• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimde cips paketi kendimi durduramiyorum!

Ay ölmeyelim tabi. Yok ya bence ikimiz de birbirimizi gaza getirelim su sekilde: Yedin mi? Yeme. Yedin mi? Ama bak yeme kötü oluyor osnra. Zaten biri bana sürekli bu soruyu sorsa yemem gibime geliyor

Ozaman alarm kuralım dakka basi telefonlarimiza
"HEMEN O ELINDEKINI YERE INDIR" gibi gibi:D

Bende bir ara deli gibi cips yiyordum. Böyle kokusu geliyordu sanki burnuma burnuma.. Baktım olacak gibi değil, leblebi fındık fıstık kuru üzüm kardım gide gele onları yedim. Geçti sonra isteğim. Hem kuruyemiş enerji veriyor hemde tok tutuyor. Deneyebilirsin. Çekirdek katma sakın içine bak o da ayrı bir bağımlılık:KK70:

Ya şu araba lastiği firmasının, maskotu var ya lastik adam, aynen öyle oluyor, streç şeyler asla giyemiyorsun, çünkü lastik adamın dişisi gibi oluyorsun. Çok korkunç ama yaaaa :D
Simdi de kendimi sismis davul gibi hissediyorum. Yarindandan itibaren abur cubur yok!

Bi de o zamana kadar herkesten güzel bi fiziğin olduğu lafını duyuyorsun, azcık kilo alsan mahallenin kızlarından sorumlu teyze timi başlıyor senin vücudun bozulmuş demeye :KK53: O çok koyuyor adama :KK51:
Ahahaha kiloluyken şişko derlerdi, az ye derlerdi, şimdi de ah vah kız açlık hastası olacaksın sıska, elin yüzün çökmüş diyorlar. Ne istediklerini bilmiyorlar ya :D

Bende bir ara deli gibi cips yiyordum. Böyle kokusu geliyordu sanki burnuma burnuma.. Baktım olacak gibi değil, leblebi fındık fıstık kuru üzüm kardım gide gele onları yedim. Geçti sonra isteğim. Hem kuruyemiş enerji veriyor hemde tok tutuyor. Deneyebilirsin. Çekirdek katma sakın içine bak o da ayrı bir bağımlılık:KK70:
Cekirdegi de ayri yiyorum zaten. Durum vahim. Yarin basliyorum kendimi durdurmaya.

Kesinlikle, ben bakkala falan gitmem ,sadece aylık alışverişe giderim :KK53:
Bi duygu sömürüsüne bakıyor iş, canım tatlı krizim tuttu diyorum, tamam gidiyorum sen kahveleri koy ben geliyorum diyor o da :KK48:

Ayy süpermiş ya, esinizde bogazina duskunse demek onun icinde bahane oluyo:KK73:

Amma da cips muhabbeti yapilmis agzimin suyu akti resmen.
cips istiyorum iste oldu mu:mad:

ben bunu görünce cipsten soğumuştum bi de siz bakın bakem

cilgin-banyo-yontemleri-32.jpg
kız niye soğucam bunu görüp :D

benimde koca bi nutella kavanozu var önümde kaşık kaşık yiyorum şu anda

offf hepsi löp löp yağ olarak geri dönecek :KK70:

ben bunu görünce cipsten soğumuştum bi de siz bakın bakem

cilgin-banyo-yontemleri-32.jpg
Küçüklükten beri hayalim bu benim :D cips kazanına atin beni :)
Ben de elimin altında oldukça ve canım sıkıldıkça yiyorum... Televizyon seyrettikçe daha çok yiyorum :) başka uğraşlar bulmak lazım.

benimde koca bi nutella kavanozu var önümde kaşık kaşık yiyorum şu anda

offf hepsi löp löp yağ olarak geri dönecek :KK70:
Kendine bunu yapma. Hemen birak ve su ic. Bunu kendimize yapmayalim. Sonra göbek niye cikti diye moralimiz bozuluyor

Bende öyleyim hamilelikten öncede öyleydim hala öyleyim elim 2 dk boş durmuyor çikolata cips gofret ne ararsan....şimdi kendime ortam hazırladım bu tarz benimi izliyorum elimde peynirli doritos bana bakıyor aklımda kalacağına midemde kalsın kafası :KK14:

Bende öyleyim hamilelikten öncede öyleydim hala öyleyim elim 2 dk boş durmuyor çikolata cips gofret ne ararsan....şimdi kendime ortam hazırladım bu tarz benimi izliyorum elimde peynirli doritos bana bakıyor aklımda kalacağına midemde kalsın kafası :KK14:
Kac kilosunuz. Yani sürekli yedikce kilo aldiginizi hissediyor musunuz?

offf kızlar ya sizin yüzünüzden sivilce cıkcak yüzümde yiyorum rahatladınız mı lays tuzlu tuzlu

ben yogurtlu yıyorum barı yagı yarıya ınsın

Back
X