Arkadaşın tespitini onaylıyorum bakım kürü gerçekten saç uzatıyor...we saçları çok güzel gür we sağlıklı yapıyor...ben onu kullandığım dönemlerde herkes ne kadar hızlı uzadığını söylüyordu...diyebilirim ki 3-4 ay içerisinde 5-6 kes saç kesimi yaptırıyordum...değişik modellerde...we saçlarım hiç kısa kalmıyordu...yalnız bazı arkadaşlar yararı olmadığını yazmış...ilgimi çekti...çünkü gerçekten bu yağ çok işe yarıyor...içerisinde E vitamini de war..ben sarı olanı kullandım..boyalı permalı yıpranmış saçlar için olanını...şuan da kullanmıyorum...çünkü artık bulamıyorum...sanırım üretimi yapılmıyormuş...
Eğerki haftada 1 düzenli 2 saat bekletmek yeterli bu şekilde yapıp ta saçlarınız uzamıyorsa...aldığınız besinlere we sıvı miktarına bi göz atmalısınız...eğer ki ..; protein almıyor, vitamin almıyor,sebze meywe yemiyor günde en az 1,5 ltre su içmiyorsanız...çekeleseniz bile o saçlar uzamaz haberiniz olsun...ben mutlaka haftada 4 gün beyaz et yerim...günde 1,5 lt en az su içerim...maydonoz demet demet yerim....pilavı çok sewerim...zeytini bol bol yerim ki zeytin de saç uzatıyor...sabahları da aç karnına 1 bardak usyun içine 2 çay kaşığı elma sirkesi koyup içerim...içten alınan şeyler dıştan alınanlarla bir tutlamaz...eğerki hepsi birlikte yapılırsa ayda 2 cm den fazla uzar saçlar...daha bi sürü şey war ama hangi birini yapın ben şahsen bi dünya şey yapıyorum...we hiç saç kısalığı we uzamaması gibi bi dönemim olmuyor...bunu da nasıl keşfettim...bi dönem öyle dengesiz beslendimki ne meywe ne sebze ne su öle poçalarla atıştırmalarla geçiştiriyordum...saçlarım hem dökülüyor hem de bi milim uzamıyordu...ama şimdi durduramıyorum:)
sevgilerrrr