Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldıııımmm!!!! 7,5 YTL.. Pahalı bişe değilmiş.. Şimdi sürdüm.. bekletiyorum.. Baya bakleticem, gece yatmadan önce yıkanırım.. Aldığım yerdeki kızda kullanıyomuş.. Oda gece yatarken sür, sabah kalkınca yıka dedi..
kızlar yazdıklarınızı okudum hep.. bu bakım kürü saç dökülmesındede ıyı gelıyormu acaba...saçlarım çok dökülüyo ya herseyı denıyorum ama nafile sonuç hep aynı...:sm_confused:
ben bioxin kullandım.. Bi kutu sadece ve saçlarımdaki dökülme %80 azaldı.. Tavsiye ederim...
elidorun yağ şeklindeki besleyici bakım kürünü kullanıyorum...
7 çeşit yağın karışımı...ve gerçekten işe yarıyo saçlarım çabuk uzuyor....
daha dip boyamı yapalı 10 gün bile olmadan dibimden doğal saçlarımın çıktığını gözümle görebiliyorum....
üstelik ne kadar bekletirseniz o kadar faydalı oluyor..yani fazlasının da zararı olmayan bir ürün....yumuşacık da yapıyor...saçımda 3 gün boyunca beklettim o saçla yatıp kaktım buna rağmen bi zararını da görmedim.....
tavsiye ederim bi deneyin ne çıkar ki.....alt tarafı 5 milyon civarında fiyatı var...üstelik onu bunu ölçüp karıştırma aktarlara gitme sıkıntısı yok.....
özellikle elidorun yaza özel çıkardığı şampuan ve bessleyici bakım kürü süperdi...
harika da kokuyordu..umarım o ürününü her sene yazın çıkarır..formülünü de
değişmez inşallah