- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
-
- Konu Sahibi patimsilizm
Hayırlı olsun Leylacim.Bu günlüğü Elhan ile Masterfit katilimcilari adına olusturuyorumkilo vermek,saglikli bedende olabilmek icin verdigimiz mucadelede bazen ne yiyecegimiz konusunda takilip kalabiliyoruz ya da farklilik cesitlilik arayabiliyoruz. Burada kendimize hazirladigimiz ya da denemeyi dusundugumuz saglikli tarifleri gorselleri ile paylasalim ki dönüp bakma kolayligimiz olsun. Eeee biz bu kilolari biraz da usengeclikten almadik mi? Üşenenlere özel ulasilabilir tarifler geldi diyelim
Hayırlı olsun canımBu günlüğü Elhan ile Masterfit katilimcilari adına olusturuyorumkilo vermek,saglikli bedende olabilmek icin verdigimiz mucadelede bazen ne yiyecegimiz konusunda takilip kalabiliyoruz ya da farklilik cesitlilik arayabiliyoruz. Burada kendimize hazirladigimiz ya da denemeyi dusundugumuz saglikli tarifleri gorselleri ile paylasalim ki dönüp bakma kolayligimiz olsun. Eeee biz bu kilolari biraz da usengeclikten almadik mi? Üşenenlere özel ulasilabilir tarifler geldi diyelim
Hayırlı olsun canımBu günlüğü Elhan ile Masterfit katilimcilari adına olusturuyorumkilo vermek,saglikli bedende olabilmek icin verdigimiz mucadelede bazen ne yiyecegimiz konusunda takilip kalabiliyoruz ya da farklilik cesitlilik arayabiliyoruz. Burada kendimize hazirladigimiz ya da denemeyi dusundugumuz saglikli tarifleri gorselleri ile paylasalim ki dönüp bakma kolayligimiz olsun. Eeee biz bu kilolari biraz da usengeclikten almadik mi? Üşenenlere özel ulasilabilir tarifler geldi diyelim
Canım hayırlı olsunBu günlüğü Elhan ile Masterfit katilimcilari adına olusturuyorumkilo vermek,saglikli bedende olabilmek icin verdigimiz mucadelede bazen ne yiyecegimiz konusunda takilip kalabiliyoruz ya da farklilik cesitlilik arayabiliyoruz. Burada kendimize hazirladigimiz ya da denemeyi dusundugumuz saglikli tarifleri gorselleri ile paylasalim ki dönüp bakma kolayligimiz olsun. Eeee biz bu kilolari biraz da usengeclikten almadik mi? Üşenenlere özel ulasilabilir tarifler geldi diyelim
Diyeti keyifli bir hale getirmek sanattır.Neredeyse her haftasonu ilk öğün keyfim diyebilirim bu krebeyarisini 1 yk labne ve yesilliklerle(hindi fumede koyabilirsiniz)rulo yapip cay esliginde,diger yarisinida yarım muz ve 1 tk tahin pekmez ile rulo yapıp sütlü filtre kahve esliginde mideye indiriyorum
Hem gözüm,ruhum hem midem doyuyor Ve sadece 280 kcal almis oluyorum daha ne isterim
Krep klasik tarif biz aile boyu yapiyoruz sanirim bi 15 tane falan cikiyor onemli olan kendinde bitiyor bir tane ile dur diyebildigin anda harikatabi ben 50-60 kg arasinda olarak bir adet yiyorum kiloya göre porsiyon artabilir
Eki Görüntüle 3361038 Eki Görüntüle 3361037 Eki Görüntüle 3361039
Offf maşallah bu neNeredeyse her haftasonu ilk öğün keyfim diyebilirim bu krebeyarisini 1 yk labne ve yesilliklerle(hindi fumede koyabilirsiniz)rulo yapip cay esliginde,diger yarisinida yarım muz ve 1 tk tahin pekmez ile rulo yapıp sütlü filtre kahve esliginde mideye indiriyorum
Hem gözüm,ruhum hem midem doyuyor Ve sadece 280 kcal almis oluyorum daha ne isterim
Krep klasik tarif biz aile boyu yapiyoruz sanirim bi 15 tane falan cikiyor onemli olan kendinde bitiyor bir tane ile dur diyebildigin anda harikatabi ben 50-60 kg arasinda olarak bir adet yiyorum kiloya göre porsiyon artabilir
Ellerine sağlık yarin sendeyimNeredeyse her haftasonu ilk öğün keyfim diyebilirim bu krebeyarisini 1 yk labne ve yesilliklerle(hindi fumede koyabilirsiniz)rulo yapip cay esliginde,diger yarisinida yarım muz ve 1 tk tahin pekmez ile rulo yapıp sütlü filtre kahve esliginde mideye indiriyorum
Süpürgeyi en dogru kullanma şekli bu benceEllerine sağlık yarin sendeyimbirine atlayıp geliyorum. Olmadı süpürgem var
Hayırlı olsun canımmBu günlüğü Elhan ile Masterfit katilimcilari adına olusturuyorumkilo vermek,saglikli bedende olabilmek icin verdigimiz mucadelede bazen ne yiyecegimiz konusunda takilip kalabiliyoruz ya da farklilik cesitlilik arayabiliyoruz. Burada kendimize hazirladigimiz ya da denemeyi dusundugumuz saglikli tarifleri gorselleri ile paylasalim ki dönüp bakma kolayligimiz olsun. Eeee biz bu kilolari biraz da usengeclikten almadik mi? Üşenenlere özel ulasilabilir tarifler geldi diyelim