Ay ölmeyelim tabi. Yok ya bence ikimiz de birbirimizi gaza getirelim su sekilde: Yedin mi? Yeme. Yedin mi? Ama bak yeme kötü oluyor osnra. Zaten biri bana sürekli bu soruyu sorsa yemem gibime geliyorYaa konu sahibi ikimizde ayniyiz hem pisbogaz hem acgozlu
şurda afedersin kusacak kadar tok olsam hamburger, cips, pasta bisey göreyim asla affetmem sonra sabahlara kadar karin agrisi ustelik karacigerimde iflas etti edecek
Acaba tek tek hepsi icin gun mu yapsak, yani mesela bigunu sadece cipse ayırıp kusana kadar yesek? Sogurmuyuz acaba? ay sonra ölmeyelim ama
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elimde cips paketi kendimi durduramiyorum!
- Konu Sahibi Belinsi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Iyy o görüntü zaten cinnet sebebi Bi ara hamburgere fazla yüklenmiştim mahvolmuştu diri ve seksi bedenimValla fazla kiloları vermek daha çok acıtıyor ya, bunu düşünün derim.
Bir de dar koy giyip de yandan simit, armutluktan karpuza terfi eden göbek böyle, elinle çekince sünen şeyi bir şey hayal edince boğazına duruyor insanın
Öyle dualar mı varmış Ayy güldürdünBenim icinde daha onemli, once kusacak kadar yerim sonra sabaha kadar google dan zayiflama duasi, sivilceleri yok eden dua
ay cok iradesizim ben , masallah size cok ozendim suan
Benim tavsiyem o abur cuburları hemen mahallenin çocuklarına dağıtıyorsun Sonracıma bi daha eve abur cubur namına hiç bişey almıyosun. Zaten evde öyle şeyler olmayınca markete gitmeye üşeneceğin için almak zor gelicek Sen de zayıflayacaksın, meyve falan ye bol bol ohhh.
Valla ben karsi koltuktaki kumandayi almaya üsenip odaya biri gelene kadar defalarca 5 kavanoz bal reklami izlemek zorunda kalan biri olarak bitek abur cubur almaya üsenmiyorum, o da çözüm olmuyo
Kizlar gaza gelmeye basladim ha gayret. Evet giden diri ve seksi vucutlardan bahsediyorz. Yerine kocaman bir göbek geliyor. Pantolonun dügmesi kapanince üzerinde birseyler birikiyor balon gibi. Offf ben galiba iyice sogudum. Not: karnim tok.Iyy o görüntü zaten cinnet sebebi Bi ara hamburgere fazla yüklenmiştim mahvolmuştu diri ve seksi bedenim
Valla sıkı bir popo, düz bir karınla üzerinde her şey harika duruyor ya 20 liralık bir badi ile bile güzel görünüyorsun.Iyy o görüntü zaten cinnet sebebi Bi ara hamburgere fazla yüklenmiştim mahvolmuştu diri ve seksi bedenim
Ama vücut berbatsa ne giysen yakışmıyor
Yaa ben çok fena üşenirim, eşim evdeyse onu yollarım amaValla ben karsi koltuktaki kumandayi almaya üsenip odaya biri gelene kadar defalarca 5 kavanoz bal reklami izlemek zorunda kalan biri olarak bitek abur cubur almaya üsenmiyorum, o da çözüm olmuyo
Öyle dualar mı varmış Ayy güldürdün
Valla vardı, benim gibi umut fakirleri varsa demek oyle baslikli dualarda konulmus yani gordum
ama ise yaramadi
Yaa ben çok fena üşenirim, eşim evdeyse onu yollarım ama
Eş gidiyosa süper bende evlenirken once bi onun anlasmasini yapayim, bakkala erkek tarafi gider diyim
Aynen. Konu abur cubur olunca aksam yorgunluktan bitap düssem de o markete gidilir.Valla ben karsi koltuktaki kumandayi almaya üsenip odaya biri gelene kadar defalarca 5 kavanoz bal reklami izlemek zorunda kalan biri olarak bitek abur cubur almaya üsenmiyorum, o da çözüm olmuyo
O pantolon düğmesi kapanmıyor ya orda hayatım film şeridi gibi geçiyor gözümün önündenKizlar gaza gelmeye basladim ha gayret. Evet giden diri ve seksi vucutlardan bahsediyorz. Yerine kocaman bir göbek geliyor. Pantolonun dügmesi kapanince üzerinde birseyler birikiyor balon gibi. Offf ben galiba iyice sogudum. Not: karnim tok.
Ya bi de şöyle bişey var ben kilo aldığımda kendimi seksi bulmuyorum, çok sıskalığı da sevmiyorum. Mesela güzel bi fantazi kıyafet alıyorsun üstüne giyiyorsun, önümde sallanan göbeği görünce ben çok rahatsız oluyorum, kendime kilo hiççç yakıştırmıyorum.
Siz cok yazin emi. Gercekten aklim basima geliyor. Biri desin bunlari. Göbegin pörtliycek, iyy davul gibi olucan falanValla sıkı bir popo, düz bir karınla üzerinde her şey harika duruyor ya 20 liralık bir badi ile bile güzel görünüyorsun.
Kesinlikle, ben bakkala falan gitmem ,sadece aylık alışverişe giderimEş gidiyosa süper bende evlenirken once bi onun anlasmasini yapayim, bakkala erkek tarafi gider diyim
Bi duygu sömürüsüne bakıyor iş, canım tatlı krizim tuttu diyorum, tamam gidiyorum sen kahveleri koy ben geliyorum diyor o da
aylık istikakları hakları var yani sadece cipste degil bagzen icicek jelibon lolipop
Ya bende o işi yapmak istiyorum meslegi ne esinizin
Göbek kime yakisir ki. Aslinda dedigim gibi bu aralar cok yiyorum 1,5 kilo falan aldim =(( baska kilom yok aslinda heryerim düzgün ama göbek cikiyor zaten dogumdan sonra sekli bozuldu eskisi gibi düz olamiyor =(O pantolon düğmesi kapanmıyor ya orda hayatım film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden
Ya bi de şöyle bişey var ben kilo aldığımda kendimi seksi bulmuyorum, çok sıskalığı da sevmiyorum. Mesela güzel bi fantazi kıyafet alıyorsun üstüne giyiyorsun, önümde sallanan göbeği görünce ben çok rahatsız oluyorum, kendime kilo hiççç yakıştırmıyorum.
Bi de o zamana kadar herkesten güzel bi fiziğin olduğu lafını duyuyorsun, azcık kilo alsan mahallenin kızlarından sorumlu teyze timi başlıyor senin vücudun bozulmuş demeye O çok koyuyor adamaValla sıkı bir popo, düz bir karınla üzerinde her şey harika duruyor ya 20 liralık bir badi ile bile güzel görünüyorsun.
Ya şu araba lastiği firmasının, maskotu var ya lastik adam, aynen öyle oluyor, streç şeyler asla giyemiyorsun, çünkü lastik adamın dişisi gibi oluyorsun. Çok korkunç ama yaaaaSiz cok yazin emi. Gercekten aklim basima geliyor. Biri desin bunlari. Göbegin pörtliycek, iyy davul gibi olucan falan
Olur canım olur, benim de üç dört kilom vardı fazla, verdim onları şimdi sıkılaşmaya çalışıyorum. Gitmeyen bi ayva göbeğim var onun için spor yapıyorum evde. Nasıl verdin dersen o kiloları günde iki öğün yedim. Midem küçüldükçe yeme isteğim azaldı zaten.Göbek kime yakisir ki. Aslinda dedigim gibi bu aralar cok yiyorum 1,5 kilo falan aldim =(( baska kilom yok aslinda heryerim düzgün ama göbek cikiyor zaten dogumdan sonra sekli bozuldu eskisi gibi düz olamiyor =(
Ben dogumdan üc ay sonra eski halimle sifir fazla kiloyla misafir agirladim biri de demedi ki masallah toparlanmisin! Kilom kalsa demedikleri kalmaz pesimden. Iyi birsey olunca görmezden geliyor buradakilerBi de o zamana kadar herkesten güzel bi fiziğin olduğu lafını duyuyorsun, azcık kilo alsan mahallenin kızlarından sorumlu teyze timi başlıyor senin vücudun bozulmuş demeye O çok koyuyor adama