Elimde cips paketi kendimi durduramiyorum!

Ay ölmeyelim tabi. Yok ya bence ikimiz de birbirimizi gaza getirelim su sekilde: Yedin mi? Yeme. Yedin mi? Ama bak yeme kötü oluyor osnra. Zaten biri bana sürekli bu soruyu sorsa yemem gibime geliyor

Iyy o görüntü zaten cinnet sebebi Bi ara hamburgere fazla yüklenmiştim mahvolmuştu diri ve seksi bedenim

Valla ben karsi koltuktaki kumandayi almaya üsenip odaya biri gelene kadar defalarca 5 kavanoz bal reklami izlemek zorunda kalan biri olarak bitek abur cubur almaya üsenmiyorum, o da çözüm olmuyo

Iyy o görüntü zaten cinnet sebebi Bi ara hamburgere fazla yüklenmiştim mahvolmuştu diri ve seksi bedenim
Kizlar gaza gelmeye basladim ha gayret. Evet giden diri ve seksi vucutlardan bahsediyorz. Yerine kocaman bir göbek geliyor. Pantolonun dügmesi kapanince üzerinde birseyler birikiyor balon gibi. Offf ben galiba iyice sogudum. Not: karnim tok.

Valla ben karsi koltuktaki kumandayi almaya üsenip odaya biri gelene kadar defalarca 5 kavanoz bal reklami izlemek zorunda kalan biri olarak bitek abur cubur almaya üsenmiyorum, o da çözüm olmuyo
Yaa ben çok fena üşenirim, eşim evdeyse onu yollarım ama

Aynen. Konu abur cubur olunca aksam yorgunluktan bitap düssem de o markete gidilir.

Kizlar gaza gelmeye basladim ha gayret. Evet giden diri ve seksi vucutlardan bahsediyorz. Yerine kocaman bir göbek geliyor. Pantolonun dügmesi kapanince üzerinde birseyler birikiyor balon gibi. Offf ben galiba iyice sogudum. Not: karnim tok.
O pantolon düğmesi kapanmıyor ya orda hayatım film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden
Ya bi de şöyle bişey var ben kilo aldığımda kendimi seksi bulmuyorum, çok sıskalığı da sevmiyorum. Mesela güzel bi fantazi kıyafet alıyorsun üstüne giyiyorsun, önümde sallanan göbeği görünce ben çok rahatsız oluyorum, kendime kilo hiççç yakıştırmıyorum.

Valla sıkı bir popo, düz bir karınla üzerinde her şey harika duruyor ya 20 liralık bir badi ile bile güzel görünüyorsun.
Ama vücut berbatsa ne giysen yakışmıyor
Siz cok yazin emi. Gercekten aklim basima geliyor. Biri desin bunlari. Göbegin pörtliycek, iyy davul gibi olucan falan

Eş gidiyosa süper bende evlenirken once bi onun anlasmasini yapayim, bakkala erkek tarafi gider diyim
Kesinlikle, ben bakkala falan gitmem ,sadece aylık alışverişe giderim
Bi duygu sömürüsüne bakıyor iş, canım tatlı krizim tuttu diyorum, tamam gidiyorum sen kahveleri koy ben geliyorum diyor o da

Göbek kime yakisir ki. Aslinda dedigim gibi bu aralar cok yiyorum 1,5 kilo falan aldim =(( baska kilom yok aslinda heryerim düzgün ama göbek cikiyor zaten dogumdan sonra sekli bozuldu eskisi gibi düz olamiyor =(

Valla sıkı bir popo, düz bir karınla üzerinde her şey harika duruyor ya 20 liralık bir badi ile bile güzel görünüyorsun.
Ama vücut berbatsa ne giysen yakışmıyor
Bi de o zamana kadar herkesten güzel bi fiziğin olduğu lafını duyuyorsun, azcık kilo alsan mahallenin kızlarından sorumlu teyze timi başlıyor senin vücudun bozulmuş demeye O çok koyuyor adama

Siz cok yazin emi. Gercekten aklim basima geliyor. Biri desin bunlari. Göbegin pörtliycek, iyy davul gibi olucan falan
Ya şu araba lastiği firmasının, maskotu var ya lastik adam, aynen öyle oluyor, streç şeyler asla giyemiyorsun, çünkü lastik adamın dişisi gibi oluyorsun. Çok korkunç ama yaaaa

Göbek kime yakisir ki. Aslinda dedigim gibi bu aralar cok yiyorum 1,5 kilo falan aldim =(( baska kilom yok aslinda heryerim düzgün ama göbek cikiyor zaten dogumdan sonra sekli bozuldu eskisi gibi düz olamiyor =(
Olur canım olur, benim de üç dört kilom vardı fazla, verdim onları şimdi sıkılaşmaya çalışıyorum. Gitmeyen bi ayva göbeğim var onun için spor yapıyorum evde. Nasıl verdin dersen o kiloları günde iki öğün yedim. Midem küçüldükçe yeme isteğim azaldı zaten.

Bi de o zamana kadar herkesten güzel bi fiziğin olduğu lafını duyuyorsun, azcık kilo alsan mahallenin kızlarından sorumlu teyze timi başlıyor senin vücudun bozulmuş demeye O çok koyuyor adama
Ben dogumdan üc ay sonra eski halimle sifir fazla kiloyla misafir agirladim biri de demedi ki masallah toparlanmisin! Kilom kalsa demedikleri kalmaz pesimden. Iyi birsey olunca görmezden geliyor buradakiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…