Elektronik Günlük

Selams canım

Sallanan koltukta tıngır mıngır sallanırken yazıyorum bu satırları uykum geldi gelecek yolda bence.

Neleri yapabilmişim bakalım;

Sabah ultrasona gitmek oradan markete geçip tavuk almam lazım. Makina bozuk dediler geri çevrildim.
Market işi tamamlandı.

Kendime ıspanak pişirip eşime de o gelince söyler canı ne isterse onu pişiririm.Kendime menüm ıspanak yoğurt ve karışık turşuydu. Canım anormal eşimin canının çektiği portakallı kekti onu hazırladım. (Garip biri o akşam canı me isterse onu yiyor önceden hazırlayıp önüne koyunca yemiyor bende çözümü sorup yapmakta buldum zaten kendiside girip yapıyor sıkıntısızız bu konuda.)

Yıkanacak beyazları yıkamam lazım. MaalePsef sadece havluları yıkadım kuruttum.

Bulaşık makinesi çalıştırılıp boşaltılacak. Boşalttım üstüne tekrar doldu sağolsun eşim evin her yerine bardak bırakmış gören evde aşiret yaşıyor zanneder üstüne bende kek yapınca iki kez çalıştı ve boşaldı bugün.

8 saat çalışmam lazım.

İki kerede köpüşü WC çıkartırsam maratonum tamam olur.

Yarın yapılacaklar listesi

Cevizler kırılıp kavanozlanacak.
Fındıklar kavanozlanacak.
Banyo komple temizlenecek duşa kabin ve iki raf dahil yerleri yıkanacak.
Banyo paspasi yıkanacak.
Beyazlar yıkanacak. Katlanacak.
Yüzüme ve koltuk altıma lazer yapacağım.
8 saat çalışma.
Akşama yine ıspanak var bana eşime de kendisi ne isterse o inşallah makarna ister

Ekleme yapayım maneviyata da tertip düzen getirmek istiyorum. Şuan aklıma geldi.
Evde Bakara suresi açılacak.

KENDİME ÖDEVLERİM.

1000 Estağfirullah
100 Subhanallah
100 Salavat
100 La ilahe illallah
11 Fil suresi
11 İhlas suresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…