Tesekkur ederım umarım gorecegız :)Konu hayırlı olsun
Gerçekten burada konu açıp bilgilendirme yapmak insanı motive ediyor, tetikliyor.
Umarım faydasını görürsünüz
Yapılanlar;Her okuyucuya toplu bir ''merhabaaaaaaa..''
Kişisel gelişim bölümünde çok çok farklı konular olduğu kadar elektronik günlük niyetiyle kullanan bir çok arkadaşıma rastladım bu bölümde.
Çoğu kişi çeşitli nedenlerden yarım bıraksa da kendilerinden ilham alarak bazı günler bir kaç işimi halletmeme yardımcı oluyorlardı okuduğum zaman. Yazmayı severim belki yapılacak bazı işlerimi yazarsam kendimi bu alana sorumlu hissederek üşenmeden yerine getirebilirim.
Sadece mecburiyet gibi görünenleri değil keyfi olarak yaptıklarımı da elektronik günlüğüme eklerim.
''Elektronik günlük'' bu tanımı çok sevdim.
Aslında bugün fazla yapacak işim yok. Başlamak için en doğru gün bugün sanırım.
Yapılacaklar ;
- Blog siteme 2 adet burç yazımı tamamlamak.
- Markete gitmek.(Uzak bir market var oraya kadar yürürsem Hıdırellez dileğimi de denize atarım belki.
) - The Bold Type adlı diziden 3 bölüm bitirmek.
- Terası yıkamak.
Ah çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun
Gerçekten yazınca alışkanlık haline dönüşüp rutine dönüşüyor ben de bunun için açmıştım ve çok faydası oldu
Dün uyuya kaldığım için geri dönememişim siteyeGüne ekşi sözlükte “evde köpek beslemek” konularının yorumlarını okuyarak başladım.
Canım oğlum Güneş daha 3ay 3 haftalık ve yaklaşık 50 gündür benimle
Her gün onun bakımı hakkında birşeyler okuyup öğreniyorum. Karşılığında ise bolca öpücük alıyorum
Hayatıma girdiğinden beri anksiyetem azaldı. Meğer ne kadar gereksiz olayları kafamda büyütüyormuşum dedim kendime
Yapılacaklar listesi;
- 8 saat çalışmak. (Home office olarak)
- 30 dakika Güneş’e komut eğitimi.
- Kişisel bakıma zaman ayırmak.
- Avokado ezmesi hazırlamak.
- En az bir bölüm dizi izlemek.
Dün uyuya kaldığım için geri dönememişim siteye
Uyandığımda Güneş'e mama vermek için kalkıp terasa geçtim mamaya karınca girmiş fakat kabilece girmişlerdi. Daha önce başıma gelmediği için çok şaşırdım gördüğümde ve ağzı toka ile bağlıydı. Sanırım şeker pancarı kontrası fazlaydı. Birazda huylanırım. mecburen 1 saate yakın alanı temizledim. Mamayı ev kapısının önüne çıkarttım. Aslında sinirden ağlamam lazımdıkendime dedim sakin ol ne karıncaların ne senin ne Güneş'in ne de şeker pancarlarının suçu var. Bak hareket ettin, yeni bir şey öğrendin demek ki yanlış muhafaza ediyorsun. Temizliğim biter bitmez acil mama siparişi verdim uygulamadan
İlk gördüğümde yüzümün halini gerçekten görmeliydinBu sıralar karıncaların çıkma mevsimi mi nedir benim de mutfağımı bastılar.
Şekerliğimin içine sülalecek toplanıyorlar.
Tarçın falan döktüm ama hala ufak tefek var.
Çok sinir bozucu bir durum.
Güneş'e selamlar
Gözlerimden uyku akıyorrrr..8 Mayıs 2021 bugün önemli bir gün ama inatla ne önemi olduğunu hatırlayamadım
Umarım birinin doğum günü çıkmaz
Yağmurlu havaları anksiyete sürecimden beri sevmezdim ama öncesinde gri,kasvetli,gök gürültülü havalara aşıktım. Her ne kadar gök gürültüsü olmasa da bugün bu hafif ılık,gri ve yağmurlu hava beni mutlu etti. Eski beni hatırlattı bana ''anksiyetesiz beni''. Sakin ve huzurlu hissetmek o kadar güzel bir duyguymuş ki bunun kıymetini anladım bu süreçte.
Terası yıkadık yine yağmur olsa da. Birazdan mesaim başlayacak geceye kadar sürecek. Home office olmanın faydası yollarda zaman kaybetmemekmiş. Yataktan düşsen iştesin.
Yapılacaklar listesi:
Belli ki sabah 5 e kadar uyanığım bugün
- 8 saat çalışmak. (Home office olarak)
- Güneş'i gece yıkamak.
- 1 bölüm dizi izlemek.
- 1 blog yazısı yazmak (Sıra balık burcunda çok az tanıdığım balık burcu var bu yazı beni zorlayabilir bakalım.)
- Kadir gecesi olduğu için duş alıp dua ederek ibadete zaman ayırmak (Süre belirtmem saçma olur içimden geldiği kadar yapmak istiyorum bunu inşallah hakkınızda hayırlı olan her duanızın karşılığını alırsınız.)
hadi başlayayım.
Yapılacak listem olmadan da verimli bir gün geçirdim sanırımBugün pazar ve kendime ödülüm.
Yapılacak listem yok
Yine de gece bugün tüm yaptıklarımı yazarım
Yapılacaklar listesiUyku düzenim oluştu sanırım bu beni en mutlu eden şeylerden birisi
10:00 da uyandım.
Yapılacaklar listesi hazırlamak için biraz geç kaldım sanırım ama olsun bu süre zarfında dışarıdaki işlerimi hallettim.
Markete çıktım ve fırına uğrayıp geri döndüm. Evi toparladım biraz.
Yapılacaklar listesi
- 8 Saat çalışmak.
- Blog sitem için bilinçaltı konulu yazımı yazmak.
- 1 bölüm dizi izlemek.
Bence kimse dalga geçmiyordur. Sonuçta hepimizin ortak problemi sorumluluk almak istememiz ve alışkanlıklar edinmek.10 Mayıs ve 11 Mayıs tarıhlerı kendımce gunum donse de dısıplınımı sarsakladıgımı dusunerek kendıme 12 Mayıs ıcın sağlam bir liste hazırlamak ıstıyorum.
Yapılacaklar listesi
Bazı ınsanlara bu yazdıklarım onemsız veya komık gelebılır. Terası yıkayacagını da yazar mı ınsan dıye
- Saç kesimi,boyama ve tırnak bakımı.(Evde)
- Terası yıkamak.
- Güneş ile bir saat full oyun oynamak.(Dısarı cıkacagım ıcın onu ıyıce yorup uyutuyorum sıkılmasın dıye.)
- Arkadasıma ugramam gerekıyor yurume mesafesınde ve bana ıhtıyacı var aılesı burda olmadıgı ıcın acıklayamayacagım nedenden dolayı ona gıtmelıyım.
- Donuste market alısverısı.
- Çekmecelerımı duzenlemem lazım.
- 10 Mayıs tarıhınde yazmadıgım yazımı yazmalıyım.
- 1 tane belgesel + 1 bolum dızı
Gorev bılıncımı gelıstırmek ıcın yazıyorum. Düzen ve rutın olunca sorumluluk duygum gelısıyor hayıflanmıyorum bu sayede. Benım gorevım bu dıyorum evdekı gorevım yemek yapmak olsa vs onu da yazardım Arada yapıyorum o ayrı. Ailemle yasıyorum. Sorumluluklarım daha farklı seyler. Daha cok maddı tarafta ben varım veya kendı kısısel alan temızlıgınde.
Kendime bayram tatili verip herşeyden bir müddetliğine uzaklaştım. Çook güzel şekilde kafamı dinlerken harika regl sancıları çektim10 Mayıs ve 11 Mayıs tarıhlerı kendımce gunum donse de dısıplınımı sarsakladıgımı dusunerek kendıme 12 Mayıs ıcın sağlam bir liste hazırlamak ıstıyorum.
Yapılacaklar listesi
Bazı ınsanlara bu yazdıklarım onemsız veya komık gelebılır. Terası yıkayacagını da yazar mı ınsan dıye
- Saç kesimi,boyama ve tırnak bakımı.(Evde)
- Terası yıkamak.
- Güneş ile bir saat full oyun oynamak.(Dısarı cıkacagım ıcın onu ıyıce yorup uyutuyorum sıkılmasın dıye.)
- Arkadasıma ugramam gerekıyor yurume mesafesınde ve bana ıhtıyacı var aılesı burda olmadıgı ıcın acıklayamayacagım nedenden dolayı ona gıtmelıyım.
- Donuste market alısverısı.
- Çekmecelerımı duzenlemem lazım.
- 10 Mayıs tarıhınde yazmadıgım yazımı yazmalıyım.
- 1 tane belgesel + 1 bolum dızı
Gorev bılıncımı gelıstırmek ıcın yazıyorum. Düzen ve rutın olunca sorumluluk duygum gelısıyor hayıflanmıyorum bu sayede. Benım gorevım bu dıyorum evdekı gorevım yemek yapmak olsa vs onu da yazardım Arada yapıyorum o ayrı. Ailemle yasıyorum. Sorumluluklarım daha farklı seyler. Daha cok maddı tarafta ben varım veya kendı kısısel alan temızlıgınde.