Elifin Diyet Günlüğü :)

lullabyelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
41
1
36
İstanbul
HERKESE SELAMLAR :)

kızlarrrr ANANAS ve YEŞİL ÇAY sayesinde çok güzel tecrübeler edindimm.. çok mutluyumm. şuan 3 kilo verdim. 1.5 hafta içinde. :) çok mutluyum aynen devam ediyorum. size önerim kızlar ANANASı bi deneyin derim! ben kesinlikle çok uğraşıp kilo veremeyen bi insandım takii ANANASla tanışana kadar. YEŞİL ÇAY lada destekledim. ve şimdilik güzel gidiyor :) umarım kilo vermeye devam ederim.gelişmeleri sizlerle paylaşacağım..

Ananas kilo verdirir. Ananas insan vücudunun ihtiyaç duyduğu bütün vitaminleri ve 16 doğal mineral içerir. Ananasın kilo verdirmedeki sırrı ise zengin suyunda saklıdır.
Ananas suyu vücuttaki yağı etkili bir şekilde eritebilir.
Dolayısıyla her gün yemekte ananas ya da ananas suyu tüketilebilir.
Ancak yemeden önce ananası tuzlu suda yarım saat bekletmek gerekir.

diyor bir site.
peki sen nasıl tüketiyorsun?
yemektn öncemi sonra mı nasıl?
bide tadı nasıl birşey daha önce yemedim. hiç çekici gelmiyordu :D

ananas kilo verdirir. Ananas insan vücudunun ihtiyaç duyduğu bütün vitaminleri ve 16 doğal mineral içerir. Ananasın kilo verdirmedeki sırrı ise zengin suyunda saklıdır.
Ananas suyu vücuttaki yağı etkili bir şekilde eritebilir.
Dolayısıyla her gün yemekte ananas ya da ananas suyu tüketilebilir.
Ancak yemeden önce ananası tuzlu suda yarım saat bekletmek gerekir.

Diyor bir site.
Peki sen nasıl tüketiyorsun?
Yemektn öncemi sonra mı nasıl?
Bide tadı nasıl birşey daha önce yemedim. Hiç çekici gelmiyordu :d

canım yemene içmene birazda olsa dikkat edersen emin ol ananasla çok rahat kilo verirsin. Farketmez yemekten önce veya sonra. Ben genelde yemekten önce tüketiyorum çünkü tok tutucu özelliği var. Tadı gayet hoş. Sanırım birazcıkk ayvayı anımsatıyo. Ama ayva biraz kuru ,ananas sulu. :) ben ananası çokk severek yiyorum. Bence her damak tdına uygun. :) bim de satılıyor. Kipa dada. :)

hoşgeldiniz yeşil çayı hemen herkes biliyor artık ama ananası hiç duymadım yemedimde denenebilir aslında:44:

HERKESE SELAMLAR :)

kızlarrrr ANANAS ve YEŞİL ÇAY sayesinde çok güzel tecrübeler edindimm.. çok mutluyumm. şuan 3 kilo verdim. 1.5 hafta içinde. :) çok mutluyum aynen devam ediyorum. size önerim kızlar ANANASı bi deneyin derim! ben kesinlikle çok uğraşıp kilo veremeyen bi insandım takii ANANASla tanışana kadar. YEŞİL ÇAY lada destekledim. ve şimdilik güzel gidiyor :) umarım kilo vermeye devam ederim.gelişmeleri sizlerle paylaşacağım..
merhaba
sen de aramıza hoşgeldin Elif:3:
yeşilçayı hemen hepimiz tüketiyoruz
ananası da daha önce duymuştum kilo vermeye destek olarak ama diyetteyken denemedim
epeydir de yemiyorum özledim aslında:)
bir ara alıp denemeli:)
sen de diyet boyunca yediklerini paylaşırsan bizimle cok iyi olur destek oluruz hem
sen de bizim topiklere uğra bak bakalım
ben hep beklerim, başarılar diliyorum
sevgiler... :16:

selamlar

ananası da yeşil çayı da denemedim, bugüne kadar hiç kilo problemim olmamıştı, sanırım algıda seçicilik olayı, hiç algıma girmemiş :)

fakat artık 72 kiloya dayandığıma göre ananası bulmak zor olur da yeşil çaya başlayayım bari, yorumlara göre zayıflatma özelliği kesin sanırım.

hepinize başarılar

:) hoşbulduk kızlarrr.
bende ananası bi tanıdıktan duydum. bu arada günaydın hepinizeee :)
şuanda yeşilçayımı yaptım. içine limon sıktım ve güne merhaba dedim.
:) bugünkü sabah kahvaltımda' 1 dilim kepek ekmeği, 2 tane siyah zeytin,yeşil çay,yeşillik :) '
ve tabi biirde ANANASS :)

3 gündür girmemişsiniz konuya. kaytarmaca yok, ben de iki gün giremedim, yapmamak lazım, her gün menüyü yazmak lazım..

Back
X