Bilemezsiniz nasıl uykum var..
Minik maratonum saat öğlen 11:50'de uyanarak başladı.(Evden çalışıyorum fakat gece vardiyası olduğu için biraz geç uyuyorum.) Uykumu alarak kalkmak muhteşem hissettiriyor.
Bugünün en değişik olayını anlatayım önce. 3 Gün önce terasımızın karşısında bulunan caminin merdivenlerinin altına halı atmışlardı ve bir kedi yatıyordu.
Bir kaç saat ara ile onun hala orada olduğunu görünce mama yedirmek için yanına indim. Gözlerini yarım yarım açıp baktı bana ne yaş mamanın yüzüne baktı ne kuru mamanın. Halıya kıvrılıp geri uyudu. Yukarı çıkıp takip ettim 15-20 dakika sonra yemeğini yedi yine halıya kıvrılıp uyudu.(Evde köpeğim olmasa o an kucaklayıp çıkartacaktım yukarı)Üstünden 1 gün geçti güneş,yağmur,gece, gündüz demeden hala aynı yerde uyuyordu.Durum iyice canımı sıkmaya başladı çünkü sadece mama verebiliyordum. Dün gece kuzenime yazdım veterinere götürmek için anlaştık. Bugün kalkar kalkmaz terasa çıkıp baktım yerinde yoktu. Üzüldüm yatağımı toplamaya koyuldum. Annem pisi pisi diye bir ses çıkarırken sesi takip ettim dairenin kapısında benim güzelliği seviyor
Yüzüne,gözüne baktım hayvana kan gelmiş can gelmiş resmen o an nasıl sevindim. Tesadüf mü? Teşekkür mü? Sen beni nereden buldun da kendini göstermeye geldin böyle dedim içimden. Pamuk tüylü kızdan daha pamuğumsu oldu kalbim. Biraz kendini sevdirdi ve gitti.
Kahvaltıda birşeyler atıştırdım.
Güneş'in (canım oğlum köpeciğim) odasını temizledim. Bu ara ergenlikteyiz biraz yalnız kalınca birşeyleri parçalayıp atıyoruz sağ sola.Her gün siliyoruz bu nedenle.
Duş aldım.
Bankaya gittim işlerimi hallettim.
Bugünün bana mucizesi nedir demiştim ya hani
yol üzerinde bu ayda kırmızı böğürtlen buldum. Ben sadece yazın oluyor sanıyordum ve daha önce onları orada görmemiştim. Bir miktar tükettim. (Okuyup canı çeken herkesten şimdiden özür dilerim.)
Dönüşte iyileşen bebikto kediye marketten yeni bir yaş mama aldım. Her zaman ki yerine bıraktım.
8saat çalıştım.
En en en önemlisi bloga geri döndüm yeni yazımı bitirdim son düzenlemeleri yapıp yarın buraya link eklerim.
İyi Geceler