyorum :KK70:

Annelik bu, her fırsatı beyin yıkamak için değerlendirmek demek

Anne sınavdan düşük aldım, e tabi geç yatıyorsun derse konstantre olamıyorsun

Anne tırnağım kırıldı, e tabi geç yatıyorsun, vücudunun bağışıklık sistemi kendini geliştiremiyor

Anne saç tellerim çok mu ince, e tabi geç yatıyorsun :KK70::KK70:
🤣😂 İyimiş bak bu 🤣😂belki benim anneminde öyle. Hemen töbeeee o ne kız dedi zaten ben hemen korktum 🤣😂

Bu denilen mantar söylenildiğine göre toprakla uğraşan insanlarda görülürmüş, nemden ve sıcaktan oluşurmuş.

İstanbul ortasında, dört duvar arasında, değil bağ bahçe, çiçek toprağının olmadığı bir ortamda, bir ikindi uykusundan sonra ortaya çıkan tinea nigra değildir.

Dünya üzerinde birileri "bir şeylere" inanır, birileri inanmaz. İnanmayanlara göre "o şey yoktur" "hurafedir" ama birilerinin "o şeye" inanmayışı inanlara göre "o şeyin" var oluşunu etkilemez.
O kadın böyle inanır, şu kadın şöyle.
Öyle aslında inanır veya inanmaz öyle ama bir bilimsel gerçekte yok değil. Medela hormon değişimi de bunu yapar deniyor birçok hamile kadın bunu yaşamış. Gerçi hala korkmuyor değilim.

Halk arasinda yani batil dilde üc harfliler dügün yapmis sanada kina yakmislar

Annem hep iyi kina derdi bendede cok olurdu
Doktorlara görede cilt alti mantari

Kafama hic yatmayan tamam kina renginde bi mantar olabilirde neden kina kokuyor onu cözemedim 2 yildor olmuyo cokta üstünde durma bence cilt doktorun a gitmek istersen baska tabi
Bir doktora göstereceğim mutlaka çok garip geldi bana. Bulaşmaz belki ama hamşne olunca biraz daha hassas oluyır insan. Çokta eşelememek lazım aslında doğru

Çok geçmiş olsun, elinizdeki kına gibi lekeler bir çeşit mantar, lakin lütfen siz dahil herkes nette yazan herşeye inanmasın, evet internette çok yararlandığımız bilgiler de var ama bir o kadar da bilgi kirliliği var.
Zamanında ABD'de yapılan bir balmumu heykeli sergisinden alınan bir kare fotoğrafla korkunç bir hikaye uyduruldu ve insanlar yıllarca bu hikayeye inandırıldı, nette aratsanız hala o uydurma hikayeye denk gelebilirsiniz, bu sebeple herşeye iyice araştırmadan inanmayın.
Bu arada konu farklı yerlere kaymasın lütfen, malum dini içerik yasak.
Doğru aslında her şeye inanıyoruz. Bende sabah kalkıp okuyunca baya bir inandım ve korktum fakat iyice bilen bir uzmana sormak lazım aksi sürekli korkutur. Dini içeriğe dikkat edelim o halde ben şahsen bilmiyordum uyarmanız iyi oldu teşekkür ederim

Aşırı erimiş çürümeye yakın olan muzu yerseniz de oluyor yani kabuğunda bir çeşit mantar oluyor. Yakınlarda muz yediniz mi ? Ya da kabuğuna dokundunuz mu ?

Doğru aslında her şeye inanıyoruz. Bende sabah kalkıp okuyunca baya bir inandım ve korktum fakat iyice bilen bir uzmana sormak lazım aksi sürekli korkutur. Dini içeriğe dikkat edelim o halde ben şahsen bilmiyordum uyarmanız iyi oldu teşekkür ederim
Kına gibi olan görüntüyü görünce beyin otomatikman lekeleri kınayla bağdaştırıyor ve koku olarak da kına kokusu geliyor burnunuza, kına kokusununda bilimsel bir açıklaması vardır mutlaka beynimiz çok karmaşık ve bilim adamları için hala çok bilinmezlikleri olan bir organ, alt beyinde sakladığımız bazı şartlanmışlıklarla da bir takım görüntüleri ona ait olan kokularla bağdaştırıyor olabiliriz çünkü beyin hafızası olan bir organ ve koku hafızamız var.
Hamileymişsiniz sanırım sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim, bazen yakınınızda olmayan hiç aklınızda olmayan bir meyvenin kokusu da gelmiyor mu burnunuza? Oysa o meyve veya yiyecek etrafta olmuyor, uykudan o gıdayı aşererek kalktığınız olur, sebebi beynimizdeki koku hafızası:)

Ben geçen gece kabuğu hafif siyahlasmis muzu yemistim. Sabah parmak uçlarım avucum kinaliydi. Doktor arkadaş muz yedin mi Ya da kabuğuna dokundun mu dedi. Geceden yemistim. Ordan biliyorum

Benim de geçen sene iki defa oldu Elimde , çok Zor günler geçiriyordum bi de hiç yemediğim bir çikolata yemiştim ,
Hangisinden kaynaklı bilemiyorum ama dahiliyeye gittim baya bakıldı birşey çıkmadı şükür
Ben de çok çok korkmuştum bir kaçmhğne geçti gitti iki defa ki de ...
Geçmiş olsun bol su için

Kızlar ciddi anlamda korktum ben sabah sabah. Nedir bu? Ben hayatımda böyle şey görmedim ki hiç. Hamileyim birde hepten korktum. Bunu yaşayan var mı? Geçer mi acaba? Mune Mune lütfen konu buaraya mı açılacak bilemedim ama ciddi korktum o yüzden sormak istedim. Hassas bir dönemdeyim birde hepten etkilendim. Kına gibi bir leke ve kına kokuyor.
Kendi kendine geçiyor bende de olmuştu..Bekle bence en kötü bir hafta sonra geçmezse cildiyeye gidersin

Kına gibi olan görüntüyü görünce beyin otomatikman lekeleri kınayla bağdaştırıyor ve koku olarak da kına kokusu geliyor burnunuza, kına kokusununda bilimsel bir açıklaması vardır mutlaka beynimiz çok karmaşık ve bilim adamları için hala çok bilinmezlikleri olan bir organ, alt beyinde sakladığımız bazı şartlanmışlıklarla da bir takım görüntüleri ona ait olan kokularla bağdaştırıyor olabiliriz çünkü beyin hafızası olan bir organ ve koku hafızamız var.
Hamileymişsiniz sanırım sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim, bazen yakınınızda olmayan hiç aklınızda olmayan bir meyvenin kokusu da gelmiyor mu burnunuza? Oysa o meyve veya yiyecek etrafta olmuyor, uykudan o gıdayı aşererek kalktığınız olur, sebebi beynimizdeki koku hafızası:)
Ya çok teşekkür ederim yazdıklarınuz baya rahatlattı içimi. Kızlarda sağolsunlar onlarda güzel anlatmış yazmasam buraya çevremle baya kötü olurdum.Annem mesela komşusuna söylemiş beni arıyor ay diyor şeytan gelmiş olabilirmiş oku bol bol. Bilimsel bir durum diyorum hala yookk falan 🤣😂 ama dediğiniz doğru mesela bu kızımda kiraz aşerdim o zaman kiraz yoktu ama harbi kokuyordu 🤣😂 sanırım doğru bu ona benziyor öyle kokuyır eşime koklattum kına demeden kokusu yok dedi mesela ☺️

Bana da oldu hamileyken. Birkac haftaya gecmisti. Valla hic netten arastirmak aklima gelmemisti. Allahtan yapmamisim😂 ben cok korkarim ruhani seylerden 😄😄

Ahahahah
Ben de benim büyük kıza başına ne gelirse gelsin “e tabi gece geç yatıyorsun” diyorum :KK70:

Annelik bu, her fırsatı beyin yıkamak için değerlendirmek demek

Anne sınavdan düşük aldım, e tabi geç yatıyorsun derse konstantre olamıyorsun

Anne tırnağım kırıldı, e tabi geç yatıyorsun, vücudunun bağışıklık sistemi kendini geliştiremiyor

Anne saç tellerim çok mu ince, e tabi geç yatıyorsun :KK70::KK70:
Bir de bunun e tabi atlet giymiyorsun ki versiyonu var 😂 oyy canim anam 💕😍😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X