Gelsinler ablam onlarda
Sen ve fezomun mesajlari olmasaydı sanırım ertelemeye devam ederdim. BitanecimmmGelsinler ablam onlarda
Bak varla yok arasında da olsa geliyorum
Ya nasılsınız kızlarSen ve fezomun mesajlari olmasaydı sanırım ertelemeye devam ederdim. Bitanecimmm
İyiyiz canım sen nasılYa nasılsınız kızlarMthn83 bildirim gelince gördüm siziiii
Üstüne bi iki kılo aldım 61.5 62.5 gidip gelıyorum ara ara dıkkat edeyım perileri geliyor ıkı günden fazla sürmüyorİyiyiz canım sen nasıl
Hala fit devam mı
Teşekkürler canım çok güzel ve sağlıklı bir tarifMerhabaUzun süredir tarif eklenmemiş buraya. Peynirli, sebzeli vesaireli börekçik tarifleriyle geldim. Sayfaya yazmıştım. Buraya da yazayım bulunsun. Aslında da önce buraya da tek çeşit olarak yazmışım. Şimdi de hatırlatma olsun
Un çeşidi olarak; bakliyat unları, karabuğday unu, yulaf unu, kinoa unu, hindistancevizi unu, sorgum unu akdarı unu kullanabilirsin. ya da yulaf ezmesini biraz inceltin onu ekleyin un olarak.
1 yumurta
2 yk süt/kefir ya da su
2 yk yukarıda yazan un çeşitlerinden
baharat çeşitleri
peynir
maydanoz
kefir olursa gerek yok ama süt ya da su olursa bir çimdik karbonat ekliyoruz.
ya da içeriğinde
1. peynir+pırasa/kabak
2. haşhaş
3. tahin kullanabilirsin. her içeriğe göre, her peynir çeşidine göre ve her un çeşidine göre çok farklı lezzetler ortaya çıkıyor. ben farklı farklı yapıyorum hep.
Pırasa veya kabak koyarsanız azcık tavada söndürüp öyle eklerseniz daha iyi oluyor.
Lezzetli, doyurucu ve pratik...
Az yağ eklenmiş tavada pankek gibi alt üst pişiriyorum. Gözlü pankek tavasında iyi oluyor.
Teşekkür ederim canımTeşekkürler canım çok güzel ve sağlıklı bir tarif
Ellerine sağlık canım harika bir tarif olmuşMerhabaUzun süredir tarif eklenmemiş buraya. Peynirli, sebzeli vesaireli börekçik tarifleriyle geldim. Sayfaya yazmıştım. Buraya da yazayım bulunsun. Aslında da önce buraya tek çeşit olarak yazmışım. Şimdi de hatırlatma olsun
Un çeşidi olarak; bakliyat unları, karabuğday unu, yulaf unu, kinoa unu, hindistancevizi unu, sorgum unu akdarı unu kullanabilirsin. ya da yulaf ezmesini biraz inceltin onu ekleyin un olarak.
1 yumurta
2 yk süt/kefir ya da su
2 yk yukarıda yazan un çeşitlerinden
baharat çeşitleri
peynir
maydanoz
kefir olursa gerek yok ama süt ya da su olursa bir çimdik karbonat ekliyoruz.
ya da içeriğinde
1. peynir+pırasa/kabak
2. haşhaş
3. tahin kullanabilirsin. her içeriğe göre, her peynir çeşidine göre ve her un çeşidine göre çok farklı lezzetler ortaya çıkıyor. ben farklı farklı yapıyorum hep.
Pırasa veya kabak koyarsanız azcık tavada söndürüp öyle eklerseniz daha iyi oluyor.
Lezzetli, doyurucu ve pratik...
Yağ olarak; zeytinyağı, fındık yağı, tereyağ, sade yağ ve hindistancevizi yağı tercih ediyorum.
Az yağ eklenmiş tavada pankek gibi alt üst pişiriyorum. Gözlü pankek tavasında iyi oluyor.
sağol canım. çok lezzetli oluyor gerçekten.Ellerine sağlık canım harika bir tarif olmuş
Yaaasağol canım. çok lezzetli oluyor gerçekten.
bu arada nerelerdesin özledik seni
benim de bu hafta yeme atağım oldu. hiç iyi olmadı moralim bozukYaaabende çok özledim kuzucum iştahım bugünlerde tavan artılardayım inşallah aksilik çıkmazsa çok yakında yanınızdayım
Felaket birşey o ataklar canımbenim de bu hafta yeme atağım oldu. hiç iyi olmadı moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?