• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elif13 Meme Estetiği Ameliyatı

yok benimkiler douştan küçük gelişmedi yani sönme falan yok. sen o cc ye takılma canım doktoruna güven bu konuda herkesin göğüs dokusu farklı sonuçta. benimki de damla . kas altı silikonun dışardan daha az belli olmasısını sağlıyo, ama daha arılı oluyo amelyttan sonra. kas üstü daha az ağrılı oluyo. ama herkese kas altı yada kas üstü olmaz , doktor buna karar vercek. eğer meme dokun yeterliyse kas altı koymasına gerek yok, bi şey katmaz sana yani ancak daha fazl ağrın olur.

cevabın için teşekkürler.doktora güvenmekten başka çarem yok zaten.
damla ile yuvarlak arasındaki fark nasıl olur acaba,bilgin var mı?
senin ki facial kondu ya..onu merak ediyorum.yani normal kas üstünden farkı nedir acaba?

yok benimkiler douştan küçük gelişmedi yani sönme falan yok. sen o cc ye takılma canım doktoruna güven bu konuda herkesin göğüs dokusu farklı sonuçta. benimki de damla . kas altı silikonun dışardan daha az belli olmasısını sağlıyo, ama daha arılı oluyo amelyttan sonra. kas üstü daha az ağrılı oluyo. ama herkese kas altı yada kas üstü olmaz , doktor buna karar vercek. eğer meme dokun yeterliyse kas altı koymasına gerek yok, bi şey katmaz sana yani ancak daha fazl ağrın olur.

Elif geçmiş olsun.Böyle rahat ameliyatlar okudukca acaba ileride olsam mı diye düşünmeye başladım:)Bedenim 80 sanırım.Yani 75 olmuyor.Bu göğüs dokusunun var olduğu anlamına mı geliyor? yakın zamanda böyle bir düşüncem olmasa da bilgi toplayayım dedim biraz...

merhaba elifcigim bugün nasilsin agrilarin gecmistir sanirim daha rahat hareket edebiliyor musun?
ben izmirde dr. ufuk bilkaya olmayi düsünüyorum duydun mu hic???

elif,ameliyatın esnasında idrar yerine sana sonda takıldı mı?
kısa süreli ameliatlsrda takılmaz herhalde.
benim sezeryan ameliyatımda takılmadı mesela?
peki göğüslerinize dren takıldı mı,bazı doktorlar ameliyat sonrasdı dren takıyorlar göğüslere....

ya kızlar var arılarım tabii . sertler bi kere . daha zman alıcak. sütyensiz daha çok ağru oluyo yer çekiminden sanırım :) yok bende dren falan yoktu mert.

ya kızlar var arılarım tabii . sertler bi kere . daha zman alıcak. sütyensiz daha çok ağru oluyo yer çekiminden sanırım :) yok bende dren falan yoktu mert.

Elifcim çok çok geçmişl olsun a.s. Bende 1,5 ay önce ameliyat olmuştum çok memnunum şu an .sende bizim kervana katıldın fıstık oldun fıstıkk yerimseniben

blauschatz çok saol canım yaa :) keşke senin yerinde olbilseydim 1.5 y olmuş ne güzel:) ya benle gelişimi birazpaylaşabilirmiisn ? ne bilim mesela sanki bi gçğsümde silikonu hissediyomuşum gibi geliyo bana, dikişlerim kaşınıyo, bitanesi daha büyük gibi gibi gibi:) 7.11 de oldum amelyatı bugün 5.gün oldu sanırım. sen neelr yaşadın ve sence normalmidir saydıklarım ? yarın kontrolüm var hayırlısı artık

blauschatz tecrübeli arkadaşımız..seni özledik yaaa.
benim ameliyatıma az kaldı çarşamba ameliyattayım.
bana son kez ameliyat öncesi ve ameliyattan hemen sonrası için püf noktalar verebilir misin?
sana ameliyat esnasında sonda ve memelere dren takılmışmıydı?
hastanede ne gibi eşyalara ihtiyacım olacak gibi ...
ameliyattan sonra en yakın zamanda burda tecrübelerimi aktarmak umuduyla..

mertcimşimdiden geçmiş olsun benim pek tecrübem yok ama yinede yazmak istedim . hiçbişi lazım olmicak o kadar takma kafana . etstlerini yaptırdınmı ? tahlillerini onalr en öenmlisi noksan olmasın zaten ameliyat oalamzsın yoksa. bi de bi sporcu sütyen alcaksın sanırım ben aldım ve ameliyatgünü götürdüm. zaten bi akslik olmazzsa allahın izniyle yürüyerek çıkıcaksın hastaneden . çok kafanı yorma derim. inşallah istediin gibi olur herşey

blauschatz çok saol canım yaa :) keşke senin yerinde olbilseydim 1.5 y olmuş ne güzel:) ya benle gelişimi birazpaylaşabilirmiisn ? ne bilim mesela sanki bi gçğsümde silikonu hissediyomuşum gibi geliyo bana, dikişlerim kaşınıyo, bitanesi daha büyük gibi gibi gibi:) 7.11 de oldum amelyatı bugün 5.gün oldu sanırım. sen neelr yaşadın ve sence normalmidir saydıklarım ? yarın kontrolüm var hayırlısı artık

Canım, senin yaşadıkların hissettiklerin çok normal evet benimde sağ göğsüm daha şiş daha yukarıdaydı sol göğsümde daha çok ağrı vardı bunlar hep ameliyat etkileri doğal olarak .Bende doktoruma sordum neden bu göğsüm daha şiş neden bu göğsüm daha ağrıyor diye inan herşey zamanla düzelecek inan bana..Bende sol göğsümde daha fazla hissediyordum protezimi ama 1 ay içinde inan hepsi geçiyor.Şimdi dikişlerimde soluklaştı artık :teytey: dikişlerinin kaşınması iyileşdiğini gösteriyor :1hug:

Sormak istediklerini sorabilirsin canım a.s.

elif canım henüz testler yapılmadı.testler salı günü yapılcak .ameliyatım da çarşamba günü olcak.sporcu sudyeni in bedenini doktor mu ayarlıyor.herhangi bir iç çamaşır mağazasında bulunuyor mu?fiyatı ne kadar mesela?

blauschatz tecrübeli arkadaşımız..seni özledik yaaa.
benim ameliyatıma az kaldı çarşamba ameliyattayım.
bana son kez ameliyat öncesi ve ameliyattan hemen sonrası için püf noktalar verebilir misin?
sana ameliyat esnasında sonda ve memelere dren takılmışmıydı?
hastanede ne gibi eşyalara ihtiyacım olacak gibi ...
ameliyattan sonra en yakın zamanda burda tecrübelerimi aktarmak umuduyla..

Mertcimmm ne güzel bak 3 günün kalmış şu an seni anlıyorum ben yerimde duramıyordum inan herşey güzel olacak sen doktoruna güven yeterki.Hiç stres yapma zorunlu bir ameliyatmış gibi bak olaya daha rahat olursun..
Ameliyat için sporcu sütyenini al yanına, yedek iç çamaşırı,üzerine düğmeli veya fermuarlı eşofman al (ben öyle yapmıştım) giyinmen rahat olsun,havlu kağıt, sıvı sabun al başkada bişeye ihtiyacın olmuyor çünkü ameliyattan sonra narkosun etkisiyle çok rahat uyuyorsun sabahta seni taburcu eder zaten doktorun.
Bana dren takılmamıştı doktor gerek görmemiş doktorumun dediğinde göre ameliyat esnasında küçük kılcal damarlarda kanama oluyormuş bu nedenle dren takılıyormuş ki o kanlar dışarı atılsın, bu damarların ucunu yakıyormuş yani kanamayı kesiyormuş bu nedenle bende dren yoktu.a.s.

evet .aylardır çektiğim ameliyat olacağım ,silikon taktıracağım planlarım nihayet son bulacak.
benden çok eşim rahatlayacak.başının etini yiyordum bu geçen zama içinde .
ben de stress yaşıyordum tabi.
inşallah haftaya herşey geçmiş olarak kk klubune katılacağım..tabii yeni memişlerle..
kendi tecrübelerimle burda olacağım ..

elif canım henüz testler yapılmadı.testler salı günü yapılcak .ameliyatım da çarşamba günü olcak.sporcu sudyeni in bedenini doktor mu ayarlıyor.herhangi bir iç çamaşır mağazasında bulunuyor mu?fiyatı ne kadar mesela?

Canım sporcu sütyenlerini sakın eczanelerden alma 100-150 ytl. fiyatı doktorum gerek yok dedi İç çamaşırı satan mağazalardan al ama her yerde bulunmuyor büyük mağazalara bak askılı sütyen olmasın dikkat et alırken
beden olarakta minyon tiplisin sanırım M bedenini al yada S çünkü sıkı tutması lazım göğüslerini ben 10 ytl.ye almıştım.

evet minyon tipliyim..artık mağazalara bakarım.
belli bir marka var mı acaba?
yani model olarak nasıl oluyor tam bilmiyorum.
askılı olmasın demekle tam olarak ne kastediyorsun?galiba kalın askılımı olacak ?

doktorum bana dedi 75 b al diye bende ööle yaptım. 30 milyona aldım. aceel acele onu bulabildim. ya blauschatz ben bitane protezi duyuyorum sanki hani kılıfını bazı hareketlerde :) bu nasıl iş yaa :) bi de şu kapsülden çok korkuyorum canım yaaaa :( bide ööle bi aksilik olursa. henüz sert ya memişlerim sanki heran kapsüle çeirebilcekmiş gibi hissediyorum.

evet .aylardır çektiğim ameliyat olacağım ,silikon taktıracağım planlarım nihayet son bulacak.
benden çok eşim rahatlayacak.başının etini yiyordum bu geçen zama içinde .
ben de stress yaşıyordum tabi.
inşallah haftaya herşey geçmiş olarak kk klubune katılacağım..tabii yeni memişlerle..
kendi tecrübelerimle burda olacağım ..

Canım inan bana kendini çok daha iyi hissedeceksin ama sakın ameliyattan sonra moralini bozma ödemler şişlikler ağrılar canını sıkabilir hepsi 1 hafta 10gün içinde normale dönüyor.:1hug:

doktorum bana dedi 75 b al diye bende ööle yaptım. 30 milyona aldım. aceel acele onu bulabildim. ya blauschatz ben bitane protezi duyuyorum sanki hani kılıfını bazı hareketlerde :) bu nasıl iş yaa :) bi de şu kapsülden çok korkuyorum canım yaaaa :( bide ööle bi aksilik olursa. henüz sert ya memişlerim sanki heran kapsüle çeirebilcekmiş gibi hissediyorum.

Canım hiç kafanı takma bu yeni protezlerde kapsullenme riski hemen hemen sıfırmış bende sağ göğsüm için aynı şeyi düşünüyordum tedirgin olmuştum ..Senin ki içi sıvı dolu protez değil dimi jel katı protezlerden?

Sert olacak tabiiki yerimseniben benimkinde bile sertlikler yeni geçti dur bakalım daha...a.s.

evet minyon tipliyim..artık mağazalara bakarım.
belli bir marka var mı acaba?
yani model olarak nasıl oluyor tam bilmiyorum.
askılı olmasın demekle tam olarak ne kastediyorsun?galiba kalın askılımı olacak ?

Markası vardır ama inan hiç bakmadım bile ben markasına..Hani erkeklerin giydiği askılı atletler var ya arkası üçgen kalın askılı gibi... onlardan alacaksın alt tarafı da kalın lastikli olanlardan olacak normal atlet gibi omuslarınan askılı olmayacak .

Back