- 8 Mart 2020
- 602
- 1.726
- 63
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Sevmişim almışım kime ne?Kimse çocuk lar söylemiş benim ağzımdan bir kere bile çıkmadı ama bazen arkadaşlari sen eşinden çok daha güzel sin falan der laf arasında
Ben gider aileleriyle konuşur çocuklarının bu durumu düzeltmesini isterdim ve birdahada onlarla görüştürmezdim, kendi yaşıtları olsa daha iyi olur6 yaşında çok güzel bir kızım var.
Ağzından bir kaç kere çirkinim çirkinim diye şeyler duydum kendi kendine mirildaniyordu çirkinim diye gittim hemen sarıldım saçmalama bu da nerden cikti dedim sen çok güzelsin dedim öptüm falan ama aklımda soru işareti kaldı .
Sitede oynadığı iki arkadaşı var çok seviyor onları keşke izin vermeseydim onlarla oynamasına ama kızım çok seviyor ne yapayım
Kızım 6 onlar biri 11 digeride 9 falan heralde.
Beni her gördüklerinde kızın sana benziyor çok benziyor hiç babası na benzemiyor diyorlardı ama ısrarla.esimi genelde herkes çirkin bulur benide güzel mesele o değil olayi anlayın diye.
Az önce aklıma düştü kızımla uzanırken ablaları.n ne güzel seni bana benzetiyor Muş siz tek kende bu konuda konuşuyormusunuz dedim.
Evet dedi ben aslında babama benziyor musun cirkinmisim ama sen üzülme diye öyle diyor larmis sana dedi.kafayi yiyegim sandım saat geç olmasa gidip konuşacaktim yada bilmiyorum çok kötü hissettim.yawrum benim yaaa.
Kızım da ara ara anne ben sana benziyorum deme baba ma benzemiyor diye soruyor du yada babama hiç benzemiyorum hep sana benziyorum dimi diye soruyor du..
Ahhhh ahhh ahhhh kızım çok hırçın diye konu açmıştim belki de temelinde bu var ahhh bilmiyorum uzatıyormuyum ama coook üzüldüm ağlamak istiyorum kızım benim yaaaa ..
Off kafayı yicem beni doğurduna pismansin demi biliyorum dedi bana bir kaç kere beynim den vurulmusa döndüm şimdi diyorum onlarda mi onların başı altından çıktı ne yapaym ne gerçekten elim ayağım boşaldı şu annnnn
beni doğurduna pismansin demi
Hayatımın hiç bir evresinde bunu asla kullanmadım asla kullanmam da o nasıl cümle kinasil kullanayimBu cümleyi siz kurmuş olabilir misiniz
Siz de kullandiniz konuyu aciklarken size güzel esinize cirkin !!! diyorlarmis ya..Kimse çocuk lar söylemiş benim ağzımdan bir kere bile çıkmadı ama bazen arkadaşlari sen eşinden çok daha güzel sin falan der laf arasında
O çocuklarla konuşun. Çunki sizin sozunuzdense ke di akranlarinin sozu ona daha gerçekci geliyor. Onlar ne derse inanacak. Ailelerine ispiyonlamak gibi çikar ailelerine soylerseniz. Anlayacak yaşdalar zaten. Benim ablam da çok guzel. Eşini yakisikli bulmaz kimse. Ablamin kizi dogdugundan beri ablama benziyor. Çok tatli cok guzel bembeyaz. Şu an 9 yasinda ve gitgide babasina benziyor. Bir akrabamiz aa bu kiz anneye benziyordu buyudukce babasina benziyor dedi. Ve çocuk uzuldu ben de annem gibi bembeyaz, guzel bir kiz olacaktim. Babama mi benziycem yoksa? Demeye basladi. Tabi sizinki gibi pek uzerinde durmadi ama o an için kafasina takmişdi. Bir kac kez denilse yine o etkiyi yaratir6 yaşında çok güzel bir kızım var.
Ağzından bir kaç kere çirkinim çirkinim diye şeyler duydum kendi kendine mirildaniyordu çirkinim diye gittim hemen sarıldım saçmalama bu da nerden cikti dedim sen çok güzelsin dedim öptüm falan ama aklımda soru işareti kaldı .
Sitede oynadığı iki arkadaşı var çok seviyor onları keşke izin vermeseydim onlarla oynamasına ama kızım çok seviyor ne yapayım
Kızım 6 onlar biri 11 digeride 9 falan heralde.
Beni her gördüklerinde kızın sana benziyor çok benziyor hiç babası na benzemiyor diyorlardı ama ısrarla.esimi genelde herkes çirkin bulur benide güzel mesele o değil olayi anlayın diye.
Az önce aklıma düştü kızımla uzanırken ablaları.n ne güzel seni bana benzetiyor Muş siz tek kende bu konuda konuşuyormusunuz dedim.
Evet dedi ben aslında babama benziyor musun cirkinmisim ama sen üzülme diye öyle diyor larmis sana dedi.kafayi yiyegim sandım saat geç olmasa gidip konuşacaktim yada bilmiyorum çok kötü hissettim.yawrum benim yaaa.
Kızım da ara ara anne ben sana benziyorum deme baba ma benzemiyor diye soruyor du yada babama hiç benzemiyorum hep sana benziyorum dimi diye soruyor du..
Ahhhh ahhh ahhhh kızım çok hırçın diye konu açmıştim belki de temelinde bu var ahhh bilmiyorum uzatıyormuyum ama coook üzüldüm ağlamak istiyorum kızım benim yaaaa ..
Off kafayı yicem beni doğurduna pismansin demi biliyorum dedi bana bir kaç kere beynim den vurulmusa döndüm şimdi diyorum onlarda mi onların başı altından çıktı ne yapaym ne gerçekten elim ayağım boşaldı şu annnnn
kimse kimsenin çocuğunu çekip konuşma uyarma vs yapamaz. Sizin muhatabınız aileleridir. Bir derdiniz varsa aileleriyle çözün. Ayrıca bu yaşta çocuk babasının dış görünüşünü yorumlayıp nasıl üzülebiliyor? Bu sadece iki çocuüun ettiği lafla olmaz. Demekki siz de aşılamışsınız bunu çocuğaSizce çocuklara bir şey demelimiyim içimde kalır yoks aile leri ile mi konuşsam.
Randevu için aradım pedagog Muş yurt dışında eğitim şeymiş bekliyorumÇocuklarla konuşmayı dusunene kadar çocuğunuzu psikologa götürün. Derdiniz çocuğun psikolojisini mi düzeltmek yoksa zorba olduğunu dusundugunuz çocuklara had bildirmek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?