• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimde cips paketi kendimi durduramiyorum!

Deli gibi yemeye basladim. Bütün gün evin icinde cocukla ugrasirken yyemeye basladim ve artik durduramiyorum. elim bos kalmiyor. Mideme agrilar giriyor. DIsari cikip yürür rahatlardim ama simdi havalar soguk disari cikamiyorum ve hobi gibi yemek yiyorum. Kilomu korurum fakat yakinda dogum günü partim var ve güzel görünmek istiyorum. Göbegim büyümeye basladi. Esas sorun yememin önüne gecemiyorum. Beni durduracak birseyler yazin, yoksa bir kadin daha özgüvenini kaybedip kendini yemeye verecek. Abur cubur ne varsa doldurdum dolabi, elimdeki bittikce digerine geciyorum. Normal hayat tarzim böyle degil, boslukta oldugum icin bu duruma düstüm. Beni kendime getirin :KK61:

sakiz cigneyin,agziniz bos kalmaz..sigara bagimlilari sigarayi birakinca cok sakiz cignerler ki kendilerini yemeye vermesinler..
sizde deneyin bakalim belki sakiz ise yarar..alin bide yediginiz abur cuburlar boyle bedeninizde kuyruk yagi gibi birikiyor iykk :KK58:

Eklentiler

• kuyruk_yagi.jpg
    kuyruk_yagi.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 81
sakiz cigneyin,agziniz bos kalmaz..sigara bagimlilari sigarayi birakinca cok sakiz cignerler ki kendilerini yemeye vermesinler..
sizde deneyin bakalim belki sakiz ise yarar..alin bide yediginiz abur cuburlar boyle bedeninizde kuyruk yagi gibi birikiyor iykk :KK58:
Evet böyle igrenc seyler yazinca daha etkili oluyor gercekten. Lütfen kötüleyin su cipsi gofreti :KK43:

Şu anda bebeğinizin beyni ve sinirleri oluşum aşamasında ve cips yağlarıyla onları baskılayıp kaliteli bi şekilde yapımını engelliyosunuz. Bi de sonu ne olacak belli olmayan gdo lu şeyler. Yani hem kendiniz hem bebeğiniz için az daha dayanın. Paketli gıdalara az daha ara verin.

Şu anda bebeğinizin beyni ve sinirleri oluşum aşamasında ve cips yağlarıyla onları baskılayıp kaliteli bi şekilde yapımını engelliyosunuz. Bi de sonu ne olacak belli olmayan gdo lu şeyler. Yani hem kendiniz hem bebeğiniz için az daha dayanın. Paketli gıdalara az daha ara verin.
11 aylik cocugum. Karnimdayken ona cok iyi baktim 4 kilo dogdu, hatta iki aylik bebekler gibi basini birkac saniye kendi ayakta tutabiliyordu. Neyse yani cok iyi baktim, demir magnezyum hapimi eksik etmedim midemi mafetse de. Sorun da bu ya, ben cok iradeli ve saglikli beslenmeye takmis bir insanken bu zayifligi neden gösteriyorum? Gercekten bu daha kötü seylerin habercisi mi? Kendimden vazgecmis gibiyim..

Canım tadı kötü olan şeyler hep sağlıklı :D
Tadı iyi olanlar da zehir etkisi yaratıyor işte :D
Valla ölümlü dünya boş verin diyemem ben, ot gibi yaşıyorum resmen cips yemeyeli 2 sene oldu :D
Öldüğümde tabutumu taşırken millet sövmesin arkamdan :D

Ya bende istiyorum o iradeden:110:

Önce eve almayi birak sakiz cigne ve yemek istediğinde su ic form almayi tercih et baya ise yariyor sakiz sürekli yemek isteğin duruyor

Deli gibi yemeye basladim. Bütün gün evin icinde cocukla ugrasirken yyemeye basladim ve artik durduramiyorum. elim bos kalmiyor. Mideme agrilar giriyor. DIsari cikip yürür rahatlardim ama simdi havalar soguk disari cikamiyorum ve hobi gibi yemek yiyorum. Kilomu korurum fakat yakinda dogum günü partim var ve güzel görünmek istiyorum. Göbegim büyümeye basladi. Esas sorun yememin önüne gecemiyorum. Beni durduracak birseyler yazin, yoksa bir kadin daha özgüvenini kaybedip kendini yemeye verecek. Abur cubur ne varsa doldurdum dolabi, elimdeki bittikce digerine geciyorum. Normal hayat tarzim böyle degil, boslukta oldugum icin bu duruma düstüm. Beni kendime getirin :KK61:
Benim tavsiyem o abur cuburları hemen mahallenin çocuklarına dağıtıyorsun :KK50: Sonracıma bi daha eve abur cubur namına hiç bişey almıyosun. Zaten evde öyle şeyler olmayınca markete gitmeye üşeneceğin için almak zor gelicek :KK53: Sen de zayıflayacaksın, meyve falan ye bol bol ohhh.

Benim tavsiyem o abur cuburları hemen mahallenin çocuklarına dağıtıyorsun :KK50: Sonracıma bi daha eve abur cubur namına hiç bişey almıyosun. Zaten evde öyle şeyler olmayınca markete gitmeye üşeneceğin için almak zor gelicek :KK53: Sen de zayıflayacaksın, meyve falan ye bol bol ohhh.
aynen ben bagzen istikak cok geliyo 8 koli falan hemen annemlere veriyorum cumca günü dagıtsınla diye tabi 8 koliyi degil 2 koli falan esim kendide yedigi icib verdirimiyo

Pestil demisken onu da canim cektii! Hayir hamile de degilim.

Yaa konu sahibi ikimizde ayniyiz hem pisbogaz hem acgozlu:KK45:
şurda afedersin kusacak kadar tok olsam hamburger, cips, pasta bisey göreyim asla affetmem sonra sabahlara kadar karin agrisi ustelik karacigerimde iflas etti edecek

Acaba tek tek hepsi icin gun mu yapsak, yani mesela bigunu sadece cipse ayırıp kusana kadar yesek? Sogurmuyuz acaba?o_O ay sonra ölmeyelim amao_O

Benim icinde daha onemli, once kusacak kadar yerim sonra sabaha kadar google dan zayiflama duasi, sivilceleri yok eden dua:KK53::KK53:
ay cok iradesizim ben , masallah size cok ozendim suan:110::nazar:
Valla fazla kiloları vermek daha çok acıtıyor ya, bunu düşünün derim.
Bir de dar kot giyip de yandan simit, armutluktan karpuza terfi eden göbek böyle, elinle çekince sünen şeyi bir şey hayal edince boğazına duruyor insanın :D

Back
X