• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimde cips paketi kendimi durduramiyorum!

yatmadım tabii sen uyu öyle uyucam takipteyim :KK55: nutella yiyorum senin gibi kuzu çevirme alamıyoruz biz :KK70:

hem boyum 1.80 benim :KK12:
ohhh masallahh :)) benim yatmam sabah 7 zombi gibi olucak is cok cerez yetistiremiyroz diyo valla esim sanki milley ekmek yerine cerez yiyo diyo dedim klupte kızların cerez krizi tutmus diyo bizim kolilerde yollasaydım dedeim hehe )9

Kac kilosunuz. Yani sürekli yedikce kilo aldiginizi hissediyor musunuz?
Valla inan ki hamilelikten önce 50 kiloydım ama yediklerimin haddi hesabı yok sürekli abur cubur ama asla 51 olmamıştım ben hiç kilo almam ne alırım ne veririm 49 a da hiç düşmemiştim ama şuan 7. Ayın sonlarındayım ve 63 kiloyum:KK57:

konuya dahil olmak istedim. bir oturusta tok karnına bes paket çikolata gofret ve yanında iki paket bisküvi eşliğinde kola tüketen biri olarak :) sanırım son günlerde 45ten biraz fazlalaştım boyum 160a yakın :) ama ben çok fazla yemek yemek istiyorum ve yarım saatte bir mutlaka yiyorum :/ ama şimdiii yemedim en son onda meyve yemiştim koca elma, muz ve portakalı günden geldikten hemen sonra yedim bana yardım edin :'(

Kafama durduk yere karpuz kapugu dusurdunuz dostlar. :KK70: Sizin yuzunuzden benim de canim cekti, kotu gunler icin dolapta tuttugum snickersi yedim.

11 aylik cocugum. Karnimdayken ona cok iyi baktim 4 kilo dogdu, hatta iki aylik bebekler gibi basini birkac saniye kendi ayakta tutabiliyordu. Neyse yani cok iyi baktim, demir magnezyum hapimi eksik etmedim midemi mafetse de. Sorun da bu ya, ben cok iradeli ve saglikli beslenmeye takmis bir insanken bu zayifligi neden gösteriyorum? Gercekten bu daha kötü seylerin habercisi mi? Kendimden vazgecmis gibiyim..

Uzun sure kendinizi bastirmissiniz, hic ivir zivir yememek pek mumkun degil. Cok uzun sure dayaninca, sonra film kopmus bence :)

Ne bileyim, mesela ben haftada 1 gun pazar, canim ne cekerse onu yiyorum, burger, kola , ustune cikolata. Siz de mesela ayda 1 kere , 1 gun cips, kola vs yeseniz, bence bu kadar gozunuz kalmaz.

MONO SODYUM GLUTAMAT-ÇİN TUZU
Yiyeceklere katıldığında, o yiyeceğin tadının beyin tarafından güzel Olarak algılanmasını sağlıyor. Tatlı, tuzlu, acı fark etmiyor.Hangi yiyeceğe katılırsa lezzetliymiş gibi geliyor. O yüzden gıda üreticilerinin bir çoğu MSG'yi karlı olduğu için kullanıyorlar.

MSG ZARARLI MI ?
Buna okuduktan sonra siz karar verin.Bu madde Nörotoksin. Sinir hücrelerine zarar veriyor. Merkezi sinir sistemi tahribatı ve buna bağlı olarak ALZHEİMER, PARKİNSON, HUNTİNGTON hastalıkları, SARA (Epilepsi)Retinal dejenerasyon (Göz retina tabakası hasarı) Yağ birikimi, doyma mekanizmasında bozukluk, obezite. Büyüme hormonu baskılanması. Pankreas hasarı, insülinde artış, ve buna bağlı diyabet.

Böbrek ve karaciğerde ciddi hasarlar. Bu madde hamilelerde plasenta bariyerini geçebiliyor, anne karnındaki bebek de aynı tahribatlara maruz kalıyor.
Özellikle çocuklarımızın hatta büyüklerin de çok severek yediği CİPS'lerde çok kullanılmakta. Hazır köfte harçları, Et suyu tabletleri, Hazır çorbalar, Dondurmalar, renkli yoğurtlar ve benzeri bir çok üründe var

Vucudunda bir şekilde sodyum eksikliği varsa tuzlulara sarman doğal, özellikle cipsler bu iş için biçilmiş kaftan. Dolapta ev yapımı tuzlu ayran bulundur, canın cips isteyince onu iç, bir süre böyle dene.

Cips kelimesini duyunca benim midem bulanıyor, o kadar nefret ediyorum ki ondan. Allahtan nefret ediyorum yoksa onumu alamazdım :D Bana cipsler çok kötü kokuyor gibi geliyorlar. Ağır ağır böyle afedersiniz ayak kokuyor sanki. Kokuyu alınca direk mide bulanmaya başlıyor sebebini bilmiyorum ama memnunum :)

Ben de surekli bir seyler yemek istiyorum. Eve artik cips gofret almiyorum.
Canim istedikce, meyve yiyorum, bazen salatalik tuzlarim, bazen koca bir kase salata yaparim bol limonlu onu yerim.
Cooook dayanamadiysam da misir patlatiyorum, en azindan katki maddesi yok :)
Bunlar hep doyurucu seyler oldugu icin bazen diyorum midem az bosalsa da bir seyler yesem.
Ama cips cikolata oyle degil. Yedikce yiyorsun.
Hele gofret 1 paketi bitirsen de hala midede yer mevcut.

Back
X