• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Elidorun Besleyici Bakım Kürünü (yağını) Mutlaka Deneyin

bu ürün seneler öncesinde çıkmıştı bundan dolayı üretilmiyor olabilir bende geçen sene milyoncu tarzı bir yerde görüp almştm açıkçası alıp bi kenara atmştm kullanmaya başlıyaym bari...yerimseniben

kızlar gece saçlarıma elidorun saç bakım kürünü sürdüm ve bugün sabah kalkınca yıkadım veee sonuç gercekten ilk kez yapmama ragmen iyi..ilk defA saçlarım duştan sonra kabarmadı ve yumuşacık oldu..2nci kere yapmak için sabırsızlanıyorum..mutlaka deneyin arkadaslar pişman olmıcaksınız vede yıkamasıda kolay şampuanlayınca hemen yağ gidiyoo.:sm_cool:

kızlar ben bu dediğiniz ürünü daha 1 ay önce ankaradaki sgm marketleridne görmüştüm kampanyası vardı çok ta ucuzdu şampuan ve fısfıslı olan kür 3küsür bişidi fiyatı ama elidorla daha önce pekte iyi tecrübelerim olmadığı için almamıştım ben şimdi yazdıklarınızı okuyunca pişman oldum valla:) tekrar bakıcam varsa almayı düşünüyorum bu arada bişi sormak istiyorum bu ürünü kullananlar içindeki yağların neler olduğunu yazabilirmi benim evde bi dolu kullanmaya üşendiğim bitkisel doğal yağalrdan var badem yağı ,susam yağı gibi eğer içeriği bendeki yağalrın çoğuyla aynıysa almıycam boşuna hem bendekilerinde işe yarayabileceğini gösterir bu belk üşenmez uygularım saçıma inş. :D

ben bu ürünü bu yaz ankaradaki sgm marketlerinde görmüştüm hemde çok ucuzdu set halinde 35 gibi bişidi ama elidora pek güvenemdiğim için almamıştım. şimdi yazdıklarınızı okuyunca pişman oldum bulabilirsem alıcam ama bişi sormak istiyorum bu ürünü kullanan arkadaşlar içeriğinde hangi yağalr olduğunu yazabilirmi merak ettimde.. :)

ya kızlar bn bu ürünü her yerde aradım bulamadım ama bnm aradığım seffaf sprey seklindeydi bi arkadas sayfa 3 te resim koymuş onlar farklı..eskisinin yerine bunu mu cıkarmışlar acaba??

ben bu ürünü bu yaz ankaradaki sgm marketlerinde görmüştüm hemde çok ucuzdu set halinde 35 gibi bişidi ama elidora pek güvenemdiğim için almamıştım. şimdi yazdıklarınızı okuyunca pişman oldum bulabilirsem alıcam ama bişi sormak istiyorum bu ürünü kullanan arkadaşlar içeriğinde hangi yağalr olduğunu yazabilirmi merak ettimde.. :)

canım yanlış hatırlamıyorsam içinde zeytinyağı,badem yağı,susam yağı,hint yağı,suteresi vardı.bir de e vitamini vardı sanırım.

bu ürün naylon şeffaf bir poşette yaz için sarı rengte bir şampuan ve bir şeffaf sprey kutusu içinde sarı ama bi arkadaş resim koymuş onun gibi değil eğer bu üründen bahsediyorsanız ben bu ürünü bugün şok mağazasında bir sürü gördüm haberiniz olsun inşallah o dur da bulamayan arkadaşlarda kullanır...

evet buda yaz bakım kürü içinde çeşit çeşit yağ var hint yağı, jojobo yağı, badem yağı, susam yağı yani bahsediyen ürün bu değilmi. CADIARZU

kızlar elidorun bakım yağı diyin bulabilirsiniz.ben parfümeride buldum aldım.yazın fısfıslı bi başlığı varmış ama sonradan çıkanlar öle diil,normal kapaklı.benim 3ncü kullanmam ve memnunun saçlarım duştan sonra kabarmıyor artık ve eskisinden daha yumuşak.marketlere ve kozmetik ürün satan çeşitli parfümerilere bakın mutlaka bulabilirsiniz.:nazar:

ben cok önce kullanmıstım sacı yumusatıyor ama uzamasına bi faydası olmamıstı bende

bende epeydir kullanıorum sanki uzuo gibi gelio bana da ama anlamadım ki :( ama gayet güzel yapıo saçları bende tavsiye ederim :)

kızlar yaa bu elidorun yagını kullanmaya basladım 1 aydır.saçlarımı yumuşak yaptı ama saçlarımda aşırı derecede dökülmede basladı bundan kaynaklanıyo olabilirmi?var mı benimle aynı sorunu yasayan?lütfen bişe yazın ona göre bırakıcam yada dewam edicem..

Hemen denemek istiyorum.saçlarımın çabuk uzamasını istiyorum.çünkü bu yaz bikaç ay önce kazara saçlarım hiç istemediğim bir renkte boyandı.bu sefer saçım ne kadar çabuk uzarsa o kadar mutlu olcam yaaaaaaa

bende kullandım gayet güzel aktardan ürünleri tek tek alıp karıştırdıktan sonra uygulamaya üşeniyor insan ama bunda öyle degil hazır ve fısfıslı oldugu için kullanımı rahat.bilgin için teşekkürler arkadasım

kızlar yaa bu elidorun yagını kullanmaya basladım 1 aydır.saçlarımı yumuşak yaptı ama saçlarımda aşırı derecede dökülmede basladı bundan kaynaklanıyo olabilirmi?var mı benimle aynı sorunu yasayan?lütfen bişe yazın ona göre bırakıcam yada dewam edicem..

kızlar elidor ürünleri nedense düzenli kullanımda saç dökülmesine yol açıyor sanki acaba içindeki dimethicone yani silikondan dolayı mı bir de şu var hemen saçı yumuşacık yapanlar ileride daha çok döküyor galiba silikon dan ötürü,ama doğal yapılan bakımlarda mesela ısırgan otu bal gibi bilemiorm ama saçı uzun vadede besleyip sağlıklı yaptığı için saç sağlığından dolayı yumuşak oluor bence elidor u ve dier markaların böyle bakım ürünlerini tercih etmeyin aktardan doktor önerisi ile bakım kürlerini tercih edin.

bende piyasa da bulamadım
kendisinden pek memnun kalmadım ama içine biraz badem yagı koyunca cok faydasını gördüm, ayda 2 defa,ama şimdi bulamıyorum.
tek baden yagı kullanınca cok agır oluyor. bu karısım daha iyii sanki

bende aldım kızlar turuncu renkli olanı yıpranmış saçlar için
bugün denicem
yapmadığım şey kalmadı zaten kafama bi bu kalmıştı:))

ya ben bi kaç yıl önce sarı şişede olanını kullanmıştım ama ne kadar yıkarsam yıkıyayım o yağ saçımdan çıkmıyormuş gibi geliyor bana...pek bi faydasını da görememiştim acaba ben mi yanlış yaptım...fisfisfis

aktardan aldığım bir sürü zamazingodan daha çok fayda görmüştüm fakat artık bulamıyorum. istanbulda nerde satıldığını bilen var mı. üretimi mi durdu acaba...

Back