Elektronik Günlük

Selams canım 🤗

Sallanan koltukta tıngır mıngır sallanırken yazıyorum bu satırları uykum geldi gelecek yolda bence.

Neleri yapabilmişim bakalım;

Sabah ultrasona gitmek oradan markete geçip tavuk almam lazım.❌ Makina bozuk dediler geri çevrildim.
Market işi tamamlandı.✅

Kendime ıspanak pişirip eşime de o gelince söyler canı ne isterse onu pişiririm.Kendime menüm ıspanak yoğurt ve karışık turşuydu. Canım anormal eşimin canının çektiği portakallı kekti onu hazırladım. ✅(Garip biri o akşam canı me isterse onu yiyor önceden hazırlayıp önüne koyunca yemiyor bende çözümü sorup yapmakta buldum zaten kendiside girip yapıyor sıkıntısızız bu konuda.)

Yıkanacak beyazları yıkamam lazım.❌ MaalePsef sadece havluları yıkadım kuruttum.

Bulaşık makinesi çalıştırılıp boşaltılacak. ✅ Boşalttım üstüne tekrar doldu sağolsun eşim evin her yerine bardak bırakmış gören evde aşiret yaşıyor zanneder üstüne bende kek yapınca iki kez çalıştı ve boşaldı bugün.

8 saat çalışmam lazım.✅😒

İki kerede köpüşü WC çıkartırsam maratonum tamam olur.✅

Yarın yapılacaklar listesi🪟

Cevizler kırılıp kavanozlanacak.
Fındıklar kavanozlanacak.
Banyo komple temizlenecek duşa kabin ve iki raf dahil yerleri yıkanacak.
Banyo paspasi yıkanacak.
Beyazlar yıkanacak. Katlanacak.
Yüzüme ve koltuk altıma lazer yapacağım.
8 saat çalışma.
Akşama yine ıspanak var bana eşime de kendisi ne isterse o inşallah makarna ister 😬

Ekleme yapayım maneviyata da tertip düzen getirmek istiyorum. Şuan aklıma geldi.
Evde Bakara suresi açılacak.

KENDİME ÖDEVLERİM. 🕋

1000 Estağfirullah
100 Subhanallah
100 Salavat
100 La ilahe illallah
11 Fil suresi
11 İhlas suresi

Back