- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Kendine bunu yapma. Hemen birak ve su ic. Bunu kendimize yapmayalim. Sonra göbek niye cikti diye moralimiz bozuluyor
ay deme öyle,zaten yedikçe pişman oluyorum.ama ben kilolu değilim,henüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendine bunu yapma. Hemen birak ve su ic. Bunu kendimize yapmayalim. Sonra göbek niye cikti diye moralimiz bozuluyor
Midesi bos olan var mi acaba. En iyisi ac uyumak bir de.. hepimiz fici gibi olduk deseneBen de makarna yedim Mahvolduk topluca
ohhh masallahh :)) benim yatmam sabah 7 zombi gibi olucak is cok cerez yetistiremiyroz diyo valla esim sanki milley ekmek yerine cerez yiyo diyo dedim klupte kızların cerez krizi tutmus diyo bizim kolilerde yollasaydım dedeim hehe )9yatmadım tabii sen uyu öyle uyucam takipteyim nutella yiyorum senin gibi kuzu çevirme alamıyoruz biz
hem boyum 1.80 benim
Az yedim ben nefsim körlensin diye Bu aralar midem çok kazınıyor tok olsam daMidesi bos olan var mi acaba. En iyisi ac uyumak bir de.. hepimiz fici gibi olduk desene
Ben de sayilmam 51 kilo oldum ama boyum kisa. Önden göbek ben geliyorum demeye basladiay deme öyle,zaten yedikçe pişman oluyorum.ama ben kilolu değilim,henüz
Valla inan ki hamilelikten önce 50 kiloydım ama yediklerimin haddi hesabı yok sürekli abur cubur ama asla 51 olmamıştım ben hiç kilo almam ne alırım ne veririm 49 a da hiç düşmemiştim ama şuan 7. Ayın sonlarındayım ve 63 kiloyumKac kilosunuz. Yani sürekli yedikce kilo aldiginizi hissediyor musunuz?
Buda iyiymişben yogurtlu yıyorum barı yagı yarıya ınsın
Zayıflama formlarını okuyun, yemeden içmeden kesilirsiniz
Etkili yöntemCakal gordum seni kardes
11 aylik cocugum. Karnimdayken ona cok iyi baktim 4 kilo dogdu, hatta iki aylik bebekler gibi basini birkac saniye kendi ayakta tutabiliyordu. Neyse yani cok iyi baktim, demir magnezyum hapimi eksik etmedim midemi mafetse de. Sorun da bu ya, ben cok iradeli ve saglikli beslenmeye takmis bir insanken bu zayifligi neden gösteriyorum? Gercekten bu daha kötü seylerin habercisi mi? Kendimden vazgecmis gibiyim..