• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimde cips paketi kendimi durduramiyorum!

Cips kelimesini duyunca benim midem bulanıyor, o kadar nefret ediyorum ki ondan. Allahtan nefret ediyorum yoksa onumu alamazdım :D Bana cipsler çok kötü kokuyor gibi geliyorlar. Ağır ağır böyle afedersiniz ayak kokuyor sanki. Kokuyu alınca direk mide bulanmaya başlıyor sebebini bilmiyorum ama memnunum :)
Ayak kokusu olanlar peynirli cipsler.

Ben de surekli bir seyler yemek istiyorum. Eve artik cips gofret almiyorum.
Canim istedikce, meyve yiyorum, bazen salatalik tuzlarim, bazen koca bir kase salata yaparim bol limonlu onu yerim.
Cooook dayanamadiysam da misir patlatiyorum, en azindan katki maddesi yok :)
Bunlar hep doyurucu seyler oldugu icin bazen diyorum midem az bosalsa da bir seyler yesem.
Ama cips cikolata oyle degil. Yedikce yiyorsun.
Hele gofret 1 paketi bitirsen de hala midede yer mevcut.
Aynen ben de canım sıkılınca salatalık yeşil biber domates yiyorum :D arada bir çikolata krizi geliyor ama onda da azıcık yiyince tıkanıyorum, tatlıyla hiç aram yok evde hep sağlıklıyımdır. Ama dışarı çıkıp o hamburgere dayanamıyorum asıl onlarda bağımlılık yaratan şeyler var. Önceden geceleri bile uyuyamıyordum hamburger düşünmekten

Kizlar yazdiklarinizi okudum valla benim de canim istedi ;) en iyisi yogurt yemek su icmek galiba bazen ben de durduramiyorum kendimi simdi aklima kruvasan dustu bak hey yarabbim;)

valla arkadasım sımdı annemle gorustum tv. de bı doktordan duymus bana cocuklara sakın yedırme dedı
cıpslerde sısteyn mı ne varmıs oda ınsan ve domuz kılından yapılıyormus aslında yedıgımız bıcok seylerde varmıs alırken dıkkat etmek gerekıyormus

Evine bol bol meyve al sıkıldıkça elma armut portakal mandalina takıl öyle

ben bunu görünce cipsten soğumuştum bi de siz bakın bakem

cilgin-banyo-yontemleri-32.jpg
Ogggg:KK17:

Su konu yüzünden bir kutu pringlessin dibini gordum :(
Ki ben diyetteyim ve 8 kilo verdim :(

:KK45:cipsi çok yemem ama
çikolata gofret vs şeyleri çok yerim
epeyde kilo aldım pardesülerim bile gelmiyor:KK53:
ama ben halen yiyorum hiçte sorun degil valla
takma boşver:KK24:

Bugün cips yemedim, inat ettim yemeyecegim. Evde iki paketim daha var ama katki maddelerini düsündükce kendimi geri cektim. Ama kocaman pasta yaptim tereyagli cikolatali. Bir yerden kissam bir yerden patlak veriyorum. Su dönemi bir atlatsam.. Yoksa ne bicim güzelim ben var yaa :cry:

Back
X