Elif Şafak - AŞK

cevablarınızı bekliyoruz.

okurken insanı başka diyarlara götürüyor çok sürükleyici ancak içinde birkaç bilgi hatası mevcut

ben de okudum bu kitabı,bir solukta bitirdim muhteşem,

ınternetten kitap okumak mı?
O kitabın kokusu dokusu elinize alışınız sayfa arasına ayraç koymanız...
Bunları tadını almak çok farklı bence..
Ben netten 1 sayfa yazı okuyamıyorum gözlerim yoruluyor valla direk print ediyorum, kitap asla okuyamam.

Aşk romanına gelince.. Yazacak çok şey var ama benim hayatıma yön veren kitaptır.. Etkisinden 1 hafta kurtulamamışımdır.
Mükemmel ötesi..

Bu kitabı okumanızı kesinlikle tavsiye ederim çok etkileyici çok güzel bir kitap

Harika bir kitap, okuyucuların kesinlikle kaçırmaması gerekli..

aşkın evren üzerindeki tüm kalıpların dışında bir yerde aslında saf sevgi olduğunu anlatan bu kitabı yazdığı için elif şafak a teşekkür etmek lazım.

Nasılsın sohbet arkadasımm gecen sene ne sohbetler etmiştik hatırladınmı kübra basoll...........eşim askere gitti izine geldi ve ben hamile kaldımmm cooook mutluyuz allah her isteyene nasip etsin o mutlulugu herkese yasatsınnn canımm....cevap bekliyorumm

Kitabın en güzel yanı farklı farklı insanların düşüncelerini çok güzel yansıtmasıydı. Her birinde kendimi buldum, içimdeki zaman zaman kabaran isyankar sesi hatırlattı bana. Keşke herşeyi Mevlana gibi Şems gibi karşılamak, anlamak mümkün olsaydı. Ben hep Nefs-i Emmarede kalıcam malesef senağlama

FRİDA KAHLO

Meksikalı ünlü ressam
Diego Rivera'yla tutkulu fırtınalı bir aşk evliliği yapan Frida, azimli hırslı ve devrimci bir ressamdır..Kitabı da filmi de çok etkileyiciydi, okumayanlara tavsiye ederim..a.s

gecen sene bu kitabi elimdeydi basladim, 20 sayfa filan okumusutm cok begenmistim
ama devami gelmedi okuldan filan..
3 gün önce filan basladim , bugün bitirdim..
cok güzel ve anlamli bir kitap.. insana huzur veren.. güzeli temizi iyi niyeti anlatan bir kitap..
mutlaka okunmasi gerek...
simdi ablamgilde sira onlarda okuyacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…