Elif Şafak - AŞK

bende bayadır almayı düşünüyordum, sevgilim almış bugün bana :kedi: Ben de yarın başlıcam, çok güzel olduğu söyleniyor hep inş. öledir güzel bi kitap okumaya ihtiyacım var.:Saruboceq:alkisalkisalkis

bende okumayı çok istiyordum. elif şafak'ı şeverim
kitabı ilk çıktığı zamanlar hevesle bakmıştımm aşkımla gezerken
bi gün hediye almış o kitabı bana ve çokk beğenerek okudum

Muhteşem bir kitap
Elif Şafak kendini aştı bu kitapta
Bir yıl oldu tam okuyalı ama arada açıp baktığım zamanlar oluyor.
Şems'in 40 kuralına arada ruhumun ihtiyacı oluyor....

bir hevesle gece gündüz okuyarak 2 gün içinde bitirmiştim
mevlana ve şemsin arkadaşlığına hayran oldum
konyaya her gidişimde mevlnayı mutlaka ziyaret ederim kitabı okuduktan sonraki ziyaretimde mevlanayı daha iyi tanıdım çok istememe rağmen şems tebrizinin mezarını ziyaret edemedim
herkese okumasını tavsiye ederim muhteşem bir kitap

gerçekten harika bi kitaptı... uzun zamandır hiçbir kitap beni bu kadar çekmemişti içine..sevgilime biraz daha aşık oldum sanki. herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.:sm_cool:süprizzzzz

aşk çok güzel bir kitap. kimyahatunu beğenmedim kimseyi incitmeyen evliyalar eşini dövermi.bu çok büyük kul hakkını evliyalar işlermi

kitap ilginç doğrusu..ilk sayfalarda sıkıldıgınızı düşünsenizde sabırla okumaya devam edin derim..zira birçok bilgiyede birlikte ulasacaksınızz..neredeyse anlatmaya baslayacam,durdurun benii:))

gerçekten harika bi kitaptı... uzun zamandır hiçbir kitap beni bu kadar çekmemişti içine..sevgilime biraz daha aşık oldum sanki. herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.:sm_cool:süprizzzzz

Sevgiline biraz daha mı aşık oldun???
Sanırım farklı bir romandan bahsediyorsun...
Zira Elif ŞAfak'ın AŞK romanı iki alimin birbirine ayna tutarak birbirini tamamlayarak ilahi aşka ulaşmasını yani Tanrısal aşkı anlatır iki sevgilinin aşkını değil....

Hala alıp okuyamadım bu kitabı ama çok merak ediyorum...
Okuyan arkadaşlarım beğenmediklerini söylediler ama merak ediyorum yine de...

akadaşlar internet üzerinden kitap okuyan var mı varsa adres verebilir mi ya ben duydum bir kişiden ama dogrumu bilmiyorum okuyorum netten kitap dedi bana saçma geldi ama bilen billgisi olan varsa bana yazsın lütfen cvp bekliyorummm aceleee ... :yardımmmmm ....kafamçokkarıştı

İnternetten okumayı bilmiyorum da e-kitap'lar var mesela indirip bilgisayardan okunabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…