Sağol canım, şuan yürüyüş yapıyorumCanım
Ellerine sağlık
Çok iştah açıcı görünüyor...
Etin dibine vurmuşsun
Sağol canım, çok teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık canımNefis görünüyor Sunum çok başarılı olmuş Yarışmada başarılar dılerimm
Sağol canım, istahla yiyin yemeginizi. Afiyet olsunEllerine sağlık canm tam aksam yemeği vaktinde istahimiz kabardi
Teşekkür ederim canımRakibim eline sağlık :))
Teşekkür ederim canım, baya lezzetli bi yemek evet. :)Ooo çok lezzetlidir kesinlikle. Harran Kubbesi fırınlanmış patates sanırım fotoğraftan tam anlayamadım eğer öyleyse çok yakışmış yanına yaptıklarınız da. Ellerinize sağlık başarılar dilerim. :)
Elimi böğrüme koyup, terkediyorum bu konuyu
Teşekkür ederim canım, baya lezzetli bi yemek evet. :)
Ben Urfa'da yaşıyorum, burda yapıyorlar Harran kubbesiPatatesi yıkıyorsun, ortadan ikiye kesip tepsiye diziyorsun. Üzerlerine parça şeklinde tereyağı koyuyorsun. Fırında pisiriyorsun. Burda taş fırında yapıyorlar
Gel bi sofrada sana hazırlim canımAcıktım yahu
Teşekkür ederim. Sen katılmıyor musun canım ?Harika gorunuyor canim ellerine saglik.. basarilar diliyorum.. ben seni tutuyorum.
Olsun, yinede güzel olur eminim:)Ay çok güzelmiş ben bunu denerim ama benim fırında taş fırındaki gibi olmaz tabi.
Ellerine sağlık canım cıvıl cıvıl rengarenk bir sofra daha süper olmuş
Teşekkür ederim canım, cok sagol.Cook begendimm ellerinize saglikk..Allahimm minik kirmizi arpacik soganlara askla baktim resmen :)) Mmm olsa da yesek..deniycem bunu..
Basarilar yarismada
Gel bi sofrada sana hazırlim canım
Teşekkür ederim. Sen katılmıyor musun canım ?
Olsun, yinede güzel olur eminim:)
Teşekkür ederim canım, sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?