• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Elidorun Besleyici Bakım Kürünü (yağını) Mutlaka Deneyin

yok arkadaşlar valla bişey olmadı...benim saçlar fazla yıpranmış olduğu için 3 gün tuttum..her uygulamada 3 gün tutmuyorum tabi ki

30 dakika bekleme süresi ama diyoki ne kadar çok beklerse o kadar iyi sonuç alınıyormuş..üstünde öyle yazıyo....ayrıca bir genç kız dergisinde..bu ürünün ilk çıktığı ve tanıtıldığı sıralar bu ürünle ilgili bi yazı okumuştum öyle 2-3 gün bekletmenin öyle yatıp kalkmanın da bi sakıncası olmadığı yazıyordu

cok ilginc... bende kullandım ama sanırım 30dk içinde yıkadıgım için bi faydasını göremedim :)

bende bugün bu yağı aldım.sizin sölediklerinizden çok etkilendim.umarım saçları hızlı uzatıyodur.çünkü enteleden korkuyorum....

sırf kızlar gazınıza gelip aldım....ama hiçbir faydasınıda görmedim doğrusu:sm_confused:

Arkadaşın tespitini onaylıyorum bakım kürü gerçekten saç uzatıyor...we saçları çok güzel gür we sağlıklı yapıyor...ben onu kullandığım dönemlerde herkes ne kadar hızlı uzadığını söylüyordu...diyebilirim ki 3-4 ay içerisinde 5-6 kes saç kesimi yaptırıyordum...değişik modellerde...we saçlarım hiç kısa kalmıyordu...yalnız bazı arkadaşlar yararı olmadığını yazmış...ilgimi çekti...çünkü gerçekten bu yağ çok işe yarıyor...içerisinde E vitamini de war..ben sarı olanı kullandım..boyalı permalı yıpranmış saçlar için olanını...şuan da kullanmıyorum...çünkü artık bulamıyorum...sanırım üretimi yapılmıyormuş...
Eğerki haftada 1 düzenli 2 saat bekletmek yeterli bu şekilde yapıp ta saçlarınız uzamıyorsa...aldığınız besinlere we sıvı miktarına bi göz atmalısınız...eğer ki ..; protein almıyor, vitamin almıyor,sebze meywe yemiyor günde en az 1,5 ltre su içmiyorsanız...çekeleseniz bile o saçlar uzamaz haberiniz olsun...ben mutlaka haftada 4 gün beyaz et yerim...günde 1,5 lt en az su içerim...maydonoz demet demet yerim....pilavı çok sewerim...zeytini bol bol yerim ki zeytin de saç uzatıyor...sabahları da aç karnına 1 bardak usyun içine 2 çay kaşığı elma sirkesi koyup içerim...içten alınan şeyler dıştan alınanlarla bir tutlamaz...eğerki hepsi birlikte yapılırsa ayda 2 cm den fazla uzar saçlar...daha bi sürü şey war ama hangi birini yapın ben şahsen bi dünya şey yapıyorum...we hiç saç kısalığı we uzamaması gibi bi dönemim olmuyor...bunu da nasıl keşfettim...bi dönem öyle dengesiz beslendimki ne meywe ne sebze ne su öle poçalarla atıştırmalarla geçiştiriyordum...saçlarım hem dökülüyor hem de bi milim uzamıyordu...ama şimdi durduramıyorum:)
sevgilerrrr

sırf kızlar gazınıza gelip aldım....ama hiçbir faydasınıda görmedim doğrusu:sm_confused:

belki şu an için faydasını görmemiş olabilirsin ama şunu diyebilirim ki
en azından diğer yöntemler gibi kaş yaparken göz çıkarmıyor...
yani yararını görmemiş olabilirsin ama büyük ihtimal bi zararını da görmemişsindir..

ben de aldım kullanmaya başladım inş. benim saçlarımda da işe yarar vda hızlı uzar....:)

kızlar bazılarınız bu yağın yeşil olanını bazılarınız da sarı olanını tavsiye ediyor.şaşırdım kaldım.ben de almalıyım çünkü saçlarım hem çok yıprandı hem de yavaş uzuyor.yardım ederseniz sevinirim çoooook.:sm_confused:

bu bahsettiğiniz ürün yazın şampuanla birlikte naylon bir çanta içinde verilen sarı püskürtmeli şişede olan yağmı?
eğer o ürünse banyonun bir köşesinde duruyor kullanayım bari:Roflol:

arkadaşlar o sarı olanından bende de var ben de kullanıyorum iyi geliyo yani benim saçlarım çok çabuk uzar ama o yağdan dolayı mı tam bilemiyorum.bi de bir şey merak ettim kullanan arkadaşlar siz bu yağı saç diplerinize de sürüyormusunuz ben sadece uçlarına sürüyordum da??

benimde saçlarım röfleden dolayı yıpranıyor bende tavsiyeniz ile alıp deneyeceğim teşekkürler arkadaşlar

nedense elidorun bu ürünü bulamıyorum. büyük marketlere heryere baktım yok. acaba piyasadan geri mi çekti. benim saçıma da çok güzel gelmişti

kızlar bende bugün buldum elidorun yaz bakım kürünü sadece 2 tane kalmıştı bende hemen aldım,suan saçımda süreli 1 saati geçti gece yatmadan önce yıkamayı düşünüyorum.iyi bir sonuç alırsam sizlerle paylaşırım.benim saçlarımda çok uzun ve platin röfleli,bayğ yıpranmıştı umarım bu kür işe yarar..

Back