- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
Ay ölmeyelim tabi. Yok ya bence ikimiz de birbirimizi gaza getirelim su sekilde: Yedin mi? Yeme. Yedin mi? Ama bak yeme kötü oluyor osnra. Zaten biri bana sürekli bu soruyu sorsa yemem gibime geliyor
Simdi de kendimi sismis davul gibi hissediyorum. Yarindandan itibaren abur cubur yok!Ya şu araba lastiği firmasının, maskotu var ya lastik adam, aynen öyle oluyor, streç şeyler asla giyemiyorsun, çünkü lastik adamın dişisi gibi oluyorsun. Çok korkunç ama yaaaa
Ahahaha kiloluyken şişko derlerdi, az ye derlerdi, şimdi de ah vah kız açlık hastası olacaksın sıska, elin yüzün çökmüş diyorlar. Ne istediklerini bilmiyorlar yaBi de o zamana kadar herkesten güzel bi fiziğin olduğu lafını duyuyorsun, azcık kilo alsan mahallenin kızlarından sorumlu teyze timi başlıyor senin vücudun bozulmuş demeyeO çok koyuyor adama
Cekirdegi de ayri yiyorum zaten. Durum vahim. Yarin basliyorum kendimi durdurmaya.Bende bir ara deli gibi cips yiyordum. Böyle kokusu geliyordu sanki burnuma burnuma.. Baktım olacak gibi değil, leblebi fındık fıstık kuru üzüm kardım gide gele onları yedim. Geçti sonra isteğim. Hem kuruyemiş enerji veriyor hemde tok tutuyor. Deneyebilirsin. Çekirdek katma sakın içine bak o da ayrı bir bağımlılık
Kesinlikle, ben bakkala falan gitmem ,sadece aylık alışverişe giderim
Bi duygu sömürüsüne bakıyor iş, canım tatlı krizim tuttu diyorum, tamam gidiyorum sen kahveleri koy ben geliyorum diyor o da
kız niye soğucam bunu görüpben bunu görünce cipsten soğumuştum bi de siz bakın bakem
kadınlar yok malasef iş yerindeYa bende o işi yapmak istiyorum meslegi ne esinizin
Küçüklükten beri hayalim bu benimben bunu görünce cipsten soğumuştum bi de siz bakın bakem
Kendine bunu yapma. Hemen birak ve su ic. Bunu kendimize yapmayalim. Sonra göbek niye cikti diye moralimiz bozuluyorbenimde koca bi nutella kavanozu var önümde kaşık kaşık yiyorum şu anda
offf hepsi löp löp yağ olarak geri dönecek
Kac kilosunuz. Yani sürekli yedikce kilo aldiginizi hissediyor musunuz?Bende öyleyim hamilelikten öncede öyleydim hala öyleyim elim 2 dk boş durmuyor çikolata cips gofret ne ararsan....şimdi kendime ortam hazırladım bu tarz benimi izliyorum elimde peynirli doritos bana bakıyor aklımda kalacağına midemde kalsın kafası
sen daha yatmadın m yer elması :)))))benimde koca bi nutella kavanozu var önümde kaşık kaşık yiyorum şu anda
Ben de fena acıktım, Belinsi zayıflayacak biz şişmanlıcazAmma da cips muhabbeti yapilmis agzimin suyu akti resmen.
cips istiyorum iste oldu mu
ben yogurtlu yıyorum barı yagı yarıya ınsınBende öyleyim hamilelikten öncede öyleydim hala öyleyim elim 2 dk boş durmuyor çikolata cips gofret ne ararsan....şimdi kendime ortam hazırladım bu tarz benimi izliyorum elimde peynirli doritos bana bakıyor aklımda kalacağına midemde kalsın kafası
Ben de makarna yedimbenimde koca bi nutella kavanozu var önümde kaşık kaşık yiyorum şu anda
sen daha yatmadın m yer elması :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?