Elimde kına gibi leke ile uyandım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyleydi yine iyi gerçi bulaşma konusu biraz korkutuyor bu durumda da. Nette araştırdım da orada da ruhani bir şeyler deniyor hepten korktum 🤣
Yok yok korkma benimde olmstu yok melekler kina yakmjstir su bu dedilerdi internetten arastirmistrim ozmanlar tam hatirlayamjyorm ama vucudun yaptgi bisey iste

Bulaşıcı falan değildir dimi? Yani hiç bulaşma durumu yaşandı mı kızım var küçük çekindim biraz. Birde dini bir durum var yazıyor hamileyim birde oradan dolayı korktum.
Geçen bir iftar programında hocaya sordular bunu.
Dini hiç birşey değilmiş, mantar enfeksiyonu dedi oda.
Bende de olmuştu bir kaç, iki güne geçmişti

Korkma... Ewet ruhani birşey ama anlatmıcam ;) kendi kendine o leke geçecek. İki üç güne. Sıkıntı yok :)

Geçen yaz bana olmuştu korkudan napıcağımı şaşırmıştım melekler kına yaktı vs vs..
Ama işin gerçeği; kayısı yiyip elimi yıkamadan yatmıştım meğer ondan olurmuş :) 1-2 ay sonra aynı şey yine olmuştu o gece de kayısı yemiştim :) korkmayın bişey değil 2-3 güne geçiyor

Muzdan arkadaşım muzdan. Ben sık sık yerim muz fakat o gün yediğim biraz daha ergindi. Doktor arkadaş ondan dedi. Kına dediğin şeye dikkat edersen muzu tuttuğun parmakların ya da elin avcunda vardr

Eklentiler

• IMG_20190602_095404.webp
    IMG_20190602_095404.webp
    94,9 KB · Görüntüleme: 110
Yok yok korkma benimde olmstu yok melekler kina yakmjstir su bu dedilerdi internetten arastirmistrim ozmanlar tam hatirlayamjyorm ama vucudun yaptgi bisey iste
Şuan geçti çok şükür ya baya takılmıştımö. İyi ki buaraya yazmışım çünkü nette baktım ruhani ve kötü şeyler yazıyordu. Bir de anneme dedim annem komşuya demiş ay demiş bol bol okusun falan iyice korktum ☺️

Kına gibi olan görüntüyü görünce beyin otomatikman lekeleri kınayla bağdaştırıyor ve koku olarak da kına kokusu geliyor burnunuza, kına kokusununda bilimsel bir açıklaması vardır mutlaka beynimiz çok karmaşık ve bilim adamları için hala çok bilinmezlikleri olan bir organ, alt beyinde sakladığımız bazı şartlanmışlıklarla da bir takım görüntüleri ona ait olan kokularla bağdaştırıyor olabiliriz çünkü beyin hafızası olan bir organ ve koku hafızamız var.
Hamileymişsiniz sanırım sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim, bazen yakınınızda olmayan hiç aklınızda olmayan bir meyvenin kokusu da gelmiyor mu burnunuza? Oysa o meyve veya yiyecek etrafta olmuyor, uykudan o gıdayı aşererek kalktığınız olur, sebebi beynimizdeki koku hafızası:)
Karaciğer sorunu lütfen doktora gidin

Doğru aslında her şeye inanıyoruz. Bende sabah kalkıp okuyunca baya bir inandım ve korktum fakat iyice bilen bir uzmana sormak lazım aksi sürekli korkutur. Dini içeriğe dikkat edelim o halde ben şahsen bilmiyordum uyarmanız iyi oldu teşekkür ederim
Kona örüntüsünlekeleri karaciğerden gelir lütfen doktora gidin el ayak ve kollarda çok olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X