• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Elidorun Besleyici Bakım Kürünü (yağını) Mutlaka Deneyin

evet carminciğim...resminin koydukların içinde
ilk 2 resimde olanlar...yani şişe içinde şeffaf yağ şeklinde olanlar

3. sü değil

Aldıııımmm!!!! 7,5 YTL.. Pahalı bişe değilmiş.. Şimdi sürdüm.. bekletiyorum.. Baya bakleticem, gece yatmadan önce yıkanırım.. Aldığım yerdeki kızda kullanıyomuş.. Oda gece yatarken sür, sabah kalkınca yıka dedi..

Aldıııımmm!!!! 7,5 YTL.. Pahalı bişe değilmiş.. Şimdi sürdüm.. bekletiyorum.. Baya bakleticem, gece yatmadan önce yıkanırım.. Aldığım yerdeki kızda kullanıyomuş.. Oda gece yatarken sür, sabah kalkınca yıka dedi..

bakalım inşallah iyi sonuçlar alırsın :)

kızlar yazdıklarınızı okudum hep.. bu bakım kürü saç dökülmesındede ıyı gelıyormu acaba...saçlarım çok dökülüyo ya herseyı denıyorum ama nafile sonuç hep aynı...:sm_confused:

bir sorum daha var...bide bu bakım kürünü yaptıkdan sonra...yıkama işlemınde gene elıdorun sampuanınımı kullanmamız lazım...:uhm:

yoooo!!!! Kendi şampuanınla yıka canım..Ben öyle yapıcam yani.. Bide elidorun şampuanını mı alıyım yani :D

kızlar yazdıklarınızı okudum hep.. bu bakım kürü saç dökülmesındede ıyı gelıyormu acaba...saçlarım çok dökülüyo ya herseyı denıyorum ama nafile sonuç hep aynı...:sm_confused:

kuaförümden dabur amla saç bakım yağı almıştım internette bulabilirmisin bilmiyorum baya iyi geldi iki kullanmamda saçlarımdaki dökülme büyük oranda azaldı tavsiye ederim bir de bioxin şampuan alabilirsin eczaneden saç dökülmesi için..

kızlar sağolun....bu bıoxın bılıyorum ama denemedım...bı o kaldı denemedıyım zaten:)) bıde onu denıyeyeım barı sağolun kızlar ...

Şampuanını denedim.. Öyle hergün falanda yıkamadım.. her banyoda 1 avuç saç mutlaka dökülüyodu, şimdi çok az çıkıyo...

foltene şampuan hem satıyorum hem öneriyorum hemde kullanıyorum.. kullanın derim ben çok güzel bi şampuan bence, dökülmem tamamen durdu.

dökülmeye karşı olan ürünlere güvenmiyorum..neden derseniz..
sonradan alışkanlık yapar ve kullanmayı kesince daha da dökülmeye başlarsa..işte o kötü...birşeye bağımlı olmak bana ters geliyor..
her zaman bulamayabiliriz..yada alamayabiliriz..herşey olabilir

kızlar bilmiyorum ama elidor un çok kötü bir şampuan olduğunu ve ayrıca kanser yaptığı sonuölarına varıldığını öğrendim bugün. ne kadar doğru bilmeme de böyle yanii. duyduğum bu...

elidorun yağ şeklindeki besleyici bakım kürünü kullanıyorum...
7 çeşit yağın karışımı...ve gerçekten işe yarıyo saçlarım çabuk uzuyor....

daha dip boyamı yapalı 10 gün bile olmadan dibimden doğal saçlarımın çıktığını gözümle görebiliyorum....

üstelik ne kadar bekletirseniz o kadar faydalı oluyor..yani fazlasının da zararı olmayan bir ürün....yumuşacık da yapıyor...saçımda 3 gün boyunca beklettim o saçla yatıp kaktım buna rağmen bi zararını da görmedim.....

tavsiye ederim bi deneyin ne çıkar ki.....alt tarafı 5 milyon civarında fiyatı var...üstelik onu bunu ölçüp karıştırma aktarlara gitme sıkıntısı yok.....

özellikle elidorun yaza özel çıkardığı şampuan ve bessleyici bakım kürü süperdi...
harika da kokuyordu..umarım o ürününü her sene yazın çıkarır..formülünü de
değişmez inşallah

bende var elidorun bakım yağı elidor yaz serisi şampuanının yanında hediye verdiler.uzatıyormu bilmiyorum ama banyodan önce 1 saat bu yağı sürüyorum saçlarıma yumuşacık ve parlak yapıyor.hftnın bir günü yapman şartıyla...

bende boyalı saçlar için elidor bakım kürünü kullanıyorum ve bence elidorun yaptığı tek iyi ürün bu! ne kremleri ne şampuan ne 7/24 hepsi berbattı ama bakım kürü gerçekten iyi

kızlar bu bakım kürü dediğiniz tek bir ürün mü yoksa şampuanı filan da mı almak gerekiyor..yani krem şeklindemi tam olarak anlayamadım...kesinlikle almayı düşünüyorum...birde adını tam olarak yazabilirmisiniz ve ne renk?

kıvılcım bu bahsedilen yağ böle spreyli şişede satılıyo turuncu yeşil çeşidi var içinde bizim kullandığımız yağlardan falan var işte sürüyon beklion . ben aldım kullanmadım entelemle iyi gidiyo :)

Back