- 27 Şubat 2007
- 3.158
- 4.486
bayıldım bunaaaBugünün bana mucizesi nedir?
Huzurla sağlıkla mutlulukla mucizelerin hayatıma akmasına izin veriyorum.
ve hemen not ettim ajandama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayıldım bunaaaBugünün bana mucizesi nedir?
Huzurla sağlıkla mutlulukla mucizelerin hayatıma akmasına izin veriyorum.
Daha neler neler öğrendim ama kendim sindirip deneyimlemem lazım sonra buraya yazarım olumlu etkileri olursa ♥bayıldım bunaaa
ve hemen not ettim ajandama
bu konular ile ilgili okuyup tavsiye edeceğin kitaplar varsa zevkle öneri alabilirimDaha neler neler öğrendim ama kendim sindirip deneyimlemem lazım sonra buraya yazarım olumlu etkileri olursa ♥
Can Aydoğmuş-Düşle İnan Yaşa bunu kendime alacağım ama okumadan tavsiye edebilirim o kadar iyi dönüşleri var.bu konular ile ilgili okuyup tavsiye edeceğin kitaplar varsa zevkle öneri alabilirim
♥bilinçaltının gücü mükemmel bir kitap canım bende okudum
diğerlerini de hemen not ediyorum
Kendini sevmeyen kimseyi sevemez, ego olarak algılayan zihinlerin eksikleri var demektir. :)Kendimi gerçekten seviyorum.
Geçen yıl yani 2020'de bir çok arkadaşımı ruhen kaybettim onların hayat tekamülleri benimkilerden farklı bir yöne doğru gittiği için uzaklaştık. Zor oldu ama geçti. Yeni şeyler öğrendim beni daha güçlü kıldı bu olay. Manevi anlamda kimsem var demeyecekmişim.
2021 ise maddi anlamda kimsem var demeyecekmişim bunu öğrendim. Daha güçlü, daha yıkılmaz olabilmek için bunları yaşıyorum biliyorum kontrol edebileceğim olaylar dışında gerçekleşiyor bunlar.
Eğer bu satırları okuyup benzer durumlardan geçiyorsanız üzülmeyin hayat hep size oynamaz geçecek zor sandıklarınız.
Neden kendimi seviyorum dedim? Egodan mı?
Cevap hayır. Başkaları ne yaparsa yapsın, hayat bana ne kadar zorlu yollara benim iyiliğim için sokarsa soksun gece uyuduğumda da sabah kalktığımda da zihnim, kalbim ve ruhumla yine kendim olarak uyanacağım ben kendimi sevmezsem ''sen yaparsın kızım'' demezsem zihnime,kalbime ve ruhuma başkalarının söylemelerine ihtiyaç duyan zayıf bir insan olacağım. Böyle biri olmayı kim ister ki?
İnsanlar gelir.. insanlar gider...Kendini sevmeyen kimseyi sevemez, ego olarak algılayan zihinlerin eksikleri var demektir. :)
Bende sosyal detox yapıyorum ve inanılmaz hafifliyorum. Negatif enerjili, aşağı çeken, verdiğim değere nankörlük edip değer esirgeyen bencil insanları her kim olursa olsun atıyorum hayatımdan. Gerçekten geçen zamanın emeklerin insanlar üzerinde bi etkisi olmadığını ciddi anlamda öğrendim.
Artık önemli olan şu an benim için ve andan alabileceğim maksimum keyif..Geri kalan herşey önemsiz detay olarak geliyor bana artık.
Kendi dünyanızda kurduğunuz yaşam şeklinize düzeninize küçük dostunuza ve çabanıza bayıldım. İnsallah her daim böyle güçlü ve anlamlı yaşarsınız.
Teşekkür ederim keşke birileri ilham olabilseydi daha sancısız geçerdi Hayat ilham oldu diyelim. Zevkle okurum, bekliyorum yazılarınızı.Yazılarınız çok güzel, sanırım size başkaları ilham olmuş. Siz de bana ilham oldunuz. Ben de açacağım bir günlük