• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Elidorun Besleyici Bakım Kürünü (yağını) Mutlaka Deneyin

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
elidorun yağ şeklindeki besleyici bakım kürünü kullanıyorum...
7 çeşit yağın karışımı...ve gerçekten işe yarıyo saçlarım çabuk uzuyor....

daha dip boyamı yapalı 10 gün bile olmadan dibimden doğal saçlarımın çıktığını gözümle görebiliyorum....

üstelik ne kadar bekletirseniz o kadar faydalı oluyor..yani fazlasının da zararı olmayan bir ürün....yumuşacık da yapıyor...saçımda 3 gün boyunca beklettim o saçla yatıp kaktım buna rağmen bi zararını da görmedim.....

tavsiye ederim bi deneyin ne çıkar ki.....alt tarafı 5 milyon civarında fiyatı var...üstelik onu bunu ölçüp karıştırma aktarlara gitme sıkıntısı yok.....

özellikle elidorun yaza özel çıkardığı şampuan ve bessleyici bakım kürü süperdi...
harika da kokuyordu..umarım o ürününü her sene yazın çıkarır..formülünü de değişmez inşallah

canım bende bi alayım bari saçlarım uzunda ama dökülüyor deneym bi bakalım saol tatlım öptm....

yaz ürünü kış ürünü diye ayırmazsan diğer çeşitleri de iyi ama yaza özel olanı sanki daha bi iyiydi..ama sonuçta bütün bakım kürlerinde formülün özü aynı
aynı doğal özler var...saç tipine göre çeşitleri değişiyo o kadar..
yaz için olanının kokusu harikaydı belki ondan onu diğerlerinden ayrı tutmuş olabilirim..bir de kabı spreyliydi

hımm anladım cnm saol:1yes2: aldım ben bakım kürünü sıkmalı değil kokusuda güzel gibi..yalnz boyalı ve röfleli saçlar için olanı turuncu yu aldım aslnda yeşili istiodum ama saçmda röfle var gerçi geçti gibi bişey röflem bakalım kullanıcam inşallah en cok istediğim bişeyi başarıp saçlarımı belime kadar uzatabilirim :) :teytey: :dance:

tek wazgeçemediğim şampuandır benim
evet yaz serisi sarı renkli ambalajı olan harika diyorum çünkü hala bulabiliyorum ben :)

elidorun yağ şeklindeki besleyici bakım kürünü kullanıyorum...
7 çeşit yağın karışımı...ve gerçekten işe yarıyo saçlarım çabuk uzuyor....

daha dip boyamı yapalı 10 gün bile olmadan dibimden doğal saçlarımın çıktığını gözümle görebiliyorum....

üstelik ne kadar bekletirseniz o kadar faydalı oluyor..yani fazlasının da zararı olmayan bir ürün....yumuşacık da yapıyor...saçımda 3 gün boyunca beklettim o saçla yatıp kaktım buna rağmen bi zararını da görmedim.....

tavsiye ederim bi deneyin ne çıkar ki.....alt tarafı 5 milyon civarında fiyatı var...üstelik onu bunu ölçüp karıştırma aktarlara gitme sıkıntısı yok.....

özellikle elidorun yaza özel çıkardığı şampuan ve bessleyici bakım kürü süperdi...
harika da kokuyordu..umarım o ürününü her sene yazın çıkarır..formülünü de değişmez inşallah

Kız 3 gün saçında nasıl beklettin onu :uhm: Kullanılışı öylemi yani 10 dakka bekletip yıkamak gerekmezmi?

Kız 3 gün saçında nasıl beklettin onu :uhm: Kullanılışı öylemi yani 10 dakka bekletip yıkamak gerekmezmi?

Haklısın mesurecim ben de şaşırdım. Bende haftada 3 gün bakım yapıyorum özel karışımlarla yada elidorun bakım kürüyle 1 saat zor dayanıyorum.3 gün bitlenir insan birde bit ilacı almak zorunda kalırsınnnnn:uhm: :1no2:

30 dakika sonra durulayın ama daha mükemmel sonuç almak için daha uzun süre bekletebilirsiniz yazıyor ve haftada 1 kez uygulamaznızı tavsiye ederiz yazıyor birde loreal in kırılmalara karşı etkili sarı renkte şampuanı almayı düşünüyorum..

yok arkadaşlar valla bişey olmadı...benim saçlar fazla yıpranmış olduğu için 3 gün tuttum..her uygulamada 3 gün tutmuyorum tabi ki

30 dakika bekleme süresi ama diyoki ne kadar çok beklerse o kadar iyi sonuç alınıyormuş..üstünde öyle yazıyo....ayrıca bir genç kız dergisinde..bu ürünün ilk çıktığı ve tanıtıldığı sıralar bu ürünle ilgili bi yazı okumuştum öyle 2-3 gün bekletmenin öyle yatıp kalkmanın da bi sakıncası olmadığı yazıyordu

silviyacığım ben yaz için şampuan ve bakım kürünü almıştım ama daha şampuanım bitmediği için kullanmamıştım bu gün deneyeceğim umarım işe yarar

ben o şampuan ve bakım kürünün birarada satıldığı paketten 3 tane daha alıp eve koydum..sadece yazın değil yılboyu kullanıcam valla :)

şampuanı o kadar yumuşak formüllü ki...bir de en güzel yanı her tip saça uyması...yani bana uyar mı gibi bi derdiniz yok..kuruymuş yağlıymış boyalıymış boyasızmış kıvırcıkmış düzmüş ayrımı yok

silviyacığım ben dün kullandım ve 2 saat beklettim sonuç mükemmel harika parıl parıl sağlıklı saçlar arkadaşlarım bile farketti bundan sonra bende devamlı kullanacağım tavsiye ederim.

ben bulamadım bundan

elidor sarı kutuda saç bakım kremini aldım zeytinyağlı ve seramidli
besleme ve onarma

saç uçlarına uygulayıp 1-2 dakika bekledikten sonra durulayın diyo

iyi gelirmi acaba offfffff :sm_confused: :sm_confused: :uhm:

saçlarım ne kadar acele düzelirse o kadar iyi

ben kullandım bakım kürünü müthiş bişeyy...15 gündür kullanıorum cok fark etti cok daha sağlıklı görünüo saçlarım ve röflem sanki ilk günki gibi güzel durmaya başladı..uzuyor da böylelikle kestirmeme gerek kalmadan sağlklı bi şklde uzatıcam inş....:)

Ben bu ürünü kullandım ama her defasında çok fazla şampuanlamam gerekti. Çok zor çıkıyor saçtan.Saçım yağlı yağlı görünüyordu en sonunda çöpe attım onu :1no2:

Dün üye olmadan önce siteyi gezmiştim. Bu konuyu okudum hemen markete gittim almaya. Ama bulamadım. Biliyosanız eğer bu bahsedilen bakım kürünün kutusu ne renk üstünde ne yazar yardımcı olabilirmisiniz?

2 renkte var cnm..Birisi yeşil kutu diğeri turuncu yağ gibi şeffaf şişede besleyici bkm kürü yazıo..yeşil olan normal saçlar,turuncu ise boyalı ve röfleli saçlar için....

valla ben cok sampuan degistirdim memnun kalmadim arkadaslar cunku sacim cok yagli suan seyi kullaniyorum bende limonlu yagli saclar icin head shoulders sampuanini cunku yagli saclar icn kulaniyorum kuruyor yumusacik olmasi icin ne yapmaliyim hangi bakim urun kremi kulanmaliyim banyodan ciktiktan sonra cok sampuan degistirincede saclarim bozuldu bunda kalmak istiyorum teskkurler

Silviacım bu dediğin ürünü ben anlamadım.. Aşadakilerden birimi acaba???

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Back